!!! DEVELOPMENT MODE !!!

3ο κύμα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: 3ο κύμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:12
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 12:39
Green Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2021, 11:56

Τα έχετε μπερδέψει, ο σύγχρονος φεμινισμός της Δύσης έχει ξεφύγει από την ουσία και έχει καταντήσει γελοίο κυνήγι μαγισσών. Ακριβώς ότι κάνουν οι δικαιωματιστές δηλαδή. Τι σκοπό εξυπηρετεί σήμερα ο φεμινισμός (ακόμα και στην πραγματική του διάσταση) στον πρώτο κόσμο; Ο σκοπός του έχει επιτευχθεί, αν όχι κατά 100% κατά 99% σίγουρα.

Ένα πράγμα που λένε οι αμερικάνες συντρόφισσες και μου τη σπάει (γιατί πολιτικά οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια), είναι ότι αν κανείς δεν έχει άμεση εμπειρια, δε δικαιούται να μιλάει.

Αλλά εδώ με φέρνεις σε τέτοιο σημείο, δοκίμασε να περάσεις σα γυναίκα ένα εξάμηνο σε ένα σύγχρονο εργασιακό χώρο και μετά πες μου αν το ποσοστό είναι 99%. Ουπς, δεν μπορεις.
Οι γυναίκες στην εταιρεία μου δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα αιώνια θύματα που βάλλονται από παντού τελικά από το μυαλό τους βάλλονται αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Και ο Αχμαντινετζαντ έτσι έλεγε, ότι οι γκει στο Ιράν δεν έχουν προβλήματα γιατί δεν υπάρχουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:15 Και ο Αχμαντινετζαντ έτσι έλεγε, ότι οι γκει στο Ιράν δεν έχουν προβλήματα γιατί δεν υπάρχουν.
Συγκρίνεις τη θεοκρατία του Ιράν με τις δυτικές κοινωνίες;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:15 Και ο Αχμαντινετζαντ έτσι έλεγε, ότι οι γκει στο Ιράν δεν έχουν προβλήματα γιατί δεν υπάρχουν.
Συγκρίνεις τη θεοκρατία του Ιράν με τις δυτικές κοινωνίες;
Ε; Όχι, καμιά σχέση. Συγκρινω την παγερή δήλωση σου εκ μέρους των γυναικών τις εταιρίας σου με αυτή του Αχμι εκ μέρους των γκει του Ιράν.

Θα προτιμούσα να μιλάει ο ενδιαφερόμενος για το ποιά είναι τα προβλήματα του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:31
Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25 Συγκρίνεις τη θεοκρατία του Ιράν με τις δυτικές κοινωνίες;
Ε; Όχι, καμιά σχέση. Συγκρινω την παγερή δήλωση σου εκ μέρους των γυναικών τις εταιρίας σου με αυτή του Αχμι εκ μέρους των γκει του Ιράν.

Ωραία τότε, συγκρίνεις αυτό που λέει ο Αχμαντινεντζάντ που το έκανε για συγκεκριμένο λόγο (ξέρουμε ποιόν) με αυτό που είπα εγώ και το στηρίζω στην άμεση παρατήρηση των πραγμάτων ενώ παράλληλα δεν έχω καν κίνητρο να πω Α ή Β;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:31
Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25 Συγκρίνεις τη θεοκρατία του Ιράν με τις δυτικές κοινωνίες;

Ωραία τότε, συγκρίνεις αυτό που λέει ο Αχμαντινεντζάντ που το έκανε για συγκεκριμένο λόγο (ξέρουμε ποιόν) με αυτό που είπα εγώ και το στηρίζω στην άμεση παρατήρηση των πραγμάτων ενώ παράλληλα δεν έχω καν κίνητρο να πω Α ή Β;
Θές να το πάρω πίσω; Το παίρνω πίσω. Η ουσία είναι ότι είναι εξοργιστικό να μιλάς εσύ εκ μέρους γυναικών και να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:36 Θές να το πάρω πίσω; Το παίρνω πίσω. Η ουσία είναι ότι είναι εξοργιστικό να μιλάς εσύ εκ μέρους γυναικών και να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
Οι μάρτυρες στο δικαστήριο γιατί έχουν το δικαίωμα να μιλούν για τρίτα πρόσωπα;

Θέλεις να πεις ότι είμαι στραβός και ηλίθιος και δεν βλέπω ούτε καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου; Νομίζω δεν συνειδητοποίησες πόσο προσβλητική ήταν η φράση σου όταν την έγραφες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:36 Θές να το πάρω πίσω; Το παίρνω πίσω. Η ουσία είναι ότι είναι εξοργιστικό να μιλάς εσύ εκ μέρους γυναικών και να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
Οι μάρτυρες στο δικαστήριο γιατί έχουν το δικαίωμα να μιλούν για τρίτα πρόσωπα;

Θέλεις να πεις ότι είμαι στραβός και ηλίθιος και δεν βλέπω ούτε καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου; Νομίζω δεν συνειδητοποίησες πόσο προσβλητική ήταν η φράση σου όταν την έγραφες.
Αυτός που βλέπεις και σου φαίνεται μια χαρά μπορεί μεθαύριο να έχει αυτοκτονήσει. Δεν ξέρεις τι προβλήματα έχει ο καθένας. Είναι αλαζονικό να βγαίνεις και να μηδενίζεις τα πάντα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:55
Green Dragon έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:46 Οι μάρτυρες στο δικαστήριο γιατί έχουν το δικαίωμα να μιλούν για τρίτα πρόσωπα;

Αυτός που βλέπεις και σου φαίνεται μια χαρά μπορεί μεθαύριο να έχει αυτοκτονήσει. Δεν ξέρεις τι προβλήματα έχει ο καθένας. Είναι αλαζονικό να βγαίνεις και να μηδενίζεις τα πάντα.
Φυσικά και υπάρχει και αυτή η περίπτωση αλλά είναι 5 τάξεις μεγέθους πιο σπάνια από το να γίνει το πρόβλημα αντιληπτό. Σχεδόν πάντα ο θιγμένος είτε θα μιλήσει είτε θ' αντιδράσει είτε θα δώσει σήμα με κάποιον άλλον τρόπο. Το πρόβλημα αφορά κυρίως τις περιπτώσεις που ο μαλάκας είναι το ίδιο το αφεντικό γιατί εκεί υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες στην εξίσωση, στις υπόλοιπες όλα είναι επιλύσιμα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Καραμελίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:25 [img]https://i.postimg.cc/JhJfT0fQ/Scre ... .png[/img]

Μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά πραγματικά έχω την απορία. Σε τί οφείλεται το τρίτο κύμα;

Δε χαλάρωσε το λοκντάουν, όπου κοιτάω ο κόσμος φοράει μάσκες συστηματικά και μου το λένε από όλες τις πόλεις. Δεν είναι των γιορτών, είναι συνεχής η άνοδος από μέσα Ιανουαρίου. Πώς δικαιολογείται; Ακόμα και όσοι έχουν σαλτάρει με την κλεισούρα 5 μηνών, πώς το εκδηλώνουν και ανεβαίνει πάλι εκθετικά;

Μόνο δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ ως μαζικούς φορείς, μμμ και εταιρίες που δεν κάνουν τηλεεργασία.

Στο ιδιο το παρατεταμενο lockdown οφειλεται.

Ο Ιωαννιδης ειχε προειδοποιησει απο την αρχη του συλλογικου lockdown πως προκειται για τλειως λανθασμενη αντιμετωπιση που θα κοστισει μεχρι 10.000 νεκρους.

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”