Εμένα μπάτσος με το ιχ του ερχόταν αντίθετα σε μονόδρομο και είχε την απαίτηση να κάνω πίσω. Του είπα ότι δεν βιάζομαι και θα καλέσω την τροχαία να μας το λύσει. Ήρθε και μου έσπασε το τζάμι με μπουνιά και μου έβαλε κατσαβίδι στο πρόσωπο. Βγήκα έξω και κατόρθωσε να φύγει. Ενώ έχω μάρτυρες και τον αριθμό παριστάνουν ότι δεν μπορούν να τον βρουν. Εγώ μόνος μου τον βρήκα εν το μεταξύ αλλά περιμένω να δω πόσο θα τον καλύπτουν. Είμαι σίγουρος ότι αν του το κάνω τρέιλερ θα με βρουν σε μια μέρα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:01 Στην Κυψελη, εχω πετυχει περιπολικο να πηγαινει του σκοτωμου αντιθετα σε μονοδρομο και να χτυπαει εναν παππου με το εγγονακι του. Μεσα σε 2-3 λεπτα ειχε γεμιζει ζηταδες που ειχαν αποκλεισει ολους τους γυρω δρομους σε ακτινα 50-100 μετρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Re: Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:29Εμένα μπάτσος με το ιχ του ερχόταν αντίθετα σε μονόδρομο και είχε την απαίτηση να κάνω πίσω. Του είπα ότι δεν βιάζομαι και θα καλέσω την τροχαία να μας το λύσει. Ήρθε και μου έσπασε το τζάμι με μπουνιά και μου έβαλε κατσαβίδι στο πρόσωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 15 Μαρ 2021, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- wooded glade
Δλδ. επιτρέπεται όταν είναι παρών τροχονόμος να ρυθμίζει. Αλλοιώς δεν μπαίνει στη βουλή το αμάξι, πρέπει να κάνει το γύρο της πλατείας Συντάγματος.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:25Απαγορεύεται. Ο χρήστης Αναστόπουλος έγραψε εχθές πως οι μπαστακωμένοι μπάτσοι στην πύλη κλείνουν την κυκλοφορία κάθε φορά που έρχεται υπηρεσιακό αυτοκίνητο και το αφήνουν να στρίψει.wooded glade έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:11Ναι αλλά δεν μπορεί να απαγορεύεται αφού από εκεί μπαίνουν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:57
To αυτοκίνητο (κόκκινο βέλος) έστριψε παράνομα. Εκεί απαγορεύεται η στροφή αριστερά.
![]()
Γενικώς υπάρχει μαϊμουδιά εκεί πέρα. Μιά φορά ήθελα να περάσω απέναντι τη Βασ. Σοφίας από γωνία Ηρώδου του Αττικού. Είναι και 50 μέτρα τουλάχιστον το πλάτος και περίμενα δεν ξέρω πόσο να ανάψει το πράσινο ανθρωπάκι. Μετά πάω να περάσω με πολύ γρήγορο βήμα και έγινε κόκκινο στα μισά.
Παρά ταύτα ήταν και ο άλλος αούας αφού έκανε παράνομη προσπέραση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Λίνο Βεντούρα
Όχι. Απαγορεύεται, αλλα ο τροχονόμος σταματάει την κυκλοφορία για να περάσει ο μαλάκας.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- wooded glade
Αυτό λέω.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:33Όχι. Απαγορεύεται, αλλα ο τροχονόμος σταματάει την κυκλοφορία για να περάσει ο μαλάκας.
- Λίνο Βεντούρα
αυτό πάλι από πού προκύπτει;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όταν έκανα τη μύνηση μου λέγανε στο τμήμα ότι θα τον βρουν σε μια βδομάδα. Όταν πέρασαν τρία χρόνια και είδα ότι << δεν τον βρίσκουν>> αναγκάστηκα να τον βρω μόνος μου και τότε ανακάλυψα ότι ήταν μπάτσος.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:31Σέλευκας έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:29Εμένα μπάτσος με το ιχ του ερχόταν αντίθετα σε μονόδρομο και είχε την απαίτηση να κάνω πίσω. Του είπα ότι δεν βιάζομαι και θα καλέσω την τροχαία να μας το λύσει. Ήρθε και μου έσπασε το τζάμι με μπουνιά και μου έβαλε κατσαβίδι στο πρόσωπο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 15 Μαρ 2021, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Για το βίντεο μιλάμε. Αυτά που γράφει ο Ρέμπελ είναι "απομαγνητοφωνημένα" αυτά που λέει το βίντεο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:27έτσι όπως τα έγραψε ο ρέμπελος δεν φαίνεται από πουθενά πως είναι μάρτυρας, αλλά ένας τυχαίος μαλάκας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στην Ελλάδα για να τιμωρηθεί ΔΥ μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να χτυπήσει αριστερό. Αλλιώς ακόμα και να βιάσει και να σκοτώσει δεν τρέχει κάστανο.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Θα πρέπει να μπαίνουν από την Ακαδημίας στην Βουλή, όταν έρχονται από κει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:57To αυτοκίνητο (κόκκινο βέλος) έστριψε παράνομα. Εκεί απαγορεύεται η στροφή αριστερά.wooded glade έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:44Αντίθετα άρα πήγαιναν.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν ξέρω αν παρεβίασε φανάρι - μπορεί.
Αλλά και ο άλλος έκανε επικίνδυνη προσπέραση και προφανώς δεν φόραγε καλά το κράνος του.
![]()
Occasio facit furem
- wooded glade
Και από το διάγραμμα σου.
- Λίνο Βεντούρα
wooded glade έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:48Και από το διάγραμμα σου.

- wooded glade
Καλά, κάντο εσύ αυτό κάθε φορά και θα ζήσεις.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:51![]()
- wooded glade
Καλά, κάντο εσύ αυτό κάθε φορά και θα ζήσεις.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:51![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-