!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Πονάω» ! Όλη η Ελλάδα στο πόδι κατά της αστυνομικής βίας
Re: «Πονάω» ! Όλη η Ελλάδα στο πόδι κατά της αστυνομικής βίας
το λεω σε αυτους που με χαρα αναπαραγουνε σεναρια επεισοδειων ... παροτι ειναι κοτζαμ μαλακες σε ηλικια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν ήταν οι ίδιοι τύποι που τρεντάρουν το ΝΔ_THE_AND στο Twitter τότε δεν κάνουν ούτε για γκαρσόνια στα νησιά. Δύσκολα τα πράγματα.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:44Awesomatic έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:43Ε ας κάψουν, ας σπάσουν και όταν καταλάβουν ότι οι περιουσίες και τα μαγαζιά που λήστεψαν ήταν τα μαγαζιά του φίλου, του γείτονα, του γνωστού να βγουν να ξανασπάσουν για να αποκατασταθεί η ζημιά. Και αν δεν βγει αυτό να κάψουν τελετουργικά κάποιον μήπως δουλέψει η θυσία. Μόνο να μην κάτσουν σπίτι.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:39 To 2008 θα ειναι παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που ερχεται γιατι το 2008 ο κοσμος ηταν ματσωμενος ενω σημερα ειναι φτωχος και αυριο θα ειναι εξαθλιωμενος. Οταν μια κυβερνηση ΚΑΙ σε φτωχοποιει ΚΑΙ σου στερει τις βασικες σου ελευθεριες ΚΑΙ δεν φερνει υγειονομικα αποτελεσματα με αυτο που κανει, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οργη (και οχι τα εισαγομενα μπαχαλα του 2008), ειναι δεδομενη.
.
Βγες να τους το πεις, εγω σημερα ειδα παιδια Λυκειου και νεους φοιτητες που ειχαν κατεβει ολοι για μανουρα και αμφιβαλω αν το 5% ηταν αναρχικοι αναμεσα τους.
.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:47εγω παντως το δηλωνω οτι οποιος απειλησει την περιουσια μου η μελη της οικογενειας μου θα τον ξαπλωσω ... ειτε μαθητη Λυκειου ειτε στελεχος κομματος ειτε μπαχαλο ...Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:44Awesomatic έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:43
Ε ας κάψουν, ας σπάσουν και όταν καταλάβουν ότι οι περιουσίες και τα μαγαζιά που λήστεψαν ήταν τα μαγαζιά του φίλου, του γείτονα, του γνωστού να βγουν να ξανασπάσουν για να αποκατασταθεί η ζημιά. Και αν δεν βγει αυτό να κάψουν τελετουργικά κάποιον μήπως δουλέψει η θυσία. Μόνο να μην κάτσουν σπίτι.
Βγες να τους το πεις, εγω σημερα ειδα παιδια Λυκειου και νεους φοιτητες που ειχαν κατεβει ολοι για μανουρα και αμφιβαλω αν το 5% ηταν αναρχικοι αναμεσα τους.
.
Η κυβερνηση απειλει την περιουσια σου γιατι αυτη φτωχοποιει και εξαγριωνει τον κοσμο. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και σημερα η Ελλαδα ειναι σε πληρη κοινωνικη αποσυνθεση εξαιτιας των διεφθαρμενων και εκτος τοπου κυβερνησεων.
.
εγω σου λεω τι λεει ο κοσμος ... εχουμε καραντινα και εχουμε και εμεις νευρα ... λοιπον αυτοι που θα ξεκινησουνε καμια μαλακια μαυρο φιδι που τους εφαγε ...Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:56nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:47εγω παντως το δηλωνω οτι οποιος απειλησει την περιουσια μου η μελη της οικογενειας μου θα τον ξαπλωσω ... ειτε μαθητη Λυκειου ειτε στελεχος κομματος ειτε μπαχαλο ...Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:44
.
