nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:50
μπορει δηλαδη να παρει ακαταλληλα για το εμβρυο φαρμακα ...? δικο της σωμα ειναι
Μπορει να πηδήξει κ απο τον 8ο αμα θελει. There's nothing you can do about it. Men and women are born free.
αν εχει ψυχολογικα προβληματα μπορει να πηδηξει και απο τον 10ο ...παντως η προοδος ειναι στο να στηριζεις τις γυναικες ... καμια δεν ειναι χαρουμενη με την αμβλωση ... και η ταση ειναι διαφορετικη πλεον
Σημαντική μείωση παρουσιάζουν οι αμβλώσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσε το Euronews.
Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω το νημα και το αρθρο μπορει να μου πει καποιος γιατι εγινε ψηφοφορια στο ευρωκοινοβουλιο για το συγκεκριμενο θεμα? Ζηλεψαν απ'τους φασιστες στην Πολωνια και την Ουγγαρια?
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 20:01
Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω το νημα και το αρθρο μπορει να μου πει καποιος γιατι εγινε ψηφοφορια στο ευρωκοινοβουλιο για το συγκεκριμενο θεμα? Ζηλεψαν απ'τους φασιστες στην Πολωνια και την Ουγγαρια?
για να γραψεις μια παπαρια βρηκες χρονο ...
Ειμαι γρηγορος στις παπαριες. Καμια απαντηση εχεις ή απλα εγραψες για να γραψεις?
για να γραψεις μια παπαρια βρηκες χρονο ...
Ειμαι γρηγορος στις παπαριες. Καμια απαντηση εχεις ή απλα εγραψες για να γραψεις?
Το συγκεκριμένο ψήφισμα που ήρθε στην επιφάνεια και για το οποίο γίνεται ντόρος είναι ένα ψήφισμα που συνολικά είχε αναφορά στο δικαίωμα προστασίας του παιδιού και της παιδικής ζωής. Εκεί κατατέθηκε μία πρόσθετη τροπολογία που δεν υπερψηφίστηκε στο τέλος που έχει να κάνει με το δικαίωμα της ζωής του παιδιού να προστατεύεται καθολικά και από τη στιγμή της σύλληψής του, μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.
Εκεί η θέση του κ. Κυμπορόπουλου είναι θετική καθώς υπάρχουν σε κάποιες χώρες και φαινόμενα εξαναγκαστικής έκτρωσης των γυναικών, χωρίς τη βούληση τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 16 Μαρ 2021, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μέτρο του περιορισμού των γεννήσεων έχει προκαλέσει επίσης αύξηση στον αριθμό των εξαναγκασμένων αμβλώσεων, που τυπικά είναι απαγορευμένες, ωστόσο η πρακτική αυτή εξασκείται απρόσκοπτα σε πολλές περιοχές.
Τον περασμένο Ιούνιο δε, η περίπτωση μίας γυναίκας η οποία εξαναγκάσθηκε να υποβληθεί σε έκτρωση ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης δημιούργησε μέγα σκάνδαλο και ανάγκασε τις τοπικές αρχές να ζητήσουν δημόσια συγγνώμ
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/95328/%C ... E%B5%CF%82
Με έναν μαγικό τρόπο όταν η γυναίκα θέλει να κάνει έκτρωση το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος αλλά όταν δεν θέλει να κάνει έκτρωση τότε το έμβρυο γίνεται αυτομάτως άνθρωπος.
Οκ,συνεχίστε τον παραλογισμό.
ελπιζω να καταλαβες οτι δεν αφορα στην Πολωνια και την Ουγγαρια ...
αυτο διαβαζουμε εδω μεσα ... μονο αν γεννηθει καποιος αξιζει λενε προστασια της ζωης του
υπαρχει επιστημονικά ορισμένο όριο
Ναι. Αλλά γιατί σ'όσες χώρες επιτρέπεται υπάρχουν διαφορετικά όρια;
Θέλω να πω οτι εφόσον υπάρχει ομοφωνία-υπάρχει;-εντός της επιστημονικής κοινότητας, τότε γιατί οι χώρες θέτουν διαφορετικά όρια και σύμφωνα με ποια κριτήρια;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ελπιζω να καταλαβες οτι δεν αφορα στην Πολωνια και την Ουγγαρια ...
Δεν ειπα οτι αφορα. Ρωτησα ειρωνικα αν ζηλεψαν.
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα παλι δε καταλαβα γιατι "Το συγκεκριμένο ψήφισμα που ήρθε στην επιφάνεια και για το οποίο γίνεται ντόρος "
Συνεβη κατι προσφατα? Αυτο τα θεματα θα επρεπε να εχει λυθει δεκαετιες πριν.
nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:57
αν εχει ψυχολογικα προβληματα μπορει να πηδηξει και απο τον 10ο ...παντως η προοδος ειναι στο να στηριζεις τις γυναικες ... καμια δεν ειναι χαρουμενη με την αμβλωση ... και η ταση ειναι διαφορετικη πλεον
Σημαντική μείωση παρουσιάζουν οι αμβλώσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσε το Euronews.
Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία σε ότι αφορά τον αριθμό των αμβλώσεων, όμως οι ειδικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα αλλά παρουσιάζει μια μείωση.
Όπως είχε αναφέρει πριν από ένα χρόνο ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κρεατσάς, ο αριθμός των αμβλώσεων είναι παντελώς άγνωστος.
«Η μόνη εκτίμηση που μπορεί να γίνει, είναι ότι ο αριθμός των αμβλώσεων στη χώρα μας έχει μειωθεί και μάλιστα αισθητά. Αλλά είναι αδύνατον να προσδιοριστεί επακριβώς» σημειώνει.
Η μείωση, προσθέτει ο ίδιος, οφείλεται τόσο σε οικονομικούς όσο και κοινωνικούς λόγους.
Στην Κύπρο δεν υπάρχουν ούτε εκεί επίσημα στοιχεία για τις αμβλώσεις. Μάλιστα η Κύπρος είναι από τις λίγες ακόμη χώρες της Ε.Ε. όπου η άμβλωση/έκτρωση, είναι ακόμη παράνομη εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Από το 2015 το θέμα έχει έρθει ενώπιον της κυπριακής βουλής όμως ακόμη το θέμα της νομιμοποίησης έχει παραμείνει στα...λόγια!
2021, αλλά δεν έχουμε επίσημα στοιχεία περί αμβλώσεων. Fair enough.
Η μείωση των αμβλώσεων δεν συνεπάγεται και ότι επιτέλους μάθαμε να φοράμε προφυλακτικό και να μην γκρινιάζουμε ότι "χάνεται η απόλαυση";