under έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:08Δεν καταλαβες Χριστο.
Ακου λοιπον.Ο Κυμπουροπουλος ειναι το παραδειγμα οτι τα παιδια ακομα και με σοβαρα προβληματα υγειας μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα στη ζωη,αξιζουν να χαρουν τις χαρες της ζωης,αξιζουν να ζησουν.Για την ακριβεια,ειναι ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους.
Οταν δινεις δικαιωμα στις εκτρωσεις με το επιχειρημα "δικη μου η μητρα,δικη μου η αποφαση" στερεις απο εκατομμυρια τετοια παιδια ενα ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Ο Κυμπουροπουλος ουσιαστικα αποδεικνυει οτι αυτοι που επιλεγουν την εκτρωση,τις περισσοτερες φορες,δεν το κανουν για το παιδι ΑΛΛΑ για το δικο τους βολεμα.Θελουν δικαιωματα,δεν θελουν την ευθυνη. μπορούν να γίνουν ακροδεξιά σκουπίδια και να εκφράσουν το μίσος τους για όλες εκείνες τις γυναίκες που ποτέ δε θα γαμήσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
καμία σχέση όμως;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:03Ποτέ δεν είδα άνθρωπο να επαληθεύει περισσότερο αντεπιχείρημα ότι δικαίωμα στη μαλακία είναι όπως λέμε δικαίωμα στη γενοκτονία.
το σπερματοζωάριο δεν είναι ανθρώπινο έμβρυο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- John Brown Gun Club
ετσι βλεπουν τις γυναικες γενικως οι προ λαιφερς
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μια καλη μου φιλη γεννηθηκε με σοβαρο προβλημα υγειας.Ειναι φανατικη ζαια.Κατι δεν παει καλα με τη θεωρια σου.foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10under έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:08Δεν καταλαβες Χριστο.LETO έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:02
ενω εσυ καταλαβες με τι συμφωνησες
ξερεις ποσες μητερες γνωριζουν οτι το παιδι τους θα γεννηθει με προβλημα και το κρατανε;
Ακου λοιπον.Ο Κυμπουροπουλος ειναι το παραδειγμα οτι τα παιδια ακομα και με σοβαρα προβληματα υγειας μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα στη ζωη,αξιζουν να χαρουν τις χαρες της ζωης,αξιζουν να ζησουν.Για την ακριβεια,ειναι ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους.
Οταν δινεις δικαιωμα στις εκτρωσεις με το επιχειρημα "δικη μου η μητρα,δικη μου η αποφαση" στερεις απο εκατομμυρια τετοια παιδια ενα ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Ο Κυμπουροπουλος ουσιαστικα αποδεικνυει οτι αυτοι που επιλεγουν την εκτρωση,τις περισσοτερες φορες,δεν το κανουν για το παιδι ΑΛΛΑ για το δικο τους βολεμα.Θελουν δικαιωματα,δεν θελουν την ευθυνη. μπορούν να γίνουν ακροδεξιά σκουπίδια και να εκφράσουν το μίσος τους για όλες εκείνες τις γυναίκες που ποτέ δε θα γαμήσουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κι εμένα έκανε, γιατί δυστυχώς στο αεροδρόμιο είχε εκτεθεί σε κάτι και από τον Δημόκριτο της το επέβαλαν πρακτικά να κάνει έκτρωση.foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:07Εμένα έκανε.Ju-87 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:50 Όλως τυχαίως αυτοί που είναι υπέρ των αμβλώσεων δεν είχαν μάνα που να έκανε και εκείνη έκτρωση...![]()
Δε θα είχα γεννηθεί αν δεν είχε κάνει έκτρωση 6 μήνες πριν ξαναμείνει έγκυος.
Αυτό που μου κάνει εμένα φοβερή εντύπωση είναι η βεβαιότητα όλων των πολέμιων ότι έκτρωση κάνουν μόνο κάτι άγνωστες πουτάνες που πηδιούνται από εδώ κι από εκεί ενώ στατιστικά κάνουν πάνω από τις μισές γυναίκες κάποια στιγμή στα 40 χρόνια της αναπαραγωγικής τους ηλικίας.
Στατιστικά κρατάμε; Αλλάζει κάτι στη βαρύτητα των λεγομένων μας; Ότι πρέπει να εκτιμάμε το δικαίωμα στη ζωή, που δεν το συνειδητοποιούμε αφήνοντας μια γυναίκα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ αν γίνει μάνα ή όχι;
- John Brown Gun Club
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10καμία σχέση όμως;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:03Ποτέ δεν είδα άνθρωπο να επαληθεύει περισσότερο αντεπιχείρημα ότι δικαίωμα στη μαλακία είναι όπως λέμε δικαίωμα στη γενοκτονία.

βρες το ανθρωπινο εμβρυο αναμεσα σε αλλα εμβρυα θηλαστικων
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Philip Mortimer
Ούτε το έμβρυο είναι βρέφος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10καμία σχέση όμως;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:03Ποτέ δεν είδα άνθρωπο να επαληθεύει περισσότερο αντεπιχείρημα ότι δικαίωμα στη μαλακία είναι όπως λέμε δικαίωμα στη γενοκτονία.
Βασικά έτσι τις βλέπει η καθολική εκκλησία και οι πιο πειραγμένες αιρέσεις της. Δευτερογενώς έχεις μια τεράστια προπαγάνδα με συγκινητικές ιστορίες στυλ "κράτησα στα 11 μου το παιδί του βιαστή μου και τώρα τον καμαρώνω νυφούλα" σε σίριαλ και σάιτ, μια αηδιαστική αμερικανιά που ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ μπορούσες να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα καταλήξουν να την πιστεύουν και οι Έλληνες χωρίς φυσικά να δέχονται ότι από εκεί προέρχονται όλες αυτές οι αηδίες που αραδιάζουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι το 1/8.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:12ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10καμία σχέση όμως;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:03
Ποτέ δεν είδα άνθρωπο να επαληθεύει περισσότερο αντεπιχείρημα ότι δικαίωμα στη μαλακία είναι όπως λέμε δικαίωμα στη γενοκτονία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, και;Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:13Ούτε το έμβρυο είναι βρέφος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10καμία σχέση όμως;foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:03
Ποτέ δεν είδα άνθρωπο να επαληθεύει περισσότερο αντεπιχείρημα ότι δικαίωμα στη μαλακία είναι όπως λέμε δικαίωμα στη γενοκτονία.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- John Brown Gun Club
να σημειωθει εδω πως ολες οι επισημες οργανωσεις που αντιτιθενται στο δικαιωμα στην αμβλωση, ειναι επισης εναντια και σε καθε μορφη αντισυλληψης: το σεξ ειναι μονο για αναπαραγωγη.foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:13Βασικά έτσι τις βλέπει η καθολική εκκλησία και οι πιο πειραγμένες αιρέσεις της. Δευτερογενώς έχεις μια τεράστια προπαγάνδα με συγκινητικές ιστορίες στυλ "κράτησα στα 11 μου το παιδί του βιαστή μου και τώρα τον καμαρώνω νυφούλα" σε σίριαλ και σάιτ, μια αηδιαστική αμερικανιά που ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ μπορούσες να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα καταλήξουν να την πιστεύουν και οι Έλληνες χωρίς φυσικά να δέχονται ότι από εκεί προέρχονται όλες αυτές οι αηδίες που αραδιάζουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χωρίς αντισύλληψη, το σεξ είναι απλά επικίνδυνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- John Brown Gun Club
εαν ενοεις το πρωτο απο αριστερα, λαθος. ειναι εμβρυο ψαριου.Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:14Είναι το 1/8.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:12ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:10
καμία σχέση όμως;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τρομερό το επιχείρημά σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:21εαν ενοεις το πρωτο απο αριστερα, λαθος. ειναι εμβρυο ψαριου.Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:14Είναι το 1/8.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 19:12
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
θυμάμαι στο παλιό που είχα βάλει φωτογραφία μωρού in utero και είχα πει "θέλετε να μου πείτε ότι αυτό το πράγμα έχει αθάνατη ψυχή και ανθρώπινα δικαιώματα" "ναι" είχε απαντήσει ο (άλλος) Ερμής "χαχα είναι έμβρυο χιμπατζή".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 193 Απαντήσεις
- 5482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 17 Απαντήσεις