!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:04
adon99 έγραψε: 14 Μαρ 2021, 15:56Κ ποιος σου ειπε οτι δεν εχει εμφανιστει
Δεν ειδες τα αποτελεσματα που δημοσιευσε η βρετανια για τις παρενεργειες κ τους θανατους?

Κ μιλαμε για τα μονο για τις βραχυπροθεσμες παρενεργειες
Εμβολια εχουν εμφανισει σοβαρες παρενεργειες μετα απο χρονια
Είδα τι δημοσίευσε το ΗΒ και δεν είδα παρενέργειες/θανάτους εξαιτίας του εμβολίου. Το εμβόλιο δεν εξαλείφει όλες τις άλλες ασθένειες ξέρεις, ούτε προσφέρει αθανασία 😂. Όταν εμβολιάζεις εκατομμύρια ηλικιωμένους, είναι μαθηματικά αδύνατο να μην πεθάνουν κάποιοι σύντομα μετά τον εμβολιασμό (όπως και θα πέθαιναν χωρίς να έχουν εμβολιαστεί).
Εγώ τρομοκρατήθηκα με την παρενέργεια "verbal abuse". Επίσης, ψάχνοντας, βρήκα ότι το εμβόλιο προκαλεί γρίπη και εγκυμοσύνη.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Leporello έγραψε: 14 Μαρ 2021, 20:33 ..... Επίσης, ψάχνοντας, βρήκα ότι το εμβόλιο προκαλεί γρίπη και εγκυμοσύνη.
FYI κλαίω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2021, 00:10 Έγραψα από την αρχή-αρχή, πολλούς μήνες πριν, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εμβόλιο με αποτελεσματικότητα μεγαλύτερη του εμβολίου της γρίπης, πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και αυτό δείχνω.

Οκ, άσ' το. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω ξεχάσει πόσα χρόνια γνωριζόμαστε.
Συμφωνώ κι εγώ. Το μόνο που θα υπάρξει σε αποτελεσματικότητα είναι η ταχύτητα στην απόκτηση ανοσίας σε σχέση με εμβόλια που έχουν νεκρά ή ημιθανή στελέχη, λόγω δομής κυττάρου.
Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2021, 20:48
Leporello έγραψε: 14 Μαρ 2021, 20:33 ..... Επίσης, ψάχνοντας, βρήκα ότι το εμβόλιο προκαλεί γρίπη και εγκυμοσύνη.
FYI κλαίω.
Θα το έχω στα υπόψιν, αν υπάρξει πρόβλημα με τα γυναικολογικά μου. Κρατήστε μου 5-6 να'μαστε σίγουροι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μαρ 2021, 21:18
hellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2021, 00:10 Έγραψα από την αρχή-αρχή, πολλούς μήνες πριν, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εμβόλιο με αποτελεσματικότητα μεγαλύτερη του εμβολίου της γρίπης, πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και αυτό δείχνω.

Συμφωνώ κι εγώ. Το μόνο που θα υπάρξει σε αποτελεσματικότητα είναι η ταχύτητα στην απόκτηση ανοσίας σε σχέση με εμβόλια που έχουν νεκρά ή ημιθανή στελέχη, λόγω δομής κυττάρου.
Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2021, 20:48
FYI κλαίω.
Θα το έχω στα υπόψιν, αν υπάρξει πρόβλημα με τα γυναικολογικά μου. Κρατήστε μου 5-6 να'μαστε σίγουροι.
Να τρως σωστά και να μην κάνεις δίαιτες για αρχή και θα σου κρατήσουμε κι απ' τα εμβόλια που γκαστρώνουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:22
Cecily Anne έγραψε: 14 Μαρ 2021, 21:18

Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2021, 20:48FYI κλαίω.
Να τρως σωστά και να μην κάνεις δίαιτες για αρχή και θα σου κρατήσουμε κι απ' τα εμβόλια που γκαστρώνουν.
Τα άλλα που βρίζουν, αν εμφανισθούν, θα τα μπανάρετε;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Τακτικές επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού θα είναι απαραίτητες λόγω των μεταλλάξεων που τον καθιστούν πιο μεταδοτικό και τον βοηθούν να ξεφεύγει από το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, εκτίμησε η επικεφαλής του βρετανικού προγράμματος γενετικής επιτήρησης.

Ο νέος κορωνοϊός, που ευθύνεται για τον θάνατο 2,65 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως από τα τέλη του 2019 όταν πρωτοεμφανίστηκε, μεταλλάσσεται κάθε δύο εβδομάδες περίπου, πιο αργά από τον ιό της γρίπης ή τον HIV, αλλά αρκετά για να χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις στα εμβόλια.

Η Σάρον Πίκοκ, επικεφαλής του COVID-19 Genomics UK (COG-UK) το οποίο έχει χαρτογραφήσει την αλληλουχία των γονιδιωμάτων των μισών παραλλαγών του κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί παγκοσμίως, δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η διεθνής συνεργασία σε αυτή τη μάχη «γάτας με ποντίκι» ενάντια στον ιό.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πάντα θα κάνουμε επαναληπτικά εμβόλια, η ανοσία στον κορωνοϊό δεν διαρκεί για πάντα»
, τόνισε η Πίκοκ μιλώντας στο Reuters.

Η ίδια δήλωσε ότι οι τακτικές επαναληπτικές δόσεις των εμβολίων θα είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστούν μελλοντικά παραλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού, όπως γίνεται με τα εμβόλια της γρίπης, όμως υπογράμμισε ότι η ταχύτητα στην καινοτομία των εμβολίων σημαίνει ότι αυτά θα αναπτύσσονται και θα διατίθενται γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

kameron έγραψε: 15 Μαρ 2021, 12:01 Τακτικές επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού θα είναι απαραίτητες λόγω των μεταλλάξεων που τον καθιστούν πιο μεταδοτικό και τον βοηθούν να ξεφεύγει από το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, εκτίμησε η επικεφαλής του βρετανικού προγράμματος γενετικής επιτήρησης.

Ο νέος κορωνοϊός, που ευθύνεται για τον θάνατο 2,65 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως από τα τέλη του 2019 όταν πρωτοεμφανίστηκε, μεταλλάσσεται κάθε δύο εβδομάδες περίπου, πιο αργά από τον ιό της γρίπης ή τον HIV, αλλά αρκετά για να χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις στα εμβόλια.

Η Σάρον Πίκοκ, επικεφαλής του COVID-19 Genomics UK (COG-UK) το οποίο έχει χαρτογραφήσει την αλληλουχία των γονιδιωμάτων των μισών παραλλαγών του κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί παγκοσμίως, δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η διεθνής συνεργασία σε αυτή τη μάχη «γάτας με ποντίκι» ενάντια στον ιό.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πάντα θα κάνουμε επαναληπτικά εμβόλια, η ανοσία στον κορωνοϊό δεν διαρκεί για πάντα»
, τόνισε η Πίκοκ μιλώντας στο Reuters.

Η ίδια δήλωσε ότι οι τακτικές επαναληπτικές δόσεις των εμβολίων θα είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστούν μελλοντικά παραλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού, όπως γίνεται με τα εμβόλια της γρίπης, όμως υπογράμμισε ότι η ταχύτητα στην καινοτομία των εμβολίων σημαίνει ότι αυτά θα αναπτύσσονται και θα διατίθενται γρήγορα.
Δηλαδή ένα εμβόλιο τον μήνα; :smt005:
Μας δουλεύουν κανονικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Juno έγραψε: 15 Μαρ 2021, 12:10
Δηλαδή ένα εμβόλιο τον μήνα; :smt005:
Δεν λένε αυτό.

Το θέμα είναι αν πρέπει να γίνεται ετήσια επαναληπτική (όπως με το εμβόλιο της γρίπης) ή κάθε δυο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Μπλόκο στην AstraZeneca σε Γερμανία και Ολλανδία:

https://www.kathimerini.gr/world/561295 ... -ollandia/
https://www.iefimerida.gr/kosmos/german ... strazeneca

Φυσικά για τον ΠΟΥ όλα ήταν καλώς καμωμένα:
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαβεβαίωσε την Παρασκευή ότι «δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται» το συγκεκριμένο εμβόλιο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:00 Μπλόκο στην AstraZeneca σε Γερμανία και Ολλανδία:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαβεβαίωσε την Παρασκευή ότι «δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται» το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Και για την Ελλάδα όλα καλώς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Οι ειδήμονες του φόρουμ μπορούν να μας εξηγήσουν πως γίνεται στο Ισραήλ που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού να έχουνε μεγάλη έξαρση τελευταία;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:04
Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:00 Μπλόκο στην AstraZeneca σε Γερμανία και Ολλανδία:

Η Ελλάδα δεν έχει δική της άποψη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:06

Καθένα φαίνεται να έχει τη δική του.
Τεσπα, τι υπονοείς; Ότι οι Κινέζοι πράκτορες του ΠΟΥ αντικαταστάθηκαν με alumni της Οξφόρδης;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Scouser

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:14
Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2021, 17:06
Καθένα φαίνεται να έχει τη δική του.
Τεσπα, τι υπονοείς; Ότι οι Κινέζοι πράκτορες του ΠΟΥ αντικαταστάθηκαν με alumni της Οξφόρδης;
Τίποτα δεν υπονοώ. Η θέση μου είναι ότι ο ΠΟΥ είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (ή όλους τους τρόπους μαζί) για τον πούτσο και χρήζει διάλυσης, ούτε καν αντικατάστασης. Περαστικά σε όσους έχουν ήδη κάνει το (μέχρι χθες) απόλυτα ασφαλές εμβόλιο της AstraZeneca.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

πεφτει η μετοχη της αστρα ανεβαινει του κτηνιατρου,καναν δουλιτσα οι γερμανοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”