Η κυβερνηση απειλει την περιουσια σου γιατι αυτη φτωχοποιει και εξαγριωνει τον κοσμο. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και σημερα η Ελλαδα ειναι σε πληρη κοινωνικη αποσυνθεση εξαιτιας των διεφθαρμενων και εκτος τοπου κυβερνησεων.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Άρα καμμία σχέση με αστυνομική βία και παρόμοιες μπαρούφες.Το αίτημα είναι να ανοίξουν όλα και όποιος ζήσει έζησε.Στο κάτω κάτω οι διασωληνωμένοι δεν μπορούν να κάνουν διαδηλώσεις.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:56 Η κυβερνηση απειλει την περιουσια σου γιατι αυτη φτωχοποιει και εξαγριωνει τον κοσμο. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και σημερα η Ελλαδα ειναι σε πληρη κοινωνικη αποσυνθεση εξαιτιας των διεφθαρμενων και εκτος τοπου κυβερνησεων.
Ε,ότι και να σπάσουν σε ένα μήνα θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους εκ των πραγμάτων.Θα ανοίξουμε και όποιος ζήσει έζησε.
nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:58
εγω σου λεω τι λεει ο κοσμος ... εχουμε καραντινα και εχουμε και εμεις νευρα ... λοιπον αυτοι που θα ξεκινησουνε καμια μαλακια μαυρο φιδι που τους εφαγε ...
Τις μαλακιες τις ξεκινησε η κυβερνηση:
α) Παρνηθα
β) Ικαρια
γ) Παρτυ Αλεξιας
δ) Τσιμπουσι ΕΟΔΥ
ε) Χειροφιληματα Χαρδαλια
στ) Χαπενινγκ Μπακογιαννη στην Ομονοια.
Θεωρεις οτι ο κοσμος ειναι μαλακας και δεν κανει συγκρισεις αν αυτοι που του επιβαλουν 300ρια τον δουλευουν ακομη και μπροστα στις καμερες;
,
- Golden Age
Ένα άλλο κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο τα προβλήματα του locdown φέρνοντας στην επικαιρότητα μια δική του σαχλοατζέντα ακραριστερίλας.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:39 To 2008 θα ειναι παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που ερχεται γιατι το 2008 ο κοσμος ηταν ματσωμενος ενω σημερα ειναι φτωχος και αυριο θα ειναι εξαθλιωμενος. Οταν μια κυβερνηση ΚΑΙ σε φτωχοποιει ΚΑΙ σου στερει τις βασικες σου ελευθεριες ΚΑΙ δεν φερνει υγειονομικα αποτελεσματα με αυτο που κανει, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οργη (και οχι τα εισαγομενα μπαχαλα του 2008), ειναι δεδομενη.
.
Να τους δώσουμε δικαίωμα ψηφου.
Golden Age έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:02Ένα άλλο κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο τα προβλήματα του locdown φέρνοντας στην επικαιρότητα μια δική του σαχλοατζέντα ακραριστερίλας.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:39 To 2008 θα ειναι παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που ερχεται γιατι το 2008 ο κοσμος ηταν ματσωμενος ενω σημερα ειναι φτωχος και αυριο θα ειναι εξαθλιωμενος. Οταν μια κυβερνηση ΚΑΙ σε φτωχοποιει ΚΑΙ σου στερει τις βασικες σου ελευθεριες ΚΑΙ δεν φερνει υγειονομικα αποτελεσματα με αυτο που κανει, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οργη (και οχι τα εισαγομενα μπαχαλα του 2008), ειναι δεδομενη.
.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθουν να πολωσουν την κατασταση επειδη πλησιαζουν εκλογες. Ο κοσμος ομως εχει πραγματικη οργη ανεξαρτητα απο τα παιχνιδακια τους.
.
-
giorgos mpekos
επιτελους ο κοσμος αντιδρα εναντια στη χουντα μητσοτακι χαρδαλια
να τους στειλει στα σκουπιδια
να τους στειλει στα σκουπιδια
Ε προφανως.Απλα ο συριζα τους δινει ενα προσχημα για καυλαντα.Μιλαμε για ηλιθιους εικοσαρηδες κυριως.πατησιωτης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:00 Άρα καμμία σχέση με αστυνομική βία και παρόμοιες μπαρούφες.Το αίτημα είναι να ανοίξουν όλα και όποιος ζήσει έζησε.Στο κάτω κάτω οι διασωληνωμένοι δεν μπορούν να κάνουν διαδηλώσεις.
Ε,ότι και να σπάσουν σε ένα μήνα θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους εκ των πραγμάτων.Θα ανοίξουμε και όποιος ζήσει έζησε.
Οι ιδιοι βεβαια θα κατεβαιναν και σε διαδηλωση με συνθημα "να γινει ο Παρθενωνας δημοσιο ουρητηριο".Αρκει να γινει καυλαντα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
εγω θεωρω οτι αναπαραγεις ενα κλιμα που υπαρχει μονο στο μυαλο σου ... σε βολευει να υπαρχει αποστασθεροποιηση αλλα ο κοσμος δεν θα ανεχθει αλλο 2008 ...Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:01nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:58
εγω σου λεω τι λεει ο κοσμος ... εχουμε καραντινα και εχουμε και εμεις νευρα ... λοιπον αυτοι που θα ξεκινησουνε καμια μαλακια μαυρο φιδι που τους εφαγε ...
α) Παρνηθα
β) Ικαρια
γ) Παρτυ Αλεξιας
δ) Τσιμπουσι ΕΟΔΥ
Θεωρεις οτι ο κοσμος ειναι μαλακας και δεν κανει συγκρισεις αν αυτοι που του επιβαλουν 300ρια τον δουλευουν ακομη και μπροστα στις καμερες;
,
- Golden Age
Και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατευθύνει την οργή του κόσμου σε μιά τεχνιτή κατεύθυνση υπερ των Κουφοντίνων, αναρχοπανθήρων και σε ανοησίες επιπέδου 2008.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:03Golden Age έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:02Ένα άλλο κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο τα προβλήματα του locdown φέρνοντας στην επικαιρότητα μια δική του σαχλοατζέντα ακραριστερίλας.Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:39 To 2008 θα ειναι παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που ερχεται γιατι το 2008 ο κοσμος ηταν ματσωμενος ενω σημερα ειναι φτωχος και αυριο θα ειναι εξαθλιωμενος. Οταν μια κυβερνηση ΚΑΙ σε φτωχοποιει ΚΑΙ σου στερει τις βασικες σου ελευθεριες ΚΑΙ δεν φερνει υγειονομικα αποτελεσματα με αυτο που κανει, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οργη (και οχι τα εισαγομενα μπαχαλα του 2008), ειναι δεδομενη.
.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθουν να πολωσουν την κατασταση επειδη πλησιαζουν εκλογες. Ο κοσμος ομως εχει πραγματικη οργη ανεξαρτητα απο τα παιχνιδακια τους.
.
Απο την άλλη είναι και η ΝΔ που μερίμνησε ώστε να έχει μόνη αντιπολίτευση το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά. Δεν τους λυπάμαι αυτούς. Αλλά δεν θέλω η κοινωνία να επιρρεαστεί ξανά απο την ακροαριστερή παράνοια, που μόνο σε προβλήματα είχε οδηγήσει την προπερασμένη δεκαετία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Μαρ 2021, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:03εγω θεωρω οτι αναπαραγεις ενα κλιμα που υπαρχει μονο στο μυαλο σου ... σε βολευει να υπαρχει αποστασθεροποιηση αλλα ο κοσμος δεν θα ανεχθει αλλο 2008 ...Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 18:01nostromos έγραψε: 13 Μαρ 2021, 17:58
α) Παρνηθα
β) Ικαρια
γ) Παρτυ Αλεξιας
δ) Τσιμπουσι ΕΟΔΥ
,
Δεν απαντησες σε αυτα που ανεβασα. Αν οι υπευθυνοι της κυβερνησης σεβοντουσαν οι ιδιοι τα μετρα δεν θα ανταποκρινοταν καλυτερα ο κοσμος;
.
Δεν φτιάχνουν πια αναρχικούς όπως παλιά 
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 58 Απαντήσεις