Ανδρέα ζεις έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:55 To indymedia έχει όλων των λογιών τα φρούτα ! Είναι ελεύθερο πραγματικά άρα μπαίνει όποιος θέλει γράφει ό,τι θέλει.Φυσικά μπαίνουν και πράκτορες,προβοκάτορες,πραγματικοί αναρχικοί,πραγματικοί μη αναρχικοί, φανταστικοί αναρχικοί , φανταστικοί μη αναρχικοί.Η αστυνομία ενημερώνεται πάντως από το indymedia,το έχει πει ο αστυνομικός σε συνέδριο και μεταδόθηκε και από τα ΜΜ...Μπε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι το IndyΓΙΔΙΑ honeypot;
Re: Είναι το IndyΓΙΔΙΑ honeypot;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τι ζούμε
Κονταροχτυπιούνται σε ποιανού την ξεκλείδωτη αυλή έρχονταν οι παλιοί αναρχικοί να κλάσουν, και μύριζε η γειτονιά τριαντάφυλλο και γιασεμί.
Κονταροχτυπιούνται σε ποιανού την ξεκλείδωτη αυλή έρχονταν οι παλιοί αναρχικοί να κλάσουν, και μύριζε η γειτονιά τριαντάφυλλο και γιασεμί.
Καλώς το πολιτικώς ορθό καλλικαντζαράκι, που παραπονιέται για το τι ζούμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Δεν ισχύει πλέον το πρώτο πληθυντικό, βρε κουτά. Ακόμη δεν το έχετε καταλάβει; Είτε για γέρους είτε για νιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Μαρ 2021, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Φλωριλα και νοικοκυροσυνη παντως σιγουρα μυρισε αυτο το ποστ.
.
Τι είπαμε άλλωστε για τα μέρη με Πλατεία...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:37Όταν έμπαινε στο δικό μου ατελιέ ο Άσιμος με σκελετό χωρίς γυαλιά και πυροβολώντας με πιστολάκι αποκριάτικο για να του φτιάξουμε δωρεάν αφισούλες, εσύ μάζευες παπαρούνες, βλαξ.
Ο Άσιμος ήταν ένας τεμπελοανεύθυνος, που είχε μαγαζί στην Καλλιδρομίου (στο απέναντι πεζοδρόμιο από το Green door με παιδικά παιχνιδάκια, που ήταν κάτι σαν κυπελάκι με κέρματα ενός αναρχικού επαίτη). Kαι όλοι προσφέραμε το κατιτίς.
Οι αναρχικοί όπως ο Χρηστάκης έκαναν πιο σοβαρές δουλειές, όπως το Ιδεοδρόμιο.
Και οι μεϊνστριμ αναρχικοί όπως ο Παπουτσάκης είχαν εκδόσεις όπως το "Αντί" και αργότερα το "Αμφί".
Αλλά οι μυρωδιάδες ξέρουν μόνον τον Άσιμο και τη Γώγου και έρχονται να δείξουν στην γιαγιά τα αμπελοχώραφα της.![]()
Επική μάχη από δύο bona fide Τιτάνες του παραπχωρουμ. Όπου η Γαλη τον έχει ξεκαβρακωσει και ετοιμάζεται για διείσδυση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Ανδρέα ζεις
Αν το θέμα μας είναι αν πρέπει να κλείσει.Η υπηρεσία έχει αποφανθεί.Δεν πρέπει να κλείσει ! Τώρα ποια υπηρεσία δεν ξέρω.Πάντως δεν μπορούν να το κλείσουν και δεν θέλουν για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Μα αυτό είναι το σήμα κατατεθέν, το trademark.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:51Εσύ προς το παρόν, κόψε τις γιγαντογραμματοσειρές για να δώσεις έμφαση και μετά κάνε συστάσεις για επικινδυνότητες.Gordian Knot έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:46 Εγώ πάντως σας ενημερώνω πως πολύ πρόσφατα ενέδωσα στη τάση (;) / μόδα (;) του manscaping στη βουβωνική χώρα.
Μιας που μιλάτε για τρίχες το λέω και με το κίνδυνο να χαρακτηριστώ «Νίκος Λώρης» (Didi Music).
Φιλική συμβουλή.
Τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους bold font size 200;
In other news, ο Πατησιώτης προέβη σε ΠατερΚλεομενική ομολογία πίστεως, εσύ;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ότι υπάρχουν βωμολόχοι των πλατειών.foscilis έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:00Τι είπαμε άλλωστε για τα μέρη με Πλατεία...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:37Όταν έμπαινε στο δικό μου ατελιέ ο Άσιμος με σκελετό χωρίς γυαλιά και πυροβολώντας με πιστολάκι αποκριάτικο για να του φτιάξουμε δωρεάν αφισούλες, εσύ μάζευες παπαρούνες, βλαξ.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:23
Εγω ημουν στην παρεα του Ασιμου και του Ζυγομαλα ενα φεγγαρι οταν εσυ διαβαζες Μανινες.
.
Ο Άσιμος ήταν ένας τεμπελοανεύθυνος, που είχε μαγαζί στην Καλλιδρομίου (στο απέναντι πεζοδρόμιο από το Green door με παιδικά παιχνιδάκια, που ήταν κάτι σαν κυπελάκι με κέρματα ενός αναρχικού επαίτη). Kαι όλοι προσφέραμε το κατιτίς.
Οι αναρχικοί όπως ο Χρηστάκης έκαναν πιο σοβαρές δουλειές, όπως το Ιδεοδρόμιο.
Και οι μεϊνστριμ αναρχικοί όπως ο Παπουτσάκης είχαν εκδόσεις όπως το "Αντί" και αργότερα το "Αμφί".
Αλλά οι μυρωδιάδες ξέρουν μόνον τον Άσιμο και τη Γώγου και έρχονται να δείξουν στην γιαγιά τα αμπελοχώραφα της.![]()
Όταν οι Πλατείες πεθαίνουν, απαιτούν τον στοιχειώδη σεβασμό. Πέθαναν, ψόφησαν, φινίτο, δεν θα ξαναζήσουν ως ζόμπι με το ζόρι για να καλύψουν τα ζόρια του κάθε μαλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Γούτσου γούτσου γούτσου βρε!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:58Καλώς το πολιτικώς ορθό καλλικαντζαράκι, που παραπονιέται για το τι ζούμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Δεν ισχύει πλέον το πρώτο πληθυντικό, βρε κουτά. Ακόμη δεν το έχετε καταλάβει; Είτε για γέρους είτε για νιους.![]()
Δεν παραπονιέμαι, ευγνώμων είμαι.
Εγώ νοικυραίος είμαι πράγματι, αλλά όχι ΤΟΣΟ νοικοκυραίος που να προσπαθώ να αποδείξω επαναστατικότητα δια της συσχετίσεως.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:59Φλωριλα και νοικοκυροσυνη παντως σιγουρα μυρισε αυτο το ποστ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Κονταροχτυπιούνται σε ποιανού την ξεκλείδωτη αυλή έρχονταν οι παλιοί αναρχικοί να κλάσουν, και μύριζε η γειτονιά τριαντάφυλλο και γιασεμί.![]()
.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:06
Εγώ νοικυραίος είμαι πράγματι, αλλά όχι ΤΟΣΟ νοικοκυραίος που να προσπαθώ να αποδείξω επαναστατικότητα δια της συσχετίσεως.![]()
Εγω παλι καμαρωνω για τη συσχετιση καθοτι σαν νεος δικαιουμουν να εχω αναλογες συσχετισεις.
.
Τις διεισδύσεις τις αφήνω για τις γαμοκαμμένες ντομ, με απωθημένα. Καμμία σχέση σχέση με το είδος.klg έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:01Επική μάχη από δύο bona fide Τιτάνες του παραπχωρουμ. Όπου η Γαλη τον έχει ξεκαβρακωσει και ετοιμάζεται για διείσδυση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Εγώ διεκδικώ και στηρίζω τις αποστάσεις ασφαλείας με τους μεν και τις δεν.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι τόσο αναρχονοικοκυραίος που το πραγματικό σου πρόβλημα είναι ότι γεννήθηκες αργά και δεν πρόλαβες να αποκτήσεις ένα μπουμερίδικο κεραμίδι για να στεγάσεις το ριζοσπαστισμό σου, γλυκό μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:06Γούτσου γούτσου γούτσου βρε!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:58Καλώς το πολιτικώς ορθό καλλικαντζαράκι, που παραπονιέται για το τι ζούμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Δεν ισχύει πλέον το πρώτο πληθυντικό, βρε κουτά. Ακόμη δεν το έχετε καταλάβει; Είτε για γέρους είτε για νιους.![]()
![]()
Δεν παραπονιέμαι, ευγνώμων είμαι.
Εγώ νοικυραίος είμαι πράγματι, αλλά όχι ΤΟΣΟ νοικοκυραίος που να προσπαθώ να αποδείξω επαναστατικότητα δια της συσχετίσεως.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:59Φλωριλα και νοικοκυροσυνη παντως σιγουρα μυρισε αυτο το ποστ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:57 Τι ζούμε![]()
Κονταροχτυπιούνται σε ποιανού την ξεκλείδωτη αυλή έρχονταν οι παλιοί αναρχικοί να κλάσουν, και μύριζε η γειτονιά τριαντάφυλλο και γιασεμί.![]()
.![]()
Και δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι αναρχομπουλουμουτζήδες σήμερα είναι όσοι δεν πρόλαβαν να μπουν στα βαγόνια του μπουμερισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Αυτή την Γώγου την θυμάμαι μικρο παιδί σαν ήμουνα στο Berlin, είχαν μαχαιρωθει και δυο τύποι εκείνο τον καιρό για πάρτη της έξω από ένα άλλο μαγαζί που σύχναζα τότε το Εκ Βαθεων στην Λεωφορο Στράτου, να πω την αλήθεια χωρίς να την ξέρω προσωπικα αλλά από αυτό που έβλεπα για καμμένο γεροφρικιο με τσιριχτη φωνή με φαινόταν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Ω, σναπ!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 19:21 Είσαι τόσο αναρχονοικοκυραίος που το πραγματικό σου πρόβλημα είναι ότι γεννήθηκες αργά και δεν πρόλαβες να αποκτήσεις ένα μπουμερίδικο κεραμίδι για να στεγάσεις το ριζοσπαστισμό σου, γλυκό μου.
Και δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι αναρχομπουλουμουτζήδες σήμερα είναι όσοι δεν πρόλαβαν να μπουν στα βαγόνια του μπουμερισμού.
Δεν έχω τίποτα αναρχο-