Υπαρχει και ενας αλλος λογος να μην την παρει : να μην εχει σοβαρους λογους.
Φιλακια.
Από χθες το μεσημέρι περιμένουμε να μας πείτε τον σοβαρό λόγο και ακόμα δεν το έχετε κάνει. Κάτι μου λέει ότι ούτε εσύ τον ξέρεις τον σοβαρό λογο για να μας τον πεις να τον αξιολογησουμε. Το βλαμμένο που υποστηρίζεις , δε, μέχρι και για πλαστογραφία το έχουν κατηγορήσει και ενώ ανεβάζει το Τουίτερ το που θα εμφανιστεί κατά ριπάς, μετά την κατηγορία για πλαστογραφία δεν μας είπε τον σοβαρό λόγο. Θα μας πείτε επιτέλους εσείς οι κυβερνώντες ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος να μάθουμε και εμείς η καλοπροαίρετη πλεμπα;
ε, όχι και κυβερνώντας η υπουργική σφουγγαρίστρα, που μαζεύει τα φλόκια του σε ένα φορουμ 20 ατόμων
Μια χαρά κυβερνώντας είναι. Αλλά αντιπρόεδρος και μονίμως σε υπουργικη θέση δεν είναι πολλοι. Στα θέματα κεντροδεξιάς πολυκατοικίας εγώ δεν εμπλέκομαι. Βρείτε τα μεταξύ σας. Ο Αδωναρας συνδέει πλέον το όνομα του με την μεγάλη κεντροδεξιά παραταξη
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Όχι.
Έχει άλλη αίγλη το γραπτό. Σφραγίδες, χρώματα, ονόματα, ορθογραφικά και συντακτικά σφάλματα...
Είναι αυτό που σου λέει το αφεντικό "βγάλε ρε μία βεβαίωση να πάω για ψάρεμα!". Του λες "αφεντικό δεν προβλέπεται και δεν έχω τέτοιο έγγραφο" και σου απαντά "τσακίσου ρε και φτιάξε ένα τώρα. Σε δύο λεπτά να είναι έτοιμο".
Φιλακια.
Από χθες το μεσημέρι περιμένουμε να μας πείτε τον σοβαρό λόγο και ακόμα δεν το έχετε κάνει. Κάτι μου λέει ότι ούτε εσύ τον ξέρεις τον σοβαρό λογο για να μας τον πεις να τον αξιολογησουμε. Το βλαμμένο που υποστηρίζεις , δε, μέχρι και για πλαστογραφία το έχουν κατηγορήσει και ενώ ανεβάζει το Τουίτερ το που θα εμφανιστεί κατά ριπάς, μετά την κατηγορία για πλαστογραφία δεν μας είπε τον σοβαρό λόγο. Θα μας πείτε επιτέλους εσείς οι κυβερνώντες ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος να μάθουμε και εμείς η καλοπροαίρετη πλεμπα;
ε, όχι και κυβερνώντας η υπουργική σφουγγαρίστρα, που μαζεύει τα φλόκια του σε ένα φορουμ 20 ατόμων
Με τα τελευταία τρία σου ποστ νήρομου με γλίτωσες από πολύμηνο μπαν, κι αυτό φυσικά είναι το λιγότερο, σε ευχαριστώ λοιπόν, πολύ ειλικρινά και με εκτίμηση.
Φυσικά και δε θα την πάρει, γιατί δεν είναι κυβερνητικός υπουργός με τη δυνατότητα να πάρει μουσαντένιο πιστοποιητικό με τη σφραγίδα της ΓΓΠΠ. Χοντρομαλάκα
Φιλακια.
Υποθετουμε λοιπον οτι οντως υπαρχει σοβαρος λογος.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις το δικαιωμα να τον ξερεις ; Το οτι εισαι καλοπροαιρετη πλεμπα δεν σου δινει καποιο ισχυροτερο δικαιωμα απο αυτο της οικογενειας να διατηρησει την ιδιωτικοτητα της.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όχι.
