Καλά. Τράβα μαμήσου τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Ο Αλβανός είναι αυτός;
σου λέει καλή η επανάσταση αλλά να μην χάσουμε και το επίδομα..
σου λέει καλή η επανάσταση αλλά να μην χάσουμε και το επίδομα..
εσυ γλείψε τη Νέα Δημοκρατία που έφτυνες, πρώην Χρυσαυγίτη.
Απορώ που έχεις και το θράσος να μπαίνεις στο πχώρουμ.
- Φρούραρχος
Στα παπάρια μου η Ν Δούλα. Αν εσύ έχεις θέμα πάνε λύσετο μόνος σου. Μην ζητάς να κλάψω γιατί σας μαμάει ο Κούλης. Δε θυμάμαι με τον παναθηναικάκια να λες για τα δικά μου δικαιώματα. Εμένα με τελείωσε σαν ΧΑ, εσένα σε έχει στο πρόγραμμα. Δεν έχω κανένα λόγο να φωνάξω γιατί εσύ μπήκες στο στόχο τώρα.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:12εσυ γλείψε τη Νέα Δημοκρατία που έφτυνες, πρώην Χρυσαυγίτη.
Α και για να βλέπεις μακριά, αυτό που έκανε ο Οικονόμου στην Κανέλη, το έκαναν όλα τα κανάλια το 2010 και το 2011. Τότε δε σε πόναγε γιατί έμπαινε αλλού. Το μήνυμα στο στέλνουν. Ο Κουφοντίνας θα πάει άκλαυτος, η κατάληξη έληγε αλλά μπουκάρανε γιατί ΔΕΝ σε υπολογίζουν. Κολύμπα μόνος σου τώρα σαν αριστερα.
Τη μέρα που θα πεθάννει ο Κουφοντίνας, θα σηκώνουν χέρι τα κουφοντινάκια, και θα το κόβουν. Γιατί είναι το άλλο από τα άκρα που σου λέγανε αλλά εσύ έβλεπες μόνο το ένα τη ΧΑ.
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΏΡΑ. (όχι εσύ, η αριστερά, το άλλο άκρο)
- Φρούραρχος
Τι λέει το νούμερο ρε;
τι νομίζεις ρε παίκτη, οτι μηδενίζεις το κοντέρ ή οτι δεν έχουμε μνήμη; Χρυσαυγίτης μας το έπαιζες που σε κυνηγάει η ΝΔ και τώρα γλείφεις τα παπάρια του κούλη. Τι περιμένεις να πάρεις τα εύσημα;
- Φρούραρχος
Είσαι μαλάκας έτσι;mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:26τι νομίζεις ρε παίκτη, οτι μηδενίζεις το κοντέρ ή οτι δεν έχουμε μνήμη; Χρυσαυγίτης μας το έπαιζες που σε κυνηγάει η ΝΔ και τώρα γλείφεις τα παπάρια του κούλη. Τι περιμένεις να πάρεις τα εύσημα;
Σου είπα ότι δεν είμαι με τη ΧΑ; Ε μας τελείωσε θεωρητικά. Έχει και Μαύρο Κρίνο, και άλλα καλούδια. Τώρα μαμάει εσένα. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας.
Καλά λέει. Πουλάς και ιδεολογίες και όλα προκειμένου να βολευτείς. Γλίτσικη δεξιά συμπεριφορά.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:30Είσαι μαλάκας έτσι;mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:26τι νομίζεις ρε παίκτη, οτι μηδενίζεις το κοντέρ ή οτι δεν έχουμε μνήμη; Χρυσαυγίτης μας το έπαιζες που σε κυνηγάει η ΝΔ και τώρα γλείφεις τα παπάρια του κούλη. Τι περιμένεις να πάρεις τα εύσημα;
Σου είπα ότι δεν είμαι με τη ΧΑ; Ε μας τελείωσε θεωρητικά. Έχει και Μαύρο Κρίνο, και άλλα καλούδια. Τώρα μαμάει εσένα. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας.
- Φρούραρχος
Τι να βολευτώ ρε; Στα 50φεύγα μου; Αν ήταν να βολευτώ θα το έκανα άκοπα με τον Δήμαρχο της Επανάστασης όταν ξανάγινε δήμαρχος Ζωγράφου. Αλλά είναι λίγα πολύ λίγα.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:33Καλά λέει. Πουλάς και ιδεολογίες και όλα προκειμένου να βολευτείς. Γλίτσικη δεξιά συμπεριφορά.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:30Είσαι μαλάκας έτσι;mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:26
τι νομίζεις ρε παίκτη, οτι μηδενίζεις το κοντέρ ή οτι δεν έχουμε μνήμη; Χρυσαυγίτης μας το έπαιζες που σε κυνηγάει η ΝΔ και τώρα γλείφεις τα παπάρια του κούλη. Τι περιμένεις να πάρεις τα εύσημα;
Πάω να ρίξω μια πεντακοσάρα τώρα στοίχημα στους Έντμοντον Όιλερς. Αυτά που σου δίνει ο Κούλης μηνιάτικο για να κάθεσαι.
Όλο ψυχοπαθιές. Που ξέρεις αν κάθομαι; Δεν μας τα λες καλά Ιλίσιο πεδίο μου.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:41Τι να βολευτώ ρε; Στα 50φεύγα μου; Αν ήταν να βολευτώ θα το έκανα άκοπα με τον Δήμαρχο της Επανάστασης όταν ξανάγινε δήμαρχος Ζωγράφου. Αλλά είναι λίγα πολύ λίγα.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:33Καλά λέει. Πουλάς και ιδεολογίες και όλα προκειμένου να βολευτείς. Γλίτσικη δεξιά συμπεριφορά.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:30
Είσαι μαλάκας έτσι;
Πάω να ρίξω μια πεντακοσάρα τώρα στοίχημα στους Έντμοντον Όιλερς. Αυτά που σου δίνει ο Κούλης μηνιάτικο για να κάθεσαι.![]()
- Φρούραρχος
Θες να πεις ότι τώρα που μιλάμε δουλεύεις;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:44Όλο ψυχοπαθιές. Που ξέρεις αν κάθομαι; Δεν μας τα λες καλά Ιλίσιο πεδίο μου.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:41Τι να βολευτώ ρε; Στα 50φεύγα μου; Αν ήταν να βολευτώ θα το έκανα άκοπα με τον Δήμαρχο της Επανάστασης όταν ξανάγινε δήμαρχος Ζωγράφου. Αλλά είναι λίγα πολύ λίγα.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:33
Καλά λέει. Πουλάς και ιδεολογίες και όλα προκειμένου να βολευτείς. Γλίτσικη δεξιά συμπεριφορά.
Πάω να ρίξω μια πεντακοσάρα τώρα στοίχημα στους Έντμοντον Όιλερς. Αυτά που σου δίνει ο Κούλης μηνιάτικο για να κάθεσαι.![]()
Α μένεις Βόρεια Νορβηγία; Καταλαβαίνω. Μόνο νύχτα δουλεύει ο κόσμος ε;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:48Θες να πεις ότι τώρα που μιλάμε δουλεύεις;Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:44Όλο ψυχοπαθιές. Που ξέρεις αν κάθομαι; Δεν μας τα λες καλά Ιλίσιο πεδίο μου.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:41
Τι να βολευτώ ρε; Στα 50φεύγα μου; Αν ήταν να βολευτώ θα το έκανα άκοπα με τον Δήμαρχο της Επανάστασης όταν ξανάγινε δήμαρχος Ζωγράφου. Αλλά είναι λίγα πολύ λίγα.
![]()
- Φρούραρχος
Έριξα και μια εξάδα τελικάΦρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:41Τι να βολευτώ ρε; Στα 50φεύγα μου; Αν ήταν να βολευτώ θα το έκανα άκοπα με τον Δήμαρχο της Επανάστασης όταν ξανάγινε δήμαρχος Ζωγράφου. Αλλά είναι λίγα πολύ λίγα.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:33Καλά λέει. Πουλάς και ιδεολογίες και όλα προκειμένου να βολευτείς. Γλίτσικη δεξιά συμπεριφορά.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:30
Είσαι μαλάκας έτσι;
6 Άδα
13/3/2021, 02:47
Ντένβερ Νάγκετς +2.5
Χάντικαπ Πόντων (με Παράταση)
Μέμφις Γκρίζλις - Ντένβερ Νάγκετς
Κερδισμένο
1.54
Νιου Όρλεαν Πέλικανς -2.5
Νιου Όρλεαν Πέλικανς - Κλίβελαντ Καβαλίερς
Κερδισμένο
1.45
Φιλαδέλφεια 76ερς +2.5
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Φιλαδέλφεια 76ερς
Κερδισμένο
1.49
Under 225.5
Over/Under Πόντων Αγώνα (με Παράταση)
Σικάγο Μπουλς - Μαϊάμι Χιτ
Κερδισμένο
1.65
Under 5.5
Γκολ O/U (με Παρ. & Πεν.)
Μινεσότα Γουάιλντ - Αριζόνα Κογιότς
Κερδισμένο
1.75
Έντμοντον Όιλερς -1.5
Χάντικαπ (με Παρ. & Πεν.)
Έντμοντον Όιλερς - Οττάβα Σένατορς
1.95
Ποντάρισμα:
50,00 €
Επιστροφή:
936,70 €
Και η 6δα εξτραδάκι κορόιδο. πλας 500 στο 2,08 τα μπροστά
Που θα μου πεις να βολευτώ με μια θέση δυ
Ottawa Senators
9-19-1, 4-13-0 AWAY
Ottawa Senators
2PP
6:47 - 3rd
ESPN+ 1 2 3 T
OTT 1 1 0 2
EDM 2 2 1 5
Oilers
Edmonton Oilers
17-11-0, 9-8-0 HOME
Edmonton Oilers
5
Μπατσοι μουνια !!!! θα ρθω με τη μαμά ....