Daje έγραψε: 17 Μαρ 2021, 19:04
- Ο ΓΑΠ κληθηκε να κυβερνησει με τον ΠΑΠΠΟΥ-ΓΚΟΤΖΙΛΑ, ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΙΛΩΝ, πανω απο το κεφαλι του. Εφαγε ολο το καυλι.
- Ο Σαμαρας επισης κυβερνησε με ΓΚΟΤΖΙΛΑ πανω απο το κεφαλι του και ιστορικα αποδειχθηκε οτι ηταν ο καλυτερος, οσο κι αν ηταν, ειναι και θα ειναι φασιστοειδες.
- Ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν η μοναδικη κυβερνηση που ουσιαστικα κληθηκε να κυβερνησει σε καθεστως ηρεμιας
(υστερα απο το ΓΚΟΤΖΙΛΑ που δημιουργησε ο ιδιος και τελικα τα "βρηκε μαζι του" μετα απο ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΩΚΤΙΚΕΣ συζητησεις επι 17 συνεχομενες ωρες μεσα σε ενα κλειστο δωματιακι......)
- Ο Κουλης κληθηκε να κυβερνησει παρουσια ΝΕΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΓΚΟΤΖΙΛΑ και ορισμενοι εχουν το θρασσος να του κανουν κριτικη για τις επιδοσεις του στην οικονομια! Ελεος δηλαδη!
Τα συμπερασματα δικα σας για το ποιος ειχε τον πιο ευκολο αντιπαλο και τι εκανε.
Μιλάμε για ένα άτομο που ενώ φαινόταν πού το πάει η Τουρκία απ' την ώρα που ανέλαβε, περίμενε μέχρι να μας μπεί το τσιβί στον κώλο για να κινηθεί για εξοπλιστικά που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, και δεν έγιναν με υπαιτιότητα του κόμματός του.
Μιλάμε για ένα άτομο που παραβιάζει (αυτός και οι κολαούζοι του) τα μέτρα που ο ίδιος επέβαλλε συμπεριφερόμενος σαν κανένας φεουδάρχης ηγεμόνας.
Μιλάμε για το άτομο που η μάνα του/αδερφή του και ο ίδιος είναι χιλιολαδωμένοι από τη ζίμενς και αφήσανε τον Χριστοφοράκο να ξεφύγει για να μην τους δώσει και πάνε μπουζού.
Μιλάμε για το άτομο είναι τόσο απελπιστικά παλιομαλάκας, που δεν μπορεί κάν να χωνέψει οτι έφαγε φατούρο στο φέησμπουκ, και αγοράζει ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ λάικ από την Γιουανταγκούντου. Αφού βέβαια πρώτα αγόρασε πάλι με δικά μου λεφτά ατελείωτο λιβάνισμα, σε επιπεδο που θα έκανε και τους Βορειοκορεάτες να κοκκινίσουν, από τα ΜΜΕ, στα οποία χάρισε χρέη και τους έδωσε και "δωράκι" ένα κάρο λεφτά ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
Και υπάρχουν άτομα που στηρίζουν αυτόν τον τύπο. Είπαμε, μουνάρες μουνάρες οι δαπίτισσες, αλλά λίγο κράτει.