Γιατί δε πας σε κάμπινγκ που ενοικιάζεις σκηνή;Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:33Ναι ε; Δε με συμφερει. Εχω 300 ευρω καταχωνιασμενα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:36κανένα 200άρι δε θα σου βγει;Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:02 E οχι δεν ισχυει το τελευταιο.
Παιδια ποσο κανει ο εξοπλισμος καμπινγκ; Σκηνη, σακιδιο, στρωμα, ομπρελα, ο,τι αλλο χρειαζεται;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Α κι αυτη καλη ιδεα.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:02Γιατί δε πας σε κάμπινγκ που ενοικιάζεις σκηνή;
Μέχρι να καταλήξεις θα έχει περάσει το καλοκαίρι.
-
Ορέστης 35
Δυστυχως ετσι νομιζω κι εγω. Αλλο ενα καλοκαιρι οπου να ναι θα περασει. Ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου η απραξια εκει που χρειαζεται αποφασιστικοτητα. Ισως συνηθισα σε αυτη τη ζωη και ειναι αργα ν' αλλαξω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
έλα ρε συ!μην μασάς.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:20Δυστυχως ετσι νομιζω κι εγω. Αλλο ενα καλοκαιρι οπου να ναι θα περασει. Ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου η απραξια εκει που χρειαζεται αποφασιστικοτητα. Ισως συνηθισα σε αυτη τη ζωη και ειναι αργα ν' αλλαξω.
μπορεί να πάς τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.
νομίζω ότι και φέτος ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ καλός όπως και πέρσι!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:33Ναι ε; Δε με συμφερει. Εχω 300 ευρω καταχωνιασμενα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:36κανένα 200άρι δε θα σου βγει;Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:02 Παιδια ποσο κανει ο εξοπλισμος καμπινγκ; Σκηνη, σακιδιο, στρωμα, ομπρελα, ο,τι αλλο χρειαζεται;

Εκλείσα ξενοδοχείο και ετοιμάζομαι για διακοπές.

-
Ορέστης 35
Μισω το Αυγουστο στην Αθηνα! Δεν ξερεις ποσα κακα εχω παθει! Ισως να μη με πιστευες. Σε 5-10 μερες πρεπει να φυγω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:52έλα ρε συ!μην μασάς.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:20Δυστυχως ετσι νομιζω κι εγω. Αλλο ενα καλοκαιρι οπου να ναι θα περασει. Ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου η απραξια εκει που χρειαζεται αποφασιστικοτητα. Ισως συνηθισα σε αυτη τη ζωη και ειναι αργα ν' αλλαξω.
μπορεί να πάς τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.
νομίζω ότι και φέτος ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ καλός όπως και πέρσι!
δεν ειναι σουβλακι, πιτα με γυρο ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλά τι δουλειά είναι αυτή που βγάζει όποιος γουστάρει την μπλούζα και αράζει έτσι χύμα;Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:22Τι δεν ισχύει καλέ; ότι κάνεις οφθαλμόλουτρο όποτε θες μέσα στην Αθήνα;Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:02 E οχι δεν ισχυει το τελευταιο.
Παιδια ποσο κανει ο εξοπλισμος καμπινγκ; Σκηνη, σακιδιο, στρωμα, ομπρελα, ο,τι αλλο χρειαζεται;
Εδώ εγώ μέσα στο γραφείο και έχω μπόνους. Όχι έξω. Ήρθε ο άλλος από δουλειά και βγάζει τη μπλούζα του απλώνεται στη καρέκλα με κάτι πλάτες, κάτι χέρια έτσι χύμα χωρίς να υπολογίσει τον άμαχο πληθυσμό. Αλλά εγώ κιουρία ούτε βλέμμα στη κόλαση, πήγα και κατέβασα το κλιματιστικό στους 18 να κρυώσει, να ντυθεί πάλι![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τεχνικό γραφείο. Συνήθως δεν είναι έτσι τα πράγματαΕρμής έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:57Καλά τι δουλειά είναι αυτή που βγάζει όποιος γουστάρει την μπλούζα και αράζει έτσι χύμα;Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:22Τι δεν ισχύει καλέ; ότι κάνεις οφθαλμόλουτρο όποτε θες μέσα στην Αθήνα;Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 16:02 E οχι δεν ισχυει το τελευταιο.
Εδώ εγώ μέσα στο γραφείο και έχω μπόνους. Όχι έξω. Ήρθε ο άλλος από δουλειά και βγάζει τη μπλούζα του απλώνεται στη καρέκλα με κάτι πλάτες, κάτι χέρια έτσι χύμα χωρίς να υπολογίσει τον άμαχο πληθυσμό. Αλλά εγώ κιουρία ούτε βλέμμα στη κόλαση, πήγα και κατέβασα το κλιματιστικό στους 18 να κρυώσει, να ντυθεί πάλι![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο υπεύθυνος-ιδιοκτήτης του γραφείου το έκανε ή ο καθένας μπαίνει και τσιτσιδώνεται έτσι όποτε του έρθει;
Γιατί δεν πειράζει που η Naida πάει έτσι στην δουλειά;

Κοίτα δε συμβαίνει γενικότερα (γμτΕρμής έγραψε: 01 Αύγ 2018, 10:04 Ο υπεύθυνος-ιδιοκτήτης του γραφείου το έκανε ή ο καθένας μπαίνει και τσιτσιδώνεται έτσι όποτε του έρθει;
Καλά για να ντυθείς έτσι πρέπει να είσαι κορμάρα.Αλλά εκτός αυτού σε πληροφορώ είμαι πολύ σεμνή στη δουλειά μου. Το ότι υποστηρίζω το δικαίωμά μας να ντυνόμαστε όπως αρέσει στη καθεμιά και τον καθένα δε σημαίνει ότι ντύνομαι και ανάλογα. Καμιά φορά εξασκώ το δικαίωμα όμως ψέμματα να μη λέω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ χαλαρό εργασιακό περιβάλλον έχετε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση