Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:09
Το πορνό σάιτ του κουμπάρου της Ντόρας, και κατηγορουμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Μαρινάκη, ακόμη να ανακαλύψει την είδηση.
Κατά τα άλλα είμαστε χώρα δημοκρατίας και ελευθερίας του τύπου...
Μην κατηγορείτε τον Τύπο.
Ο Τύπος είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Κάνουν τη δουλειά τους. Εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πελάτες τους δεν είστε εσείς.
Οι απαιτήσεις σας από τον Τύπο είναι εξωπραγματικές.
Εδώ είναι το οξύμωρο. Ο τύπος στην Ελλάδα δεν εξυπηρετεί τους πελάτες του αλλά τους ιδιοκτήτες του...
under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 15:33
Το ερωτημα ειναι αλλο.
Αφου δεδομενα οι ζαιοι ηξεραν απο την Παρασκευη για το δυστυχημα (μεσω των βουλευτων τους) για ποιο λογο σηκωθηκε σημερα το θεμα στο twitter ;
Απλο : για να καλυφθει η ξεφτιλα με τον Κουφοντινα.
Ουτε οι ιδιοι δεν πιστευουν τις πιπες που λενε.Απλως πρεπει να καλυφθει η ξεφτιλα Κουφοντινα.
Επι της ουσιας οχι.Απλα δειχνει ποσες πιπες ειστε προθυμοι να αναπαραξετε ανα πασα στιγμη.
Έτσι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Δεν χρειαζεται να σας τριβουμε στη μαπα τις πιπες που λετε ;
Για να μου τρίψεις κάτι στην μάπα πρέπει να μπορείς. Και εσύ δεν μπορείς με τα δεδομένα που μου δειχνεις. Απλά γρυλλίζεις για την κυβέρνηση σου.
Που σημαίνει ότι εκτός ότι προσωπικά δεν το ανέφερα ποτέ οπότε είσαι φαουλ, το ότι είναι νεκρός ανέβηκε σε site και αναφέρθηκε νομίζω και σε ειδήσεις καναλιού.
Αν οι σοσιαλοδημοκράτες είναι οι προδότες του κομμουνισμού.
Οι κεντροδεξιοί είναι οι μεγαλύτεροι προδότες του έθνους.
Το μόνο που συντηρούν αυτοί οι συντηρητικοί είναι οι καρέκλες της οικογένειας μητσοτάκη που ξεπουλάνε την χώρα στην ΕΕ ενώ η μπατσαρία τους προστατεύει.
Σε 2 κυβερνήσεις ΝΔ η μέση ηλικία του έλληνα θα είναι 70,ο κατώτατος μισθός 200, η νέα γενιά θα είναι χρώματος πακιστανικού, και οι ψηφοφόροι τους θα επιμένουν πως είναι πατριώτες και Ευρωπαίοι.
Χρειάζεται να αναστηθούν σκληρά ακροαριστερά και ακροδεξιά κινήματα για να σωθεί ο τόπος.
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:09
Για να μου τρίψεις κάτι στην μάπα πρέπει να μπορείς. Και εσύ δεν μπορείς με τα δεδομένα που μου δειχνεις. Απλά γρυλλίζεις για την κυβέρνηση σου.
Που σημαίνει ότι εκτός ότι προσωπικά δεν το ανέφερα ποτέ οπότε είσαι φαουλ, το ότι είναι νεκρός ανέβηκε σε site και αναφέρθηκε νομίζω και σε ειδήσεις καναλιού.
Ειχα γραψει εξαρχης οτι πεθανε το παιδι.Το αγνοησατε γιατι θελατε να παιξετε τις πιπες που σας συνεφεραν.
Αυτο δειχνει οτι δεν εχετε κανενα προβλημα να λετε τις πιο τερατωδεις πιπες μεχρι που να ξεβρακωθειτε.
Το ιδιο ισχυει και για το βοθροκαναλο το κοντρα που παιρνει κατευθειαν γραμμη απο τους μετακλητους του συριζα.
Λοιπον,γιατι να σας λυπηθουμε ; Αφου αυτος ειναι ο ρολος σας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν χρειαζεται να σας τριβουμε στη μαπα τις πιπες που λετε ;
Μα τι λες τώρα; Τι σημασία έχουν τέτοιες λεπτομέρειες;
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2021, 18:09
το ότι είναι νεκρός ανέβηκε σε site και αναφέρθηκε νομίζω και σε ειδήσεις καναλιού.
Και ότι η οικογένειά του προέβη σε δωρεά οργάνων αναφέρθηκε,Τώρα σκέψου κατάσταση να διαδίδει κάποιος ότι έγινε δωρεά οργάνων για άνθρωπο που είναι ακόμη ζωντανός.