Έχει άλλη αίγλη το γραπτό. Σφραγίδες, χρώματα, ονόματα, ορθογραφικά και συντακτικά σφάλματα...
Είναι αυτό που σου λέει το αφεντικό "βγάλε ρε μία βεβαίωση να πάω για ψάρεμα!". Του λες "αφεντικό δεν προβλέπεται και δεν έχω τέτοιο έγγραφο" και σου απαντά "τσακίσου ρε και φτιάξε ένα τώρα. Σε δύο λεπτά να είναι έτοιμο".
Μια χαρά κυβερνώντας είναι. Αλλά αντιπρόεδρος και μονίμως σε υπουργικη θέση δεν είναι πολλοι. Στα θέματα κεντροδεξιάς πολυκατοικίας εγώ δεν εμπλέκομαι. Βρείτε τα μεταξύ σας. Ο Αδωναρας συνδέει πλέον το όνομα του με την μεγάλη κεντροδεξιά παραταξη
Μάνμου, ο νήρο, νομίζω, αναφέρθηκε στην λεκανατζού, όχι στο αφεντικό της.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 14:59
Δεν υπάρχει πρόβλεψη εξαίρεσης για σοβαρό λόγο.
Τους κατούρησε στην μούρη ο Μητροπολίτης το πρωί.
Ο Μητροπολιτης δεν ειπε οτι δεν υπαρχει δικαιωμα.Ειπε οτι δεν εχει ακουσει για ειδικες αδειες.
Επισης ειπε οτι ο ιερεας που θελει να κανει βαφτιση θα πρεπει να παρει αδεια απο την Μητροπολη του.
Και τελος,μιλαμε για τον ιερεα που εβγαινε στα καναλια και πανηγυριζε για την ανυπακοη που εδειξε η εκκλησια στα Θεοφανεια.
Ε 2-3 πραγματακια τα καταλαβαινουμε.
Φιλακια.
Υποθετουμε λοιπον οτι οντως υπαρχει σοβαρος λογος.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις το δικαιωμα να τον ξερεις ; Το οτι εισαι καλοπροαιρετη πλεμπα δεν σου δινει καποιο ισχυροτερο δικαιωμα απο αυτο της οικογενειας να διατηρησει την ιδιωτικοτητα της.
Ααααα. Υπάρχει σοβαρός λόγος αλλά δεν τον λέμε και πρέπει να μας πιστέψετε. Κατάλαβα.
Υ.Γ Αυτά για ιδιωτικότητες άλλου. Μεταξύ μας τώρα; Το όνομα τους δεν υπάρχει πουθενά.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90 έγραψε: 16 Μαρ 2021, 15:11
Ααααα. Υπάρχει σοβαρός λόγος αλλά δεν τον λέμε και πρέπει να μας πιστέψετε. Κατάλαβα.
Υ.Γ Αυτά για ιδιωτικότητες άλλου. Μεταξύ μας τώρα; Το όνομα τους δεν υπάρχει πουθενά.
Εχει κυκλοφορησει ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου.
Κοιτα,θα το επαναλαβω.
Η εμπειρια δειχνει οτι 99,9 φορες στις 100 που τραβατε εσεις τα βυζια σας για κατι,τοτε προκειται για κολοσσιαια αρχιδια.
Αν δε στα ατομα που τραβανε τα βυζια τους συμπεριλαμβανεται και ο νερο με τον σισεξ τοτε δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να μην προκειται για κολοσσιαια αρχιδια.
Η απλη λογικη λεει οτι η οποιαδηποτε φυσιολογικη οικογενεια θα προτιμουσε να περιμενει 1-2-3 μηνες και να κανει ανοιχτη βαφτιση με αρκετους καλεσμενους απο το να την κανει εδω και τωρα κλειστη με 6 ατομα.