Γιατί; δεν τα θεωρώ πολυτιμότερα από τις ωοθήκες. Ο καθένας έχει τα δικά του.stergiosbik έγραψε: 14 Μαρ 2021, 21:37Απαράδεκτο που δεν έχεις ενώ έχουν οι άντρες.
Πρέπει να διεκδικήσεις το δικαίωμα και στην απόκτηση αυτών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Αλήτης» και βρεγμένος ο Δημήτρης Κουρέτας – Η βόλτα με το ποδήλατο και το μάθημα… συμπεριφοράς
Re: «Αλήτης» και βρεγμένος ο Δημήτρης Κουρέτας – Η βόλτα με το ποδήλατο και το μάθημα… συμπεριφοράς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Re: «Αλήτης» και βρεγμένος ο Δημήτρης Κουρέτας – Η βόλτα με το ποδήλατο και το μάθημα… συμπεριφοράς
Κλασσικό ελ φαινόμενο. Όπως και το να είσαι στο φανάρι και βρέχεσαι και περνάει ο παπάρας με οριακά πορτοκαλοκόκκινο τη διάβαση και σε κάνει πουτάνα στο νερό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Casper -
Αυτό νομίζω θα στάθηκε η αφορμή του ποστ (και που τους το είπε πιο μετά) και όχι το ίδιο το γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον κάθε οδηγό χωρίς να το καταλάβει. Το πιο εξοργιστικό είναι το ότι ντράπηκε επειδή ήταν καθηγητής και τον ήξερε. Αλλιώς σιγά τα αυγά. Ο αλήτης που τον βρέξαμε και μας χτυπάει το τζάμι. Από αυτά συνήθως καταλαβαίνεις την ποιότητα ενός ανθρώπου.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:39Σωστά όλα αυτά αλλά γιατί να του πει "προχώρα ρε αλήτη"; Οι περισσότεροι θα ζητούσαμε μια συγνώμη ακόμα και αν τον είχαμε βρέξει χωρίς να το θέλουμε ή χωρίς να μπορούμε να το αποφύγουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:37 Πάντως δε σημαίνει οτι τον εβρεξαν επίτηδες. Εντάξει το οτι γέλασαν τα παιδιά πάλι δε σημαίνει κάτι (ειδικα αν ειναι πολύ μικρά). Εδω σε φίλους μας που τυχαινουν τέτοια ή κ στους εαυτούς μας γελάμε. Ας μην ψαχνομαστε με το παραμικρό. Οι περισσότεροι οδηγοί σέβονται εμας τους δικυκλιστες κ είναι σίγουρο ότι δε θα έβρεχαν κάποιον αν μπορούσαν να το αποφύγουν. Το 99.9% λεμε.
- Ανδρέα ζεις
Αυτές τις δακρύβρεχτες ιστορίες που διάβαζα παλιά όταν ήμουν στο FAcebook απορώ γιατί τις βάζουν κάποιοι ! Ρε μάγκα κουρέτα άντε εντάξει σου έτυχε,άντε τους έδωσες ένα μάθημα ρε μεγάλε , γιατί το δημοσιοποίησες ? Για να μας κάνεις μάθημα ή για να σε προσέξει κανένα νάκιμου πόσο μάγκας και καλός είσαι ? Αν είσαι ελεύθερος εξηγείται...Καθηγητής βιοχημείας και γράφει για τη μαμά ,τα πιαιδιά που τον βρέξανε... Καλά σου κάνανε τελικά !
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
-
άγνωστος γνωστός
Βιάστηκες να επιλέξεις. Αν σε προλάβαινε ο under η ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ θα βρίσκαμε τον ποδηλάτη γιατί είναι πλέμπα. Ποδήλατο αφού. Αν στο μεταξύ πεταγόταν ένας αριστερός και τους έκραζε θα έπρεπε να τους στηρίξεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:25 Ε, κάτι τέτοιες μανούλες μεγαλώνουν βλαμμένα που φωνάζουν "να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς".
