Λογικά η σκέψη η οποία ανέλυσες σε μια αράδα λέξεις πρέπει να είναι εξαιρετικά περίπλοκη για τον φίλο μας, για εμένα ασούμε που δεν είμαι έξυπνος (να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς πάει να πει έξυπνος, ξέρω όμως πάρα πολύ καλά τι σημαίνει χαζός) είναι αυτό που λέμε καμμιά φορά αυτονόητο, βέβαια τα αυτονόητα πράματα από όσο καταλαβαίνω είναι για τους φασίστες μόνον αυτονόητα, άρα μάλλον είμαστε φασίστες ρε πουθενά κι αυτός ο καλός άθρωπος, ο φίλος μας, απλά μας το υποδεικνύει; όπως τα κορίτσια στο παππού;nowhere έγραψε: 12 Μαρ 2021, 05:46μπερδεύεις το αριστερό μυαλουδάκι σου με ιδεολογικούς όρους.αυτός που την πέφτει με ένα κοπάδι και ξεφτιλίζει δημοσίως κάποιον που έχει μια αντίθετη άποψη,ειδικά όταν αυτός ο κάποιος είναι ο τρελός του χωριού,είναι αυταπόδεικτα σκατόψυχος μαλάκας.έχει δλδ τα ίδια βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά με τον φασίστα που μας ζαλίζεις ταρχίδιαΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 01:03 Τα μαντολίνα παίζουν.
Πολλοί είναι οι κυριούληδες που δεν πειράζουν κανέναν και δέχονται διαρκώς επίθεση. Ο φασισμός είναι πάντα στην υπηρεσία των ισχυρών και όχι των διαδηλωτών.
Που ναι το φασιστόμετρο ρε παιδγιά;
Ένα φασιστόμετρο, γλήγορα.