ας ακριβολογούμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Γκλέτσος με τον Τράγκα;
- Μαυροβασίλης
Re: Ο Γκλέτσος με τον Τράγκα;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ανδρέα ζεις έγραψε: 16 Μαρ 2021, 00:12 Το κόμμα του Τράγκα είναι τεραστια δύναμη ακριβώς διότι δεν είναι κόμμα ! Είναι μάζωξη ετεροκλήτων μαζών και κομμάτων με σκοπό έναν και έναν μόνο την εκπόρθηση του συστήματος μέσω του εκλογικού του νόμου.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Ως προς αυτό και η Τσιτσιολίνα είναι καλοδεχούμενη ! αλλωστε τα μεγάλα κόμματα είναι ιδεολογικώς κεκαθαρμένα ? Ουδώλλως.
Δεν χρειάζεται λοιπόν εγώ ή κάθε εγώ να συμφωνεί με την Τσιτσιολίνα ή η Τσιτσιολίνα με μένα για να τους πάρουμε μία έδρα μέσα στην έδρα τους.
Κατά τα πρότυπα της Ενωμένης Αντιπολίτευσης άλλων κρατών.Πόσοι ψηφίζουν μικρά κόμματα λευκό άκυρο ένα 15% , αν πούμε όλοι ψηφίζουμε Τράγκα ή Μάγκα ή τάδε αυτομάτως γινόμαστε ελεγχτές του συστήματος.
ΥΓ : Αυτού του είδους η συνεργασία είχε ξεκινήσει το 2019 ανεπιτυχώς βέβαια με το ΕΠΑΜ (κόμμα κατά της ΕΕ και υπέρ της δραχμής ) με το ΑΚΚΕΛ (κόμμα υπέρ της ΕΕ και του ευρώ ).Τότε δεν ευοδόθηκε η συνεργασία ελέω έλλειψης κάποιας περσόνας σημαντικής.Τώρα με το Θείο είμαι αισιόδοξος.Ο στόχος είναι εφικτός και δεν είναι άλλος από το 3%.Τον έχει άνετα.
To να δουμε Τραγκα στη θεση του κρυωκολου Βελο θα ειναι απολαυση.
.
Την αλλη φορα ομως κυβερνησανε 4 χρονια και ψαχνοσασταν.
.
- Μαυροβασίλης
εγώ είμαι πολιτικός αυτοεξόριστος από το 2004, ενίοτε με δίπορτο αλλά εννοείται σε απόσταση ασφαλείας το διάστημα της επάρατου εκτροπής, όπως εννοείται ότι ψαχνόμουνα από ανησυχία για φίλους και δικούς το διάστημα αυτό που τα κάνατε πουτάναόλαΑρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 02:09
Την αλλη φορα ομως κυβερνησανε 4 χρονια και ψαχνοσασταν.![]()
.
υγ: ειδικότερα για 15-18, ελέω γουοκινγκ, έκανα αντίσταση από το μαρτυρικό Λονδίνο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Εκτροπη κυριε Μαυροβασιλη ειναι η ΝΔ που πλεον ειναι ΝΔΣΟΚ και σοροκομμα.
Την Ελλαδα τη χρεοκοπησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οχι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που την ξαναεβγαλαν στις αγορες ενω αφησαν και 38 ΔΙΣ μπογιοκο στους σημιτοπασοκους του ΚΟυλη να το ξεκοκκαλιζουν και ταυτοχρονα να λενε οτι δεν εχουν λεφτα για περισσοτερα λεωφορεια και ΜΕΘ.
Αυτη τη στιγμη το ΝΔΣΟΚ χρεωκοπει ξανα τη χωρα με το παρατεταμενο lockdown, το οποιο δεν φερνει και κανενα αποτελεσμα.
.
Την Ελλαδα τη χρεοκοπησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οχι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που την ξαναεβγαλαν στις αγορες ενω αφησαν και 38 ΔΙΣ μπογιοκο στους σημιτοπασοκους του ΚΟυλη να το ξεκοκκαλιζουν και ταυτοχρονα να λενε οτι δεν εχουν λεφτα για περισσοτερα λεωφορεια και ΜΕΘ.
Αυτη τη στιγμη το ΝΔΣΟΚ χρεωκοπει ξανα τη χωρα με το παρατεταμενο lockdown, το οποιο δεν φερνει και κανενα αποτελεσμα.
.
NoMoreLice έγραψε: 16 Μαρ 2021, 00:14 Με τόσα μεγαθήρια αυτό δεν είναι κόμμα, οι Εxpendables νούμερο 4 είναι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Ανδρέα ζεις
Πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα σπάσει το μονοκομματικό κοινοβουλευτικό καθεστώς σε επίπεδο αντιπολίτευσης ! Από το 2014 για την ακρίβεια...Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 02:08Ανδρέα ζεις έγραψε: 16 Μαρ 2021, 00:12 Το κόμμα του Τράγκα είναι τεραστια δύναμη ακριβώς διότι δεν είναι κόμμα ! Είναι μάζωξη ετεροκλήτων μαζών και κομμάτων με σκοπό έναν και έναν μόνο την εκπόρθηση του συστήματος μέσω του εκλογικού του νόμου.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Ως προς αυτό και η Τσιτσιολίνα είναι καλοδεχούμενη ! αλλωστε τα μεγάλα κόμματα είναι ιδεολογικώς κεκαθαρμένα ? Ουδώλλως.
Δεν χρειάζεται λοιπόν εγώ ή κάθε εγώ να συμφωνεί με την Τσιτσιολίνα ή η Τσιτσιολίνα με μένα για να τους πάρουμε μία έδρα μέσα στην έδρα τους.
Κατά τα πρότυπα της Ενωμένης Αντιπολίτευσης άλλων κρατών.Πόσοι ψηφίζουν μικρά κόμματα λευκό άκυρο ένα 15% , αν πούμε όλοι ψηφίζουμε Τράγκα ή Μάγκα ή τάδε αυτομάτως γινόμαστε ελεγχτές του συστήματος.
ΥΓ : Αυτού του είδους η συνεργασία είχε ξεκινήσει το 2019 ανεπιτυχώς βέβαια με το ΕΠΑΜ (κόμμα κατά της ΕΕ και υπέρ της δραχμής ) με το ΑΚΚΕΛ (κόμμα υπέρ της ΕΕ και του ευρώ ).Τότε δεν ευοδόθηκε η συνεργασία ελέω έλλειψης κάποιας περσόνας σημαντικής.Τώρα με το Θείο είμαι αισιόδοξος.Ο στόχος είναι εφικτός και δεν είναι άλλος από το 3%.Τον έχει άνετα.
To να δουμε Τραγκα στη θεση του κρυωκολου Βελο θα ειναι απολαυση.![]()
.
Αν ο Τράγκας πάρει 3.1% είναι σα να βγήκε στην Ελλάδα το αντιμνημόνιο σε βάθος χρόνου.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Πανω απο 5% θα παρει ο Τραγκας και υπο προϋποθεσεις μπορει να βγει τριτο κομμα.
.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:14 Πανω απο 5% θα παρει ο Τραγκας και υπο προϋποθεσεις μπορει να βγει τριτο κομμα.
.
Θα τον ψηφίσεις;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:20Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:14 Πανω απο 5% θα παρει ο Τραγκας και υπο προϋποθεσεις μπορει να βγει τριτο κομμα.
.
Θα τον ψηφίσεις;
Ειναι η μια απο τις δυο επιλογες που εχω στο νου μου. Αν κατεβει μαζι του ο Γκλετσος αυξανονται οι πιθανοτητες να τον ψηφισω γιατι ο Γκλετσος σαν πολιτικος ειναι πολυ καθαρος.
.
Κι απ'τις δυο πλευρές όμως
- Ανδρέα ζεις
Αμήν ! Αν και εκτιμώ τις προβλέψεις σας γενικώς είμαι συγκρατημένος.Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:14 Πανω απο 5% θα παρει ο Τραγκας και υπο προϋποθεσεις μπορει να βγει τριτο κομμα.
.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Δραχμούλα μόνο.
Τύπε, αν μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη βασισμένη στις μέχρι τώρα επιλογές σου, η μεθεπόμενη θα είναι ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ.Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:22Gewponos90 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:20Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:14 Πανω απο 5% θα παρει ο Τραγκας και υπο προϋποθεσεις μπορει να βγει τριτο κομμα.
.
Θα τον ψηφίσεις;
Ειναι η μια απο τις δυο επιλογες που εχω στο νου μου. Αν κατεβει μαζι του ο Γκλετσος αυξανονται οι πιθανοτητες να τον ψηφισω γιατι ο Γκλετσος σαν πολιτικος ειναι πολυ καθαρος.
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο Γκλέτσος έχει προβληματική συμπεριφορά αλλά σα δήμαρχος ήταν καλός.
Στο περιφεριακό που τον παρακολουθώ είναι παλιάτσος (όταν εμφανίζεται γιατι η παρουσία του είναι κάτω από 50%) και η παράταξη του υπό διάλυση.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:36 Ο Γκλέτσος έχει προβληματική συμπεριφορά αλλά σα δήμαρχος ήταν καλός.
Ο Αναγνωστάκης είναι πρακτικά η αξιωματική αντιπολίτευση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi