Εάν ο Μητσοτάκης δώσει χρήματα στον λαό , με αναδρομικά και αυξήσεις σε μισθούς συντάξεις και επιδοτήσεις κλπAwesomatic έγραψε: Τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα περιμένουμε πολύ για την επανάσταση; Θέλω να μπω για μπάνιο
Η επανάσταση τοτε ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ !!!
Εάν ο Μητσοτάκης δώσει χρήματα στον λαό , με αναδρομικά και αυξήσεις σε μισθούς συντάξεις και επιδοτήσεις κλπAwesomatic έγραψε: Τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα περιμένουμε πολύ για την επανάσταση; Θέλω να μπω για μπάνιο
Σωστο.sloopy έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:02 Εφόσον ο Τσίπρας πήρε απόφαση να μιλήσει για βιαιοπραγίες των αστυνομικών δυνάμεων ανοίγοντας προς συζήτηση μέσα στην Βουλή την υπόθεση ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου, ο οποίος πέθανε από πνευμονικό οίδημα ημέρες μετά από την βία που δέχθηκε από άντρες των ΜΑΤ, ας ανοίξει και τον φάκελο Ζακ Κωστόπουλου που ο ξυλοδαρμός του (και σχεδόν ακαριαίος θάνατός του) ΚΑΙ από 8 αστυνομικούς έγινε επί ημερών της κυβέρνησης Σύριζα.
Μα δεν είμαι ακροαριστερός.Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:32Αυτογνωσία;Golden Age έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:15Μπορεί να θεωρηθεί ιδεολογία το μίσος;Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2021, 20:55
...τότε γιατί δε θαυμάζεις τους αριστερούς που διαδηλώνουν για τα πιστεύω τους;
Φυσικά στο εφετείο, οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες και ήταν υπόθεση μερικών ωρών σε ανοιχτό χώρο. Στις εκκλησίες είχαν ανταλλάξει τα σωματικά τους υγρά το ίδιο διάστημα χιλιάδες άτομα (υποσημείωση: η μάσκα φοριέται για την αποφυγή ανταλλαγής σωματικών υγρών). Υπάρχουν παραδοχές παπάδων ότι "κοινώνησαν" έκαστος εκατοντάδες άτομα σε διάστημα μιας-δυο εβδομάδων εν μέσω λοκνταουν![]()
Από εκεί και πέρα, κόλλησε η βελώνα. Και με τον απλό εκκλησιασμό τα 'χετε. Θυμάμαι μια φορά μια περιφερειάρχη που είχε πάει απλά να εκκλησιαστεί και την κράζατε (παρότι φορούσε μάσκα).
Κατα τα λοιπά "μάσκα και ξεμπερδέψαμε". Που ούτε αυτό τηρείτε στις συγκεντρώσεις σας. Στις εκκλησίες κολλάει, αλλά στις αριστερές συναθροίσεις όχι. Ο ορισμός της εξαπατήσεως. Φωνάζετε για τις εκκλησίες και τώρα κατεβάζετε τον κόσμο στο δρόμμο κάθε μέρα.
Κοίτα όσο να 'ναι, έχει κάποια διαφορά το να φοράς μάσκα για να προστατευθείς από την πιθανότητα ανταλλαγής υγρών, από το να πηγαίνεις να τα ανταλλάσσεις μόνος σου...
Το 2008 ήταν σκοτεινές δυνάμεις ενώ το 2021 ειλικρινής αντίδραση του λαού;Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:39 To 2008 θα ειναι παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που ερχεται γιατι το 2008 ο κοσμος ηταν ματσωμενος ενω σημερα ειναι φτωχος και αυριο θα ειναι εξαθλιωμενος. Οταν μια κυβερνηση ΚΑΙ σε φτωχοποιει ΚΑΙ σου στερει τις βασικες σου ελευθεριες ΚΑΙ δεν φερνει υγειονομικα αποτελεσματα με αυτο που κανει, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οργη (και οχι τα εισαγομενα μπαχαλα του 2008), ειναι δεδομενη.
Beria (φοράω κουκούλα)
Διορθώθηκε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

LETO έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:38Σωστο.sloopy έγραψε: 13 Μαρ 2021, 21:02 Εφόσον ο Τσίπρας πήρε απόφαση να μιλήσει για βιαιοπραγίες των αστυνομικών δυνάμεων ανοίγοντας προς συζήτηση μέσα στην Βουλή την υπόθεση ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου, ο οποίος πέθανε από πνευμονικό οίδημα ημέρες μετά από την βία που δέχθηκε από άντρες των ΜΑΤ, ας ανοίξει και τον φάκελο Ζακ Κωστόπουλου που ο ξυλοδαρμός του (και σχεδόν ακαριαίος θάνατός του) ΚΑΙ από 8 αστυνομικούς έγινε επί ημερών της κυβέρνησης Σύριζα.
Στην προσωπικη μου ουτοπια ο Τσιπρας θα αναφεροταν στον ζακ σε φαση οτι δεν βγαζω την ουρα μου απ εξω και ο Μητσοτακης θα ζητουσε συγνωμη και θα παραιτουσε τον χχ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας