εγω το βλεπω δυσκολο, αλλα μακαρι να ειναι οπως τα λες, και αν την εχουν βαρεσει παραπανω απο το πρεπον να τιμωρηθουν αυστηροτατα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Συναγωνιστές τα παιδιά, δικαιολογείται η αγανακτιση.γιατι να τους πληρώνουμε είναι το θέμα.Golden Age έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:23Γιατί; Επειδή έτσι παραμυθιάζουνε τον κόσμο οι αριστεροπαπατζήδες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 09:54 Χυδαία φασιστικα κτήνη. Ότι και να τους συμβεί, το αξίζουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έτσι όπως το παραθέτεις κομμένο μοιάζει αλλιώτικο. Του εξηγούσα ότι όλοι μπορεί να έχουμε νεύρα σε κάποια φάση. Δεν σημαίνει ότι χάνουμε τον έλεγχο και βαράμε όποιον βρεθεί απέναντι. Δηλαδή δεν δικαιολογώ την κίνηση της κοπέλας.
Δηλαδή σου μοιάζει απίθανο να τα είπαν;ST48410 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:26Έτσι νομίζω κι εγώ. Και μια κλωτσιά που φαίνεται να της ρίχνει ο ένας στο video μοιάζει να είναι αρκετά αδύνατη πιο πολύ για να την απομακρύνει. Η κλωτσιά που έριξε αυτή στο κεφάλι του γονατισμένου αστυνομικού δείχνει πολύ ισχυρότερη και αν δεν ήταν το κράνος ίσως είχαμε άλλα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:16 δεν ειναι καθολου ευκολο να αποδειχτει αν τις εφαγε μετα τη συλληψη η κατα τη διαρκεια. ειναι φανερο οτι δεν εκατσε ήσυχα να τη συλλαβουν, αλλα αντεδρασε με βια, και ειναι αναμενομενο να την συλλαβουν με βια.
ποση βια και ποσο δικαιολογημενη, μενει να το δουμε, αλλα μαντευω οτι θα εφαγε πολυ λιγες, και πολυ "ψιλες", αλλιως η δικηγορος θα μιλουσε βασικα για το ξυλο, και οχι για τις "απειλες βιασμου"
Αν πάλι ο ιατροδικαστής τη βρει μελανιασμένη σε σώμα και πρόσωπο, θα πρέπει να ζητηθούν εξηγήσεις. Άλλο να φας 2-3 ψιλές για να σε ακινητοποιήσουν κι άλλο να βγάλουν τα απωθημένα τους πάνω της.
Τώρα για τα περί βιασμού, τρέχα γύρευε. Μόνο αν συγκεκριμένα μέλη της ομάδας έχουν ανάλογο ιστορικό καταγγελιών μπορεί να πειστεί κάποιος ότι της τα είπαν. Θα είναι ο λόγος της απέναντι στον δικό τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Μπορεί. Η δουλειά αυτών των ανθρώπων βάζει τη ζωή τους σε κίνδυνο κάθε μέρα, ακούνε συνέχεια κοπλιμέντα για τη μάνα και το σόι τους και ίσως κάποιοι ξεφεύγουν πιο εύκολα από ένα υπάλληλο γραφείου.
Εξίσου πιθανό θεωρώ να τα είπε κι αυτή απ' το κεφάλι της για να ελαφρύνει τη θέση της γιατί το video δεν την βοηθάει. Μακάρι να μπουν οι κάμερες στους αστυνομικούς να λυθούν όλα αυτά μια και καλή.
Αυτή την δουλειά επέλεξαν, αν δεν μπορούν να τη κάνουν σωστά, ας γίνουν υπάλληλοι γραφείου.ST48410 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:37Όχι. Μπορεί. Η δουλειά αυτών των ανθρώπων βάζει τη ζωή τους σε κίνδυνο κάθε μέρα, ακούνε συνέχεια κοπλιμέντα για τη μάνα και το σόι τους και ίσως κάποιοι ξεφεύγουν πιο εύκολα από ένα υπάλληλο γραφείου.
Εξίσου πιθανό θεωρώ να τα είπε κι αυτή απ' το κεφάλι της για να ελαφρύνει τη θέση της γιατί το video δεν την βοηθάει. Μακάρι να μπουν οι κάμερες στους αστυνομικούς να λυθούν όλα αυτά μια και καλή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σοβαρή απειλή το 18χρονο, πως να το συλλάβουν έτσι κοκκαλιαρηδες και γαληνιοι που είναι.

Στο βίντεο δεν φαίνεται να πέφτει ξύλο. Αλλά το βίντεο κόβετε όταν την ρίχνουν κάτω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:40 Σοβαρή απειλή το 18χρονο, πως να το συλλάβουν έτσι κοκκαλιαρηδες και γαληνιοι που είναι.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Απόφοιτος του miscatonic στη μεσαιωνική μεταφυσική να κάνει τέτοια πράγματα. Εγώ το αποκλείω. Τι να κάνει ο άνθρωπος, τα χάλια της ελληνικης εκπαίδευσης.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:43Στο βίντεο δεν φαίνεται να πέφτει ξύλο. Αλλά το βίντεο κόβετε όταν την ρίχνουν κάτω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:40 Σοβαρή απειλή το 18χρονο, πως να το συλλάβουν έτσι κοκκαλιαρηδες και γαληνιοι που είναι.![]()
![]()
ΜισοριξιάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:44
Απόφοιτος του miscatonic στη μεσαιωνική μεταφυσική να κάνει τέτοια πράγματα. Εγώ το αποκλείω. Τι να κάνει ο άνθρωπος, τα χάλια της ελληνικης εκπαίδευσης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μεγάλη κουβέντα. Σε μία χώρα χωρίς ανεργία ίσως μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου. Είναι και κάποια πράγματα που επίσης λέγονται με μεγάλη ευκολία όταν κάποιος είναι έξω από το χορό. Δηλαδή είδα το video που ανασυντάσσονταν οι μηχανές και ετοιμάζονταν να επέμβουν και ο επικεφαλής τους ντοπάριζε "πάμε να τους κάνουμε, να τους δείξουμε" κλπNaida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:40 Αυτή την δουλειά επέλεξαν, αν δεν μπορούν να τη κάνουν σωστά, ας γίνουν υπάλληλοι γραφείου.
Χτυπάει άσχημα; Ναι. Από την άλλη πως φαντάζεσαι ότι πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά κάποιος που θα αντιπαρατεθεί με υπεράριθμο όχλο που θα του πετάξει πέτρες και μολότοφ; Δεν ξέρω αν αρκεί η εκπαίδευση. Πιθανόν θα πρέπει να τον βάλεις και σε μια ψυχολογική κατάσταση τέτοια που θα δεχθεί να πάρει αυτό το ακραίο για τη ζωή του ρίσκο. Εγώ δεν έχω καλύτερη λύση, παρόλο που δεν μου αρέσει ότι είδα, και αν πήγαινα για πόλεμο πιθανόν να έκανα ότι κι ο διμοιρίτης.
Το βίντεο που έλεγε πάμε να τους σκοτώσουμε λες;ST48410 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:47Μεγάλη κουβέντα. Σε μία χώρα χωρίς ανεργία ίσως μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου. Είναι και κάποια πράγματα που επίσης λέγονται με μεγάλη ευκολία όταν κάποιος είναι έξω από το χορό. Δηλαδή είδα το video που ανασυντάσσονταν οι μηχανές και ετοιμάζονταν να επέμβουν και ο επικεφαλής τους ντοπάριζε "πάμε να τους κάνουμε, να τους δείξουμε" κλπNaida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:40 Αυτή την δουλειά επέλεξαν, αν δεν μπορούν να τη κάνουν σωστά, ας γίνουν υπάλληλοι γραφείου.
Χτυπάει άσχημα; Ναι. Από την άλλη πως φαντάζεσαι ότι πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά κάποιος που θα αντιπαρατεθεί με υπεράριθμο όχλο που θα του πετάξει πέτρες και μολότοφ; Δεν ξέρω αν αρκεί η εκπαίδευση. Πιθανόν θα πρέπει να τον βάλεις και σε μια ψυχολογική κατάσταση τέτοια που θα δεχθεί να πάρει αυτό το ακραίο για τη ζωή του ρίσκο. Εγώ δεν έχω καλύτερη λύση, παρόλο που δεν μου αρέσει ότι είδα, και αν πήγαινα για πόλεμο πιθανόν να έκανα ότι κι ο διμοιρίτης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αν και σε κάποιο κανάλι άκουσα το ηχητικό ελαφρώς διαφορετικό (πάμε, θα τον σκοτώσουνε) και δεν ξέρω αν και σε ποιο version είναι πειραγμένο.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ST48410 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:31Έτσι όπως το παραθέτεις κομμένο μοιάζει αλλιώτικο. Του εξηγούσα ότι όλοι μπορεί να έχουμε νεύρα σε κάποια φάση. Δεν σημαίνει ότι χάνουμε τον έλεγχο και βαράμε όποιον βρεθεί απέναντι. Δηλαδή δεν δικαιολογώ την κίνηση της κοπέλας.
Άστα αυτά μικρε μπαχαλακη. Καλά σε είχα υποψιαστεί εγώ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost