run έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:36
δεν υπαρχουν καποιοι
λιγοι,εκει είναι η συντριπτικη πλειοψηφια,που δεν αναγνωριζουν ανθρωπινα δικαιώματα κι ερχόμενοι με την βοηθεια αριστερας νεοφιλ κκ οπου υπαρχει, επιβαλλουν τον μεσαιωνα ,θρησκευτικη αστυνομια ,σαρια ,μηδεν δικαιώματα σε παιδια κι γυναικες,μηδεν ανοχη στους διαφορετικούς
όταν λοιπον η μπγοοδος αριστερα κι κκε στηριζουν τέτοιους είναι για πολύ γελιο όταν μιλανε για δικαιώματα
Το τι νομίζεις εσύ είναι εντελώς αδιάφορο.Το τι είσαι έχει φανεί.Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε.Γενικοί αφορισμοί χωρίς κανένα νόημα.
run έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:40
κι μετα δε μιλα κομματικα
παλι τριχες,η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων όπως δειχνουν οι δημοσκοπησεις δεν θελουν να ακουν για ισλαμ που στηριζει συριζα κκε νεοφιλ αρφανα σιμιτις
κι συ μιλας για χρυσαυγουλα
για αυτό παρε γκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
μπετον αρμε
Για μέτρα πόσα χρυσαύγουλα συμμετέχουν στο νήμα και πόσο ρατσισμό βγάζουν.
Golden Age έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:47
Είναι οι οπαδοί της Γαλατασαράι σαν τα μούτρα μας; Γιατί εγώ για τους οπαδούς της Γαλατασαράι γράφω ότι εγκωμιάζουν τον σφαγέα Κεμάλ.
Υπάρχουν άτομα σαν τα μούτρα σας και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου.Τώρα αν ο ένας φτιάχνεται με Κολοκοτρώνη και ο άλλος με Κεμάλ δεν αλλάζει κάτι.Τα ίδια είναι.
Drexler έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:55
fonfon έγραψε: 01 Αύγ 2018, 13:08
Ιδεολόγημα να είσαι ανθρωπιστής και όχι ρατσιστής,μισάνθρωπος και σκατόψυχος;Τι μας λες;
Αρα οι μουσουλμανοι που πιστευουν σε μια κατεξοχην ρατσιστικη,μισανθρωπη και σκατοψυχη θρησκεια εξω.
Οι μουσουλμανικές χώρες είναι πιο πίσω.Όπως η Ελλάδα είναι πιο πίσω από την υπόλοιπη δύση.Οι μουσουλμάνοι μπορεί να έχουν μια δικαιολογία για το ότι είναι πιο πίσω.Οι έλληνες τι δικαιολογία έχουν;Τους λείπουν οι πληροφορίες;Το ίντερνετ;Οι επαφές με το εξωτερικό;
Θα αλλάξουν και οι μουσουλμάνοι θέλουν δεν θέλουν.Βήμα βήμα.Οι επαφές με την δύση τους κάνει να ζητάνε δικαιώματα και στις χώρες τους.Γιατί όπως γινόταν και με τους έλληνες,κάποιοι έμεναν πίσω.Άλλοι πήγαιναν και δούλευαν στην Γερμανία,στα Κογκά,στην Αμερική.Αυτό το πάρε δώσε αλλάζει τον κόσμο.Όπως και οι τεχνολογίες.Όσα εμπόδια και να υπάρχουν.Ο κόσμος αλλάζει.
Kauldron έγραψε: 01 Αύγ 2018, 21:41
Εγώ υποστηρίζω να μην ξαναπάθει καμιά κοπέλα αυτό που έπαθε η Μυρτώ. Εσύ θέλεις να ξανασυμβεί και να συμβαίνει συνέχεια αυτό. Κάθε περίπτωση βιασμού, ληστείας, φόνου, κλπ από τους λαθρο, κάνεις ό,τι μπορείς (εσύ και οι όμοιοί σου) για να αποσιωπηθεί. Κατηγορία του θύματος, απειλές, όλα μέσα στο παιχνίδι.
Ηθικός και ανώτερος δεν ξέρω.Ξέρω ότι δεν είμαι ρατσιστής.Δεν μισώ τον συνάνθρωπο μου γιατί έχει διαφορετική εθνικότητα,θρησκεία,διαφορετικό χρώμα δέρματος.
Έχω γράψει πόσες φορές ότι όποιος παρανομεί,υπάρχει η δικαιοσύνη να αναλάβει.Το ξεχνάς ηθελημένα.Δεν έγραψα πουθενά ότι θέλω κάποιος να πάθει κάτι.Αυτά είναι δικές σου φαντασιώσεις.Δικές σου διαστρεβλώσεις.
Στα σόσιαλ κάθε λίγο κυκλοφορούν κάτι γέροντες που βιάζουν παιδάκια.Παιδάκια του συγγενικού τους περιβάλλοντος.Έλληνες.Σύμφωνα με τις δικές σου λογικές φταίνε όλοι γιατί κάποιοι είναι ανώμαλοι.
Εσύ και οι όμοιοι σου παράγετε μόνο μίσος,ρατσισμό,σκατοψυχιά,μισανθρωπισμό.Δολοφονίες.Ναζιστές είστε.Τι να περιμένει κανείς.Αυτά θέλετε να τα επιβάλετε σαν κάτι φυσιολογικό.