Ως νέος οδηγός πήγαινα λίγο αργά κάποιες φορές στην αρχή. Έτσι δεχόμουν ενίοτε κανά κορνάρισμα από άλλα αυτοκίνητα πίσω μου.
Κάποια στιγμή λοιπόν σε μία διασταύρωση με στοπ ακούω παρατεταμένο κορνάρισμα και εκνευρίστηκα ώστε να ρίξω δύο μούτζες.
Αποδείχθηκε πως ήταν η γειτόνισσα ενός φίλου και με είχε δει όπως και το αυτοκίνητο μου, εγώ δεν είχα προσέξει το δικό της. Όταν την είδα έσπασε ο πάγος και λυθήκαμε στα γέλια αλλά έκτοτε πήρα ένα μάθημα περί αυτοσυγκράτησης.
Κάποια στιγμή λοιπόν σε μία διασταύρωση με στοπ ακούω παρατεταμένο κορνάρισμα και εκνευρίστηκα ώστε να ρίξω δύο μούτζες.
Αποδείχθηκε πως ήταν η γειτόνισσα ενός φίλου και με είχε δει όπως και το αυτοκίνητο μου, εγώ δεν είχα προσέξει το δικό της. Όταν την είδα έσπασε ο πάγος και λυθήκαμε στα γέλια αλλά έκτοτε πήρα ένα μάθημα περί αυτοσυγκράτησης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν πήρε κανένα μάθημα η "κυρία" γιατί συγγνώμη δεν ζήτησε.
Ακόμα και όταν της έπεσαν τα μούτρα, γιατί ήταν ο καθηγητής που τον γνώριζε προσωπικά.
Ατόφια, αυθεντική κακία.
Ακόμα και όταν της έπεσαν τα μούτρα, γιατί ήταν ο καθηγητής που τον γνώριζε προσωπικά.
Ατόφια, αυθεντική κακία.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Έσκυψα λίγο και τους ψιθύρισα
Με ποιο δικαίωμα πλησίασε τα παιδιά σε απόσταση ψιθύρου, μάσκα φορούσε, έπρεπε να μπει μέσα στο καφέ;
Καίρια ερωτήματα.
Με ποιο δικαίωμα πλησίασε τα παιδιά σε απόσταση ψιθύρου, μάσκα φορούσε, έπρεπε να μπει μέσα στο καφέ;
Καίρια ερωτήματα.
-
Γιάννης
Εντάξει, έχεις δίκιο...Green Dragon έγραψε: 14 Μαρ 2021, 19:07Ώχου μωρέ μαλάκες, όλοι σας, δεν μπορείτε για μια φορά να μην το πάτε εκεί; Η γαϊδουριά βρίσκεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι. Ατόφιο κομπλεξικό καγκουριλίκι και θρασυδειλία.Parrot έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:47 Δεν πήρε κανένα μάθημα η "κυρία" γιατί συγγνώμη δεν ζήτησε.
Ατόφια, αυθεντική κακία.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάντως για το άλλο που συζητάτε θα συμφωνήσω με τη Ναϊδα.
Άσε που το να βρίζει λίγο η γυναίκα εμένα μου αρέσει, δείχνει έλλειψη κόμπλεξ (δεν μιλάω για καυγάδες αλλά για την κανονική ομιλία, οι καυγάδες είναι θέμα περίστασης και μπορεί να είναι και δικαιολογημένοι). Δεν λέω σαν νταλικέρης αλλά αυτό δεν μου αρέσει σε κανέναν έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως φύλου.
Άσε που το να βρίζει λίγο η γυναίκα εμένα μου αρέσει, δείχνει έλλειψη κόμπλεξ (δεν μιλάω για καυγάδες αλλά για την κανονική ομιλία, οι καυγάδες είναι θέμα περίστασης και μπορεί να είναι και δικαιολογημένοι). Δεν λέω σαν νταλικέρης αλλά αυτό δεν μου αρέσει σε κανέναν έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως φύλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση