Όχι μέχρι χθες. ΑΚΟΜΑ απόλυτα ασφαλές είναι, απλά πάγωσε η διανομή του μέχρι να ερευνηθούν κάποια πράγματα. Κάποιοι πολιτικοί τον παίζουν για να κερδίσουν πόντους ως "αυστηροί" κατά τη δική μου εκτίμηση, και σύντομα θα συνεχίσουν τους εμβολιασμούς με AstraZeneca.Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:17Τίποτα δεν υπονοώ. Η θέση μου είναι ότι ο ΠΟΥ είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (ή όλους τους τρόπους μαζί) για τον πούτσο και χρήζει διάλυσης, ούτε καν αντικατάστασης. Περαστικά σε όσους έχουν ήδη κάνει το (μέχρι χθες) απόλυτα ασφαλές εμβόλιο της AstraZeneca.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:14Καθένα φαίνεται να έχει τη δική του.
Τεσπα, τι υπονοείς; Ότι οι Κινέζοι πράκτορες του ΠΟΥ αντικαταστάθηκαν με alumni της Οξφόρδης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:04Και για την Ελλάδα όλα καλώς.Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:00 Μπλόκο στην AstraZeneca σε Γερμανία και Ολλανδία:
https://www.kathimerini.gr/world/561295 ... -ollandia/
https://www.iefimerida.gr/kosmos/german ... strazeneca
Φυσικά για τον ΠΟΥ όλα ήταν καλώς καμωμένα:Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαβεβαίωσε την Παρασκευή ότι «δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται» το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Oταν καποιοι λεγαμε οτι εμβολια χωρις δοκιμες χρονων μπορει και να ειναι επικινδυνα για τη δημοσια υγειας μας λεγανε ψεκ.
.
- NewModelArmy
Αφού εσύ έχεις γράψει ότι δεν κάνεις εμβόλια γενικα, τι σε νοιάζει ποσα χρόνια το δοκιμασαν. Και 15 χρόνια να κρατουσαν οι δοκιμες τα ιδια θα γραφατε, ποιον κοροιδευετε.
για κουβα σε βλεπω χα χα χαCitroenakias έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:05 Οι ειδήμονες του φόρουμ μπορούν να μας εξηγήσουν πως γίνεται στο Ισραήλ που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού να έχουνε μεγάλη έξαρση τελευταία;
https://www.ft.com/content/4cf1b235-ed0 ... 846a0ecf36
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μία περίληψη και για εμάς που έχουμε συνδρομή μόνο στο Ριζοσπάστη;GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:43για κουβα σε βλεπω χα χα χαCitroenakias έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:05 Οι ειδήμονες του φόρουμ μπορούν να μας εξηγήσουν πως γίνεται στο Ισραήλ που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού να έχουνε μεγάλη έξαρση τελευταία;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Λοκνταουν τελος,δοξαζουν τον κτηνιατροvatraxos έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:00Μία περίληψη και για εμάς που έχουμε συνδρομή μόνο στο Ριζοσπάστη;GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:43για κουβα σε βλεπω χα χα χαCitroenakias έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:05 Οι ειδήμονες του φόρουμ μπορούν να μας εξηγήσουν πως γίνεται στο Ισραήλ που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού να έχουνε μεγάλη έξαρση τελευταία;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το θέμα είναι πως μας δουλεύουν κανονικά για να τα αρπάξουν από εμβόλια και μάσκες και να επιβάλλουν περιορισμούς.
Εμβόλιο της γρίπης κάνουν οι ευπαθείς ομάδες, όχι όλοι. Ο ιός της γρίπης και ο COVID-19 είναι κορωνοϊοί.
Καταλαβαίνω γιατί χρειαζόταν lockdown και μέτρα, αλλά αυτό μέχρι να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης. Αυτό μπορεί να πάρει ακόμα μήνες, όχι χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ας κάνουν εμβόλιο οι ευπαθείς ομάδες. Αρκετά με το δούλεμα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:03Λοκνταουν τελος,δοξαζουν τον κτηνιατροvatraxos έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:00Μία περίληψη και για εμάς που έχουμε συνδρομή μόνο στο Ριζοσπάστη;GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:43
για κουβα σε βλεπω χα χα χα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, κι αν το αποσύρουν, αυτοί που κανανε τη μία δόση θα μείνουν με τη μία; πάντως δεν νομίζω να το αποσύρουν για πολύ εγώ από όσες 60-64 μιλάω, λένε τα καλύτερα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμβόλιο AstraZeneca: Πληθαίνουν οι χώρες που το σταματούν - Εν αναμονή του ΕΜΑ
Πληθαίνουν οι χώρες που αναστέλλουν την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορονοϊού, παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι, με τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία να παίρνουν τη σκυτάλη από την Δανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και άλλα κράτη που προχώρησαν ήδη σε διακοπή των εμβολιασμών.
https://www.news247.gr/kosmos/emvolio-a ... 72116.html
Πληθαίνουν οι χώρες που αναστέλλουν την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορονοϊού, παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι, με τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία να παίρνουν τη σκυτάλη από την Δανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και άλλα κράτη που προχώρησαν ήδη σε διακοπή των εμβολιασμών.
https://www.news247.gr/kosmos/emvolio-a ... 72116.html
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυριο εχει ρεντεβου ο πατερας μου.
Αν το πιστολιασει χανει σειρα επ αοριστον;
- NewModelArmy
Με ποιο εμβόλιο;CRWH έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:15 Αυριο εχει ρεντεβου ο πατερας μου.
Εγώ πάντως από τότε που ξεκίνησα το εμβόλιο της γρίπης, έχω δει σημαντική διαφορά προς το καλύτερο σε ό,τι με αφορά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Και δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες.Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 18:03
Εμβόλιο της γρίπης κάνουν οι ευπαθείς ομάδες, όχι όλοι. Ο ιός της γρίπης και ο COVID-19 είναι κορωνοϊοί.
Οχι, θα γινει αργοτερα, το ποσο αργοτερα αγνωστο. ποσο χρονων ειναι; εγω οταν εκανε ο πατερας μου ρωτησα τον γιατρο ποιο εμβολιο ειναι και μου ειπε. πηγαινε τον κι αν σου πουν Αστρα Ζανεκα, πες οχι :-)CRWH έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:15 Αυριο εχει ρεντεβου ο πατερας μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυτο που επελεξαν οι Ευρωπαιοι και το μουτζωσαν, Αστρα.NewModelArmy έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:19Με ποιο εμβόλιο;CRWH έγραψε: 15 Μαρ 2021, 19:15 Αυριο εχει ρεντεβου ο πατερας μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-