panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:09
Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:58
panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:42
Γιατί να μην έχει κάποιος δικαίωμα να βρίζει πχ εσένα και είναι χούντα αν απαγορεύεται να βρίζει τους αστυνομικούς?
Γιατί οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι λειτουργοί, που ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους.
όΤαν εσύ βρίζεις τους ΔΥ, δηλαδή, επειδή δεν ασκούν σωστά τα καθήκοντά τους, πρέπει να τρώς μύνηση?
Το μίσος σου για την Νέα Δημοκρατία σε έχει κάνει συριζαιο?
Υπερασπιζεσαι το
δικαίωμα του κάθε κατακαθιου να βρίζει μανάδες και οικογένειες των αστυνομικών?
Και εσύ παραβιάζεις την νομιμότητα, είσαι αντικαραντινιστής και αντιμασκικός και πήγαινες από παράδρομους και εγκαλείς τον άλλον;
Όταν σε συμφέρει και καλά έκανες, το έπραξα ίσως εγώ σε έναν βαθμό και όλοι, σε ενοχλεί η νομιμότητα έναντι παρακαλώ της δημόσιας υγείας.
Αλλά ουδείς ισχυρίστηκε ότι πρέπει να πέσουν ψιλές για παραδειγματισμό. Μη μου πεις τι νομίζεις εσύ για την πανδημία, εγώ αναφέρομαι στην νομιμότητα και κατέδειξα την υποκρισία.
Είναι βαριά η καλογερική του να μη κρίνει κάποιος προκατειλημμένα. Για μένα καλά έκανες, κακώς επίσης κάνουν και όποια όργανα της τάξης δυνητικά δράσουν βίαια επειδή τους μπινελικώνουν, καταστούν δηλαδή χουλιγκάνοι.
Τοτε δεν θα διαφέρουν από τους μπαχαλάκηδες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"