Τώρα κι εσύ πας στο άλλο άκρο. Είπαμε κακώς κάκιστα αν της άσκησαν βία (πέρα από την απαραίτητη για την σύλληψη) ή την απείλησαν μετά. Αλλά να λες ότι είναι δικαιολογημένη να κλοτσήσει στο κεφάλι τον αστυνομικό από που κι ως πού; Και τι κερδίζει κανείς με αυτή την τακτική; Υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να κάνει ευκολότερη τη θέση της ή τη θέση του άλλου που είχαν ήδη κάτω;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:35Όχι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει τίποτα που να δικαιώνει τις σαχλαμάρες που λέτε. ότι δικαιολογείται η αστυνομία να συμπεριφέρεται έτσι.Golden Age έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:33Το βίντεο το είδες; Το ολόκληρο... Όχι το απόσπασμα που προέβαλλε η Αριστερά.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:29
Οι δεξιοί ναι είναι πολλοί ξεφτιλισμένοι. τέτοια είναι η σκατοψυχιά σας που δικαιολογείτε και γουστάρετε κιόλας τις κτηνωδίες. Αγγίζει την ψυχοπάθεια.
εχει αποδειχτει αυτο που ισχυριζεται η κοπελα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Να σου πω κάτι, φίλε μου.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Θα πας, καθότι λειτουργεί το γονικό/συζυγικό ένστικτο (δεν νομίζω ότι συλλαμβάνανε το παιδί της, αλλά τέλος πάντων).
Πλην όμως, αν αντιδράσεις γηπεδικά όπως η κοπέλα του βίντεο, με απρόκλητες μπουνιές και κλωτσιές στα μούτρα του αστυνομικού δηλαδή, μετά θα βάλεις και στις τσέπες, όπως έβαλε κι αυτή (δεν ξέρω τι έγινε μετά) και εδώ που τα λέμε θα έχουνε και δίκιο (για το επεισόδιο, όχι αν σε κακοποιήσουν μετά την σύλληψη).
Έχεις βρεθεί ποτέ σε ένταση; Όταν νευριάζει σπίτι σου ή στη δουλειά σου πόσο εκτιμάς ότι το κλίμα είναι τεταμένο;ST48410 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:50Τώρα κι εσύ πας στο άλλο άκρο. Είπαμε κακώς κάκιστα αν της άσκησαν βία (πέρα από την απαραίτητη για την σύλληψη) ή την απείλησαν μετά. Αλλά να λες ότι είναι δικαιολογημένη να κλοτσήσει στο κεφάλι τον αστυνομικό από που κι ως πού; Και τι κερδίζει κανείς με αυτή την τακτική; Υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να κάνει ευκολότερη τη θέση της ή τη θέση του άλλου που είχαν ήδη κάτω;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Ξύλο έχεις παίξει; Αν ναι, το κάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να βγει κάτι μετά; Επειδή είπες Και τι κερδίζει με την τακτική αυτή, σε ρωτάω.
Για τους γύφτους η τους λαθρομετανάστες λες; ΣωστόςΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Όχι φίλε δεν δικαιολογείται η βία από την αστυνομία. Τόσα λεφτά παίρνουν. Ας εκπαιδευτούν ώστε να ακινητοποιούν και μετά να φέρονται σαν κύριοι.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:55Να σου πω κάτι, φίλε μου.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Θα πας, καθότι λειτουργεί το γονικό/συζυγικό ένστικτο (δεν νομίζω ότι συλλαμβάνανε το παιδί της, αλλά τέλος πάντων).
Πλην όμως, αν αντιδράσεις γηπεδικά όπως η κοπέλα του βίντεο, με απρόκλητες μπουνιές και κλωτσιές στα μούτρα του αστυνομικού δηλαδή, μετά θα βάλεις και στις τσέπες, όπως έβαλε κι αυτή (δεν ξέρω τι έγινε μετά) και εδώ που τα λέμε θα έχουνε και δίκιο (για το επεισόδιο, όχι αν σε κακοποιήσουν μετά την σύλληψη).
Το να πηγαίνει το κάθε μπάζο και να κάνει ότι του έρχεται ξέρεις πως λέγεται; Κράτος δεξιάς. Πως αλλιώς.
Σέλευκας έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:58Για τους γύφτους η τους λαθρομετανάστες λες; ΣωστόςΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Αυτοί απλά είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω από σας σε ποιότητα.
δηλ. εσυ θα χτυπησεις αστυνομικο με κλωτσια στο κεφαλι γιατι δεν μπορεις να συγκρατηθεις ...? και μετα θα κλαιγεσαι οταν θα τις αρπαξεις και σε τρεχουνε στα δικαστηρια πετωντας αρλουμπες για κακοποιηση βιασμο ...?Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:56Έχεις βρεθεί ποτέ σε ένταση; Όταν νευριάζει σπίτι σου ή στη δουλειά σου πόσο εκτιμάς ότι το κλίμα είναι τεταμένο;ST48410 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:50Τώρα κι εσύ πας στο άλλο άκρο. Είπαμε κακώς κάκιστα αν της άσκησαν βία (πέρα από την απαραίτητη για την σύλληψη) ή την απείλησαν μετά. Αλλά να λες ότι είναι δικαιολογημένη να κλοτσήσει στο κεφάλι τον αστυνομικό από που κι ως πού; Και τι κερδίζει κανείς με αυτή την τακτική; Υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να κάνει ευκολότερη τη θέση της ή τη θέση του άλλου που είχαν ήδη κάτω;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Ξύλο έχεις παίξει; Αν ναι, το κάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να βγει κάτι μετά; Επειδή είπες Και τι κερδίζει με την τακτική αυτή, σε ρωτάω.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έχω βρεθεί πολλές φορές σε ένταση, έχω πετάξει πράγματα, με έχει ακούσει το απέναντι κτίριο αλλά φροντίζω να μην κάνω κάτι σε άνθρωπο για το οποίο θα μετανιώσω μετά. Δηλαδή είναι τα νεύρα δικαιολογία για να βαράω τη γυναίκα ή το αφεντικό ή τους βλαμμένους που παραβιάζουν STOP στο δρόμο; Δεν νομίζω ότι οι ενήλικες απολαμβάνουν τέτοιο δικαίωμα στην αφέλεια.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:56 Έχεις βρεθεί ποτέ σε ένταση; Όταν νευριάζει σπίτι σου ή στη δουλειά σου πόσο εκτιμάς ότι το κλίμα είναι τεταμένο;
Δεν έχεις δίκιο. Πώς ακριβώς προτείνεις να προβαίνουν οι αστυνομικοί σε συλλήψεις και πώς να αντιμετωπίζουν επιθετικούς/επικίνδυνους πολίτες;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:59Όχι φίλε δεν δικαιολογείται η βία από την αστυνομία. Τόσα λεφτά παίρνουν. Ας εκπαιδευτούν ώστε να ακινητοποιούν και μετά να φέρονται σαν κύριοι.Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:55Να σου πω κάτι, φίλε μου.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Το να πηγαίνει το κάθε μπάζο και να κάνει ότι του έρχεται ξέρεις πως λέγεται; Κράτος δεξιάς. Πως αλλιώς.
Δια της πειθούς; Δεν γίνεται.
Δεν είναι θέμα κράτους δεξιάς (μιλάμε πάντοτε γι' αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο), μιλάμε για κράτος ως έννοια και ορισμό. Το κράτος επιβάλλεται δια της θεσμοθετημένης βίας, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω άλλον τρόπο.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, αυτή που έχει ευθύνη 100% είναι η κοπέλα. Αυτή προκάλεσε τη βίαιη και δικαιολογημένη εν προκειμένω αντίδραση των αστυνομικών και όχι το αντίστροφο (και μιλώ πάντοτε μέχρι το σημείο της σύλληψης).
ST48410 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 00:03Έχω βρεθεί πολλές φορές σε ένταση, έχω πετάξει πράγματα, με έχει ακούσει το απέναντι κτίριο αλλά φροντίζω να μην κάνω κάτι σε άνθρωπο για το οποίο θα μετανιώσω μετά. Δηλαδή είναι τα νεύρα δικαιολογία για να βαράω τη γυναίκα ή το αφεντικό ή τους βλαμμένους που παραβιάζουν STOP στο δρόμο; Δεν νομίζω ότι οι ενήλικες απολαμβάνουν τέτοιο δικαίωμα στην αφέλεια.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:56 Έχεις βρεθεί ποτέ σε ένταση; Όταν νευριάζει σπίτι σου ή στη δουλειά σου πόσο εκτιμάς ότι το κλίμα είναι τεταμένο;
Φίλε μιλάμε για βία Ματατζήδων.
Αυτά να τα πεις στη ΜυρτώΓλαύκος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 00:00Σέλευκας έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:58Για τους γύφτους η τους λαθρομετανάστες λες; ΣωστόςΓλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Αυτοί απλά είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω από σας σε ποιότητα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Sid Vicious
Κοίτα, το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα της σκατοψυχιας. Μπορεί να σε σοκάρει η σκατοψυχια κάποιου αλλου αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο δεν σε σοκάρει η δική σου σκατοψυχια όταν τη βγάζεις με τις δημοσιεύσεις σου.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:29Οι δεξιοί ναι είναι πολλοί ξεφτιλισμένοι. τέτοια είναι η σκατοψυχιά σας που δικαιολογείτε και γουστάρετε κιόλας τις κτηνωδίες. Αγγίζει την ψυχοπάθεια.under έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:01 Το βιντεο ειναι ενδεικτικο του τι σημαινει αριστερα.
Επιτιθεται στον αστυνομικο,τον κλωτσαει στο κεφαλι και ξαφνικα εμφανιζεται σε βιντεο της αριστερας ως θυμα.
Ποσο ξεφτιλισμενοι...
Πρέπει να ξεχωρίσεις λοιπόν τι είναι αυτό που νιώθεις και επιθυμείς από το τι είναι πραγματικα , που οφείλεται και ποιες ισορροπίες εξαρτιούνται από αυτο.
Μη το βλέπεις στενοκέφαλα στο τελικό αποτέλεσμα του όπως το ορίζεις τώρα αυθαίρετα και εσφαλμένα βεβαίως.
Είπαμε, η σκατοψυχια κάποιου άλλου σε σοκάρει. Η δική σου όχι. Είναι αυτή η σκατοψυχια που καβαλάς. Κουβαλάς και καβαλάς. Είναι αυτή η σκατοψυχια που έχεις ήδη κάνει το βήμα να ταυτιστείς μαζί της χωρίς να σε ενδιαφέρει εμφανέστατα το δίκιο και το άδικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 13 Μαρ 2021, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ότι είστε πιο κάτω κι από αυτόν που την κακοποίησε; Ευχαρίστως.
- Winston Smith
Αν είσαι ενήλικας όχι δεν κλωτσάς. Παραμένεις ψύχραιμος, δεν σε συνεπαίρνει το συναίσθημα, τους αφήνεις να τους συλλάβουν και παίρνεις τηλέφωνο ένα καλό δικηγόρο. Αν είσαι πάλι <18 (στο μυαλό), σε συνεπαίρνει το συναίσθημα, ονομάζεις τον ψύχραιμο "κοτούλα" λες και είμαστε στο γυμνάσιο και το πιο πιθανό είναι ότι θα αρπάξεις μερικές και θα συλληφθείς και εσύ (ορθώς), πριν προλάβεις να πάρεις τον δικηγόρο.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42 Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Η κοπέλα καλώς τις άρπαξε πριν την σύλληψη από τη στιγμή που επιτέθηκε σε αστυνομικό και συνέχισε να είναι επιθετική. Αν όμως την χτύπησαν μετά την σύλληψη, την παρενόχλησαν σεξουαλικά και την απείλησαν με βιασμό πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όργανα είναι, όχι χούλιγκανς και βιαστές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 103 Απαντήσεις