!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Πονάω» ! Όλη η Ελλάδα στο πόδι κατά της αστυνομικής βίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: «Πονάω» ! Όλη η Ελλάδα στο πόδι κατά της αστυνομικής βίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:58
stavmanr έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:02 Ακριβώς.
Έφυγε η επικαιρότητα από τα φλέγοντα ζητήματα της εκπαίδευσης, των εθνικών θεμάτων, της κρίσης κλπ.

Ξεχάσαμε πχ. ότι σε 2 μήνες από τώρα 25000 17χρονοι θα εξαιρεθούν από την δωρέαν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και θα αναγκαστούν να χρυσοπληρώνουν κολέγια για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Οι νέοι αυτοί θα συμμετέχουν σε πανελλαδικές, χωρίς να έχουν πατήσει σε σχολείο ή και σε φροντιστήριο.
Ξεχάσαμε ότι η εστίαση έχει καταστραφεί. Ξεχάσαμε ότι τα χρέη διογκώνονται και οδηγούν τα σπίτια σε τράπεζες.

Αλλά ασχοληθήκαμε επί 1 μήνα με αυτονόητα ζητήματα, όπως τα δικαιώματα των πολιτών, τα ανθρώπινα δικαιώματα, με έναν βαρυποινίτη αντιδημοκρατικό να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας στην πολιτεία μας, η οποία χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για να παράγει δικαιολογίες για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών της...
η επικαιρότητα επιστρέφει δριμυτερη μαζί με τη σωρευμένη δυσαρέσκεια
Οι τακτικισμοί του επιτελειου του Κούλη, το "ως την επόμενη κρίση και μετά έχει ο θεός" δε τους πηγαινει πολύ μακριά
Το κακό είναι πως η ΝΔ συσπειρώθηκε στο αντιαριστερό μέτωπο, εκεί πάτησε ο Κυριάκος. Δεν μπορείς να κάνεις αντιπολιτική, χωρίς πολιτική. Αν πατάς μόνο στις γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνεις τίποτα, αλλά, δυστυχώς, και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντί ΝΔ αντιπολίτευση, δεν εμπνέει για πρόταση.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας

Αυτα ειναι τα λογια του εγκληματια Κουφοντινα.
Εινει ενδεικτικα του ποιοι ειναι πισω απο τις συγκεντρωσεις αυτες και ποιοι συνασπιζονται εναντιον της κυβερνησης.
Ολη η αριστερα,εντος και εκτος φυλακων γιατι δεν αντεχει ουτε ημερα χωρις κουταλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:05 Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας

Εινει ενδεικτικα του ποιοι ειναι πισω απο τις συγκεντρωσεις αυτες και ποιοι συνασπιζονται εναντιον της κυβερνησης.
Ολη η αριστερα,εντος και εκτος φυλακων γιατι δεν αντεχει ουτε ημερα χωρις κουταλα.
Eίναι ξεκάθαρο τι προσπαθούν να κάνουν. Προκαλούν, για να δημιουργούν πρόβλημα γιατί γιατί είναι παράσιτα με μοναδικό ξενιστή το χάος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Otto Weininger έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:08
under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:05 Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας

Eίναι ξεκάθαρο τι προσπαθούν να κάνουν. Προκαλούν, για να δημιουργούν πρόβλημα γιατί γιατί είναι παράσιτα με μοναδικό ξενιστή το χάος.
Εναν νεο Γρηγοροπουλο θελουν.Απεγνωσμενα.
Πονταρουν στο να ερθει σε τετοιο σημειο αστυνομικος που για να αμυνθει θα πρεπει να πυροβολησει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:10

Πονταρουν στο να ερθει σε τετοιο σημειο αστυνομικος που για να αμυνθει θα πρεπει να πυροβολησει.
Αυτό ακριβώς!
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:10

Αλήθεια γιατί το αργήσατε τόσο; Πεσμένη ψυχολογία από την καραντίνα;
Άβαταρ μέλους
Juno

Ισχύει; :roll:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

14.03.2021

Οι γειτονιές γέμισαν ξανά χρώματα, φωνές και μουσική

https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... ai-moysiki

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκε το Σαββατοκύριακο σε κάλεσμα οργανώσεων, φορέων και συλλογικοτήτων με στόχο μια δυναμική διαμαρτυρία απέναντι στην αυξανόμενη καταστολή και αστυνομική βία.

Από την Αθήνα έως τη Δράμα και από τη Χίο έως την Κρήτη σε πλατείες, δρόμους και γειτονιές ένα πολύχρωμο κίνημα δημιουργήθηκε
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:45 14.03.2021

πόσο γελοίοι ρε πστμ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μυρίζει πάντως απελπισία στην αντιπολίτευση. Πιάνονται από όπου μπορούν, κάνουν τα πάντα, ότι δούλεψε και δεν δούλεψε παλιά. Τους βλέπεις να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια και τίποτα να μην δουλεύει.

Πραγματικά γίνεται αξιολύπητο το θέαμα. Και μιλάμε για μια περίοδο που λόγω του lockdown και της ύφεσης του κορονοϊού που υπό άλλες συνθήκες η εκάστοτε κυβέρνηση θα έπρεπε να παίζει άμυνα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Το πιο ωραίο κόλπο είναι πάντα ο αιφνιδιασμός.
Εκλογές λοιπόν.
Να αποφασίσει ο λαός δε λένε;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Εδώ οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας :-?

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο TRT Radio ο κ. Νταβούρας επεσήμανε πως «μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται».

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς», κατέληξε.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... goumastan/
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:45 14.03.2021

https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... ai-moysiki

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκε το Σαββατοκύριακο σε κάλεσμα οργανώσεων, φορέων και συλλογικοτήτων με στόχο μια δυναμική διαμαρτυρία απέναντι στην αυξανόμενη καταστολή και αστυνομική βία.

Από την Αθήνα έως τη Δράμα και από τη Χίο έως την Κρήτη σε πλατείες, δρόμους και γειτονιές ένα πολύχρωμο κίνημα δημιουργήθηκε
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Βράζει η οργή για την "αστυνομική βία"
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Papa John έγραψε: 15 Μαρ 2021, 21:13 Εδώ οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας :-?

Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... goumastan/

:smt005: :smt005:
Να του στείλουμε πρόσκληση για το πχορουμ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”