!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:23
Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 17:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:55

:lol: :lol: :lol:

Και από που συμπέρανες ότι όλοι είχαν βγει στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν τους επαναστάτες συνείδησης;

Ως αυτόπτης μάρτυς λέω ότι αυτοί που είχαν βγει στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν, όλως τυχαίως ήταν σε περιοχές με ελάχιστη επιρροή από τα επεισόδια. Αν τα αθώα πιτσιρίκια :D που κρυβόντουσαν στα παρτέρια τους επιχειρούσαν να ακουμπήσουν το αμάξι τους θα είχαν φάει γλάστρα με ελιά στο ακατοίκητο τους. Ναι, υπάρχουν και γλάστρες τύπου ελιά μπονζάι στα μπαλκόνια, είναι το προχωστάιλινγκ της εποχής. :lol:
Εχω κι εγω μια και προσπαθω να την ψηλωσω. Σοβαρα.... :003:
Αν είναι μεγάλη η γλάστρα και οι κοντές κάνουν δουλειά, οπότε κανένα πρόβλημα.
Και πάω στοίχημα ότι θα την έριχνες.

Εγώ τα θέματα αυτοδικίας, τα έχω λύσει. Και η κηπουρική μέσα, προς το παρόν είναι νόμιμο μέσο. :P
:D
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:29
Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 17:58

Εχω κι εγω μια και προσπαθω να την ψηλωσω. Σοβαρα.... :003:

Εγώ τα θέματα αυτοδικίας, τα έχω λύσει. Και η κηπουρική μέσα, προς το παρόν είναι νόμιμο μέσο. :P
Η Γάλω κάνει πόλεμο με γλάστρες και λεμόνια*. :lol:

Εφαρμοσμένη αυτάρκεια λέμε.

*Εγγόνια γιοκ προς τα παρόν, αν προλάβω θα είναι μάχιμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:33

Θα προλαβεις ρε, νο στρεςς.... :wave:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:36

Κανένα στρες, αν μου βγουν ζαίοι, θα τα παχύνω επαρκώς ώστε αν τελειώσουν οι γλάστρες θα πετάω τα εγγόνια. :lol:

Έχω σχεδιασμό λέμε, πλαν μπι, σι κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:41
Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:36

Κανένα στρες, αν μου βγουν ζαίοι, θα τα παχύνω επαρκώς ώστε αν τελειώσουν οι γλάστρες θα πετάω τα εγγόνια. :lol:

Έχω σχεδιασμό λέμε, πλαν μπι, σι κλπ
Χαχαχαχα.... :smt005:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Πασιφάη έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:12
Που θεωρεί αρρώστεια το να σηκώνει τη σημαία της Πατρίδος του ψηλά και να σκιρτά από υπερηφάνεια. Που προτιμάει την εκάστοτε τοξικότητα και θεωρεί πως του δινει μπόνους ύπαρξης. Κλάιν ρε Μπλάκι μπαμ μπουμ.
Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει μεγαλωσει σε σπιτια που εχουν υποφερει απο τους ρουφιανους που σηκωναν την σημαια στο μπαλκονι τους ας πουμε. Που μαθανε να τιμανε την ταξη τους, οχι την πατριδα των αφεντικων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Μαρ 2021, 19:25
Που θεωρεί αρρώστεια το να σηκώνει τη σημαία της Πατρίδος του ψηλά και να σκιρτά από υπερηφάνεια. Που προτιμάει την εκάστοτε τοξικότητα και θεωρεί πως του δινει μπόνους ύπαρξης. Κλάιν ρε Μπλάκι μπαμ μπουμ.
Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει μεγαλωσει σε σπιτια που εχουν υποφερει απο τους ρουφιανους που σηκωναν την σημαια στο μπαλκονι τους ας πουμε. Που μαθανε να τιμανε την ταξη τους, οχι την πατριδα των αφεντικων.
Μετάφραση από τα μπλακικα:
Όταν ήμουν μικρός οι γονείς μου με καταπίεζαν και με βασάνιζαν. Ήταν εύκολο γι αυτούς, καθώς ο γονεας νο1 ήταν καθηγητης κοινωