Χουργιατς έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:20
βονβον έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 16:15
θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και εμείς;θα συνεχίσουμε να σφαζόμαστε και να κάνουμε πολέμους μεταξύ μας;θα συνεχίζουμε να μισούμε ο ένας τον άλλον;
Κάποτε οι δούλοι θεωρούνταν πράγματα σύμφωνα με το δίκαιο της εποχής.Το ίδιο και οι γυναίκες.Μέχρι πολύ πρόσφατα οι γυναίκες θεωρούνταν κάτι κατώτερο.Δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.Ήταν κτήμα του συζύγου.θα έπρεπε να μείνουμε σε εκείνες τις λογικές;Που να αλλάξουμε τον κόσμο.Έτσι είναι ο κόσμος.
Μονμον και εσύ και εγώ εχουμε παραθέσει ακριβώς το ίδιο πλήθος επιχειρημάτων σε αυτό το ανόητο νήμα που μοναδικό
σκοπο εχει να αιχμαλωτίσει την αντανακλαστικά περιορισμένη φαντασία ατόμων σαν την youonlythinkonce. Οι ισχυρισμοί σου για δυναμικές παρεμβάσεις και Κοινότητες από ακοινώνητους χαρακτήρες αποτελούν το απόνερο της ψυχρολουσίας από συριζαποτυχημένα επικοινωνιακά τρυκ που αποτελεί η ίδια σου η παρουσία εδώ μέσα, τολμώ δε να το πω και εκτός του εδώ μεσα. Μη σε στεναχωρήσω όμως και σου χυθεί το λάττε. Άλλο θέλω να σε ρωτήσω μιας και εισαι ειδικός Κοινοτητολόγος:
α) Στο Πακισταν υπάρχει ακόμα δουλεία και γιατί ναι;
β) Στο Πακιστάν έχουν οι γυναίκες δικαιώματα και γιατί όχι;
Μέχρι να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να μου απαντήσεις σαν σωστός ντεμαητζέντερομνικιν γιατί αυτές τις Κοινότητες δεν τις βάζεις στο στόμα σου (λέμε τώρα, δεν σε κρίνω αν τις βάζεις κρυφά) τοτε δεν έχεις δικαίωμα να θεωρείς πως πείθεις κανέναν, εκτός από τα κατσικάκια στην τελευταία πράξη της Φάρμας των Ζώων. Καληνύχτα
Η προσφορά του συγκεκριμένου στο νήμα..
μπονμπον,φλονφλον,πονπον,μπονμπόν,σονσον,βονβον,Μονμον (μπορεί να ξέχασα και κανένα)
Φωτογραφίες ειρωνικές προς το πρόσωπο μου.
Εικασίες για το ποιος είμαι και τι πιστεύω με 100% αποτυχία.Ίσως προσπαθεί να βάλει μια ταμπέλα και μετά να την πολεμήσει.Όπως ακριβώς έκανε πιο πίσω και με μια φωτογραφία.
Εδώ βλέπουμε έναν ακόμα χρήστη που δεν κρύβει τον ρατσισμό του.Δείχνει τι ακριβώς είναι.Λέγαμε πιο πριν κοιτάμε ποιος πάει τον κόσμο μπροστά και ποιος πίσω.Ε ο συγκεκριμένος ανήκει σε αυτούς που πάνε τον κόσμο πίσω.Δυστυχώς υπάρχουν τέτοια άτομα ακόμα στις κοινωνίες.Βήμα βήμα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.
Το Πακιστάν και το κάθε Πακιστάν είναι πιο πίσω.Όπως ήταν και η Ευρώπη.Ο κόσμος αλλάζει.Οι κοινωνίες θα αλλάξουν.Άτομα σαν τα μούτρα σου κρατάνε τις κοινωνίες πίσω.Ρατσισμός,μισανθρωπιά,σκατοψυψυχιά.Ότι χειρότερο έχει βγάλει η ανθρωπότητα.Ο καθένας επιλέγει τι θα γίνει.Άνθρωπος ή Αμβρόσιος.Εσύ φαίνεται επέλεξες να γίνεις το δεύτερο.
Στο μεταξύ πακιστανοί,αφγανοί και πολλοί άλλοι προσφέρουν.Τρέχουν δίπλα στους έλληνες που έχουν πρόβλημα.