το πολύγον όταν είχε μπει στο coinbase διπλασίασε την τιμή του. Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στο ADA
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Το ADA εχει προοπτικές για πολύ πολύ παραπάνω.
Προσωπικά μέσα όλα και yolo, ή που τα χάνουμε ή που πάμε για πρόωρη σύνταξη.
Προσωπικά μέσα όλα και yolo, ή που τα χάνουμε ή που πάμε για πρόωρη σύνταξη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κράταγα ADA πριν απο τα χριστούγεννα, πριν απο κανένα μήνα μαλακίστηκα και έχω χάσει περίπου τα μισά.
Πάλι ψιλοκερδισμένος είμαι αλλά θα ήμουν αλλού.....ας πρόσεχα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
τα αυτονοητα λεει.. επισης αν παρατηρησεις πριν καθε νεα εκρηξη btc & eth το 24h volume των προηγουμενων ημερων ειναι κατα πολυ αυξημενο
επισης ολα τα κρυπτο ειναι συγκοινωνουντα δοχεια αλλα μονο αν ανεβει το bitcoin θα συμπαρασυρει και τα υπολοιπα, δεν υπαρχει περιπτωση να 50πλασιαστει το Cardano και τα αλλα να μη κουνηθουν
επισης ολα τα κρυπτο ειναι συγκοινωνουντα δοχεια αλλα μονο αν ανεβει το bitcoin θα συμπαρασυρει και τα υπολοιπα, δεν υπαρχει περιπτωση να 50πλασιαστει το Cardano και τα αλλα να μη κουνηθουν
Πολύ ωραία ανάλυση του σκεπτικού του, σε εμένα σαν πολύ φρέσκος με το άθλημα, συνοπτικός και επεξηγηματικός. Αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι αυτό το σχόλιο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ε ναι 
The business man whose master plan controls the world each day,
- omg kai 3 lol
let the game begin
Morgan Stanley becomes the first big U.S. bank
to offer its wealthy clients access to bitcoin funds
https://www.cnbc.com/2021/03/17/bitcoin ... funds.html
Morgan Stanley becomes the first big U.S. bank
to offer its wealthy clients access to bitcoin funds
https://www.cnbc.com/2021/03/17/bitcoin ... funds.html
Πέτυχες τον στόχο που είχες θέσει εξαρχής ή οχι;gassim έγραψε: 17 Μαρ 2021, 15:36 Κράταγα ADA πριν απο τα χριστούγεννα, πριν απο κανένα μήνα μαλακίστηκα και έχω χάσει περίπου τα μισά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε γαμώτο, έχω ήδη γράψει 3 e-books επάνω στα cryptocurrencies και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει. 
Οχι αλλά απ ότι βλέπω ακόμα παίζεται το παιχνίδι και θα τραβήξει μέχρι το φθινόπωρο (πιστεύω).
τα έχεις γράψει ή τα έχεις διαβάσει;stella έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:28 Ρε γαμώτο, έχω ήδη γράψει 3 e-books επάνω στα cryptocurrencies και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.![]()
Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).
* ως ghostwriter
κάτσε ο ghostwriter δεν ειναι αυτός που γράφει κείμενα για κάτι που γνωρίζει καλά ωστε κάποιος άλλος που δεν γνωρίζει καλά το αντικείμενο να τα παρουσιάζει ως δικά του;stella έγραψε: 17 Μαρ 2021, 23:37Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).
* ως ghostwriter