Kauldron έγραψε: 15 Μαρ 2021, 23:25
Προσθέτουμε και τον Λιάπη που ενώ ήταν υπουργός μεταφορών κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, και αρχίζουμε να βλέπουμε πάτερν κυβέρνησης Κολομβίας.
Λες για αυτόν που από τον πόνο του αυτοεξορίστηκε στη Μαλαισία;
Υ.Γ. Νομίζω πως το σκηνικό με τις πλαστές πινακίδες έγινε χρόνια αφού είχε αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, αλλά οκ, μιλάμε για πρώην υπουργό Μεταφορών!
Εν ενεργεία υπουργός Μεταφορών ήταν ο Αχιλλέας Καραμανλής όταν βγήκε φωτογραφία χωρίς ζώνη ασφαλείας (και με πατέντα να μην ακούγεται η ειδοποίηση)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προσθέτουμε και τον Λιάπη που ενώ ήταν υπουργός μεταφορών κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, και αρχίζουμε να βλέπουμε πάτερν κυβέρνησης Κολομβίας.
Υ.Γ. Νομίζω πως το σκηνικό με τις πλαστές πινακίδες έγινε χρόνια αφού είχε αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, αλλά οκ, μιλάμε για πρώην υπουργό Μεταφορών!
Εν ενεργεία υπουργός Μεταφορών ήταν ο Αχιλλέας Καραμανλής όταν βγήκε φωτογραφία χωρίς ζώνη ασφαλείας (και με πατέντα να μην ακούγεται η ειδοποίηση)
Κωνσταντίνος ο Γ' είναι. Αχιλλέας ήταν ο πατέρας του εν λόγω μπούλη
Ναι, αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει ανακοίνωση πως ταράχθηκε αρκετά από την είδηση και για αυτό κατέφυγε για διακοπές εκτός Ελλάδος.
Σωστά, έγινε μετά. Πλάκα θα έχει να δούμε και υπουργό δημοσίας τάξης να κάνει ένοπλη ληστεία.
Στη Μπανανία που ζούμε, δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό.
Ναι, αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει ανακοίνωση πως ταράχθηκε αρκετά από την είδηση και για αυτό κατέφυγε για διακοπές εκτός Ελλάδος.
Κλαιγότανε μετά οτι δεν τον αφήσανε να ησυχάσει κιόλας, ο γύπας.
Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2021, 10:51
Να ρωτησω κάτι;
Οι βαπτίσεις απαγορεύονται συνολικά τώρα; Γιατι στο lockdown του Μαρτίου μπορούσε να γίνει με παρόντες μόνο γονεις/νονο/ιερωμένο.
Ναι. Μάλλον έγινε στην λογική ότι το lockdown θα κρατήσει μόνο 2 εβδομαδες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Αυτος γιατι το δημοσιοποιησε; δεν ειναι γκαφατζης. Οτι κανει ο αδωνης αποσκοπει καπου. Δεν πειθομαι οτι το εκανε απο γκαφα.
Προφανως υπαρχει καποια βαβουρα οτι ο κουλης δεν τραβαει, και αυτος δινει το παρων
Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 09:17
Πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενη ρομπα.
Εκθέτει τον Α.Γεωργιάδη η Ιερά Σύνοδος: «Πρώτη φορά ακούω για άδεια για βάφτιση» - Το έγγραφο που μόνο δημόσιο δεν είναι
Για το θέμα μίλησε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, και εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Αθηναγόρας.
«Στην ΚΥΑ που έχω στα χέρια μου και που ίσχυε μέχρι σήμερα, γιατί η καινούργια δεν έχει φτάσει ακόμη αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι, επιτρέπονται μόνο οι γάμοι με 9 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των κληρικών. Δεν αναφέρει η ΚΥΑ κάτι για βαφτίσεις, ή κηδείες. Από την Κυριακή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα δεν επιτρέπονται έτσι και αλλιώς οι γάμοι, λόγω Σαρακοστής», είπε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας.
«Η ΚΥΑ δεν αναφέρεται στη βάφτιση, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε βάφτιση. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει βάφτιση με ειδική άδεια. Δεν γράφει η ΚΥΑ ότι απαγορεύονται οι βαφτίσεις, αλλά από τα μυστήρια αναφέρεται μόνο στο γάμο. Πρέπει να ρωτήσετε τον συγκεκριμένο ιερέα που έκανε τη βάφτιση. Σε κάθε μητρόπολη υπάρχει γραφείο γάμου, αλλά όχι βαφτίσεων. Εάν κλείστηκε βάφτιση κλείστηκε από τον ιερέα της συγκεκριμένης ενορίας. Δεν ελέγχονται κεντρικά οι βαφτίσεις», συνέχισε ο ίδιος.
«Πρώτη φορά ακούω για ειδική άδεια για βάφτιση. Ούτε στην ΚΥΑ αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αν φέρει κάποιος χαρτί από την Πολιτική Προστασία στον ιερέα, τότε ο ιερέας πρέπει να ρωτήσει στα γραφεία της Μητρόπολης για το αν μπορεί να κάνει τη βάφτιση. Σε μια περιοχή που δεν είναι στο βαθύ “κόκκινο” επιδημιολογικά, μπορεί να γίνει και βάφτιση και γάμος, με 9 άτομα συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού της εκκλησίας», τόνισε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας.
Υδράργυρος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 12:07
Αυτος γιατι το δημοσιοποιησε; δεν ειναι γκαφατζης. Οτι κανει ο αδωνης αποσκοπει καπου. Δεν πειθομαι οτι το εκανε απο γκαφα.
Προφανως υπαρχει καποια βαβουρα οτι ο κουλης δεν τραβαει, και αυτος δινει το παρων
Μόνο ο Μερκούρης θα μπορούσε να δει τον Μπουμπούκο ως ιδιοφυία που ενεργεί με βάση κάποιο σατανικό σχέδιο