Και εμένα είναι στα τοπ μου. Θα ήθελα άλλη μία σίζον να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με την ρουθ και τον αδελφό της. Θα συμφωνήσω πάντως ότι δεν μπορούν να το τραβάνε γιατί εξασθενεί το σασπένςDaje έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:38Και να βγουνε, η γνωμη μου ειναι οτι θα γινει οπως το Prison Break.
Aπο ενα σημειο και μετα, η ιστορια γινεται ξαναεσταμενη σουπα.
Το ΟΖΑΡΚ για μενα στο τοπ3 του νετφλιξ μαζι με NARCOS (escobar) και PRISON BREAK.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Είδα στο Netflix
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
edit
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να γίνει και μια εύφημος μνεία στον κιάνου ριβς από τα λιντλ ο οποίος σπέρνει ερμηνεύοντας τον διπολικό. Πραγματικά, είναι ο λόγος για το ότι η τρίτη σεζόν είναι μάλλον και η καλύτερη της σειράς. Και μετά ανοίγεις την τηλεόραση (όσοι έχετε, εγώ πλέον δεν) και πέφτεις πάνω σε κιμούληδες και φιλιπίδηδες να κατουράνε στον νιπτήρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το καλυτερο που εχω δει το τελευταιο 2μηνο ειναι το THE SPY.
Πριν απ'αυτο με ενθουσιασε πολυ το ΕΣΥ.
Ολα τ'αλλα ετσι κι ετσι.
Πριν απ'αυτο με ενθουσιασε πολυ το ΕΣΥ.
Ολα τ'αλλα ετσι κι ετσι.
Μόλις τελείωσαν τους Βίκινγκς...
Πολύ καλή σειρά!!! Εάν δεν την έχετε δει, δείτε την τώρα!!!
Διάβασα ότι ετοιμάζουν και ένα proquel με τον ίδιο σεναριογράφο, αλλά και μία συνέχεια θα ήταν γαμάτη...
Το καλύτερο: ήταν σωστή σε γενικά ιστορικά πλαίσια και όχι όπως πολλές αμερικανιές!!!
.
Πολύ καλή σειρά!!! Εάν δεν την έχετε δει, δείτε την τώρα!!!
Διάβασα ότι ετοιμάζουν και ένα proquel με τον ίδιο σεναριογράφο, αλλά και μία συνέχεια θα ήταν γαμάτη...
Το καλύτερο: ήταν σωστή σε γενικά ιστορικά πλαίσια και όχι όπως πολλές αμερικανιές!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
La Foret - The Forest - Στο Δασος - Πολυ καλο
The Stranger - Ο ξένος - Πολυ καλο
The Stranger - Ο ξένος - Πολυ καλο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το Δάσος το είδα, ωραίο!!!
Επίσης Netflix είδα αυτό με τους Μορμόνους και το Ξενοδοχείο Σεσίλ, πολύ καλά αν και λίγο κρίπι αυτό το κόλλημα που έχω φάει με τα ντοκυμαντέρ.
Και Blacklist για να καθαρίσω παλέτα.
Επίσης Netflix είδα αυτό με τους Μορμόνους και το Ξενοδοχείο Σεσίλ, πολύ καλά αν και λίγο κρίπι αυτό το κόλλημα που έχω φάει με τα ντοκυμαντέρ.
Και Blacklist για να καθαρίσω παλέτα.
1) Εχω δει τα πρωτα 15 λεπτα της ταινιας "ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" και εχω ψιλοενθουσιαστει
2) Επιχειρησα να δω τη σειρα SPARTACUS. Στην αρχη φανηκε ωραια αλλα μετα την εγκατελειψα.
υ.γ. Προτεινεται για γυναικες (και γκει φανταζομαι) γιατι ειναι γεματο με θηριωδεις τυπους με τα πουλια εξω συνεχως οι οποιοι απαυτωνουν πριγκιπησσες, βασιλισσες κλπ.
2) Επιχειρησα να δω τη σειρα SPARTACUS. Στην αρχη φανηκε ωραια αλλα μετα την εγκατελειψα.
υ.γ. Προτεινεται για γυναικες (και γκει φανταζομαι) γιατι ειναι γεματο με θηριωδεις τυπους με τα πουλια εξω συνεχως οι οποιοι απαυτωνουν πριγκιπησσες, βασιλισσες κλπ.
-
Von Mackensen
Μου άρεσε πολύ η πρώτη σαιζόν. Ένα χρόνο μετά πήγα να ξεκινήσω τη 2η και επειδή δε θυμόμουν τίποτα σχεδόν από τους χαρακτήρες και τη μεταξύ τους σχέση το παράτησα.the comet the course the tail έγραψε: 05 Μαρ 2021, 23:14έχοντας πια δει όλη την σειρά, μετανιώνω που την είδα. έπεσα θύμα των προσδοκιών κι εγώ. το γαμήσανε. το ξεχειλώσανε και έσκασε σαν μπαλόνι. και να πω ότι δεν το έχω ξαναπάθει;
δεν ξαναβλέπω σειρές. μόνο ταινίες.
Για τον Σπάρτακο δες την πρώτη σεζόν και το πρικουελ. Αυτά αξίζουνDaje έγραψε: 11 Μαρ 2021, 14:08 1) Εχω δει τα πρωτα 15 λεπτα της ταινιας "ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" και εχω ψιλοενθουσιαστει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Την 1η σαιζον ειδα (οχι ολοκληρη) και μετα το περασα fast forward και σταματουσα μονο στα γαμησια.
1) Mετα απο καμια 25αρια χρονια, ειδα τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΖΑΜΟΥΝΤΑ!
Τι ωραιες ταινιες ειχαμε τοτε........
2) Τελειωσα την τιανια "ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ".
Διασκεδαστικη, αλλα νομιζω οτι αν διαλεγε αλλο προσανατολισμο η ταινια, θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια.
Δεν θελω να επεκταθω γιατι μπορει να επηρεασω οσους θελουν να τη δουν.
Τι ωραιες ταινιες ειχαμε τοτε........
2) Τελειωσα την τιανια "ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ".
Διασκεδαστικη, αλλα νομιζω οτι αν διαλεγε αλλο προσανατολισμο η ταινια, θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια.
Δεν θελω να επεκταθω γιατι μπορει να επηρεασω οσους θελουν να τη δουν.
Μία σειρούλα δύο σεζόν.
The end of the fucking world.
Ο τίτλος ταιριάζει τέλεια με αυτό που διαπραγματεύεται.
Την βρήκα ειλικρινά υπέροχη!!!
The end of the fucking world.
Ο τίτλος ταιριάζει τέλεια με αυτό που διαπραγματεύεται.
Την βρήκα ειλικρινά υπέροχη!!!
Δεν θυμάμαι εάν το έχω γράψει, αλλά τελείωσα επίσης και τη σειρά :
Orthan Black.
Καταπληκτική σειρά!!!
Εάν δεν την έχετε δει, ειλικρινά χάνετε!!!
.
Orthan Black.
Καταπληκτική σειρά!!!
Εάν δεν την έχετε δει, ειλικρινά χάνετε!!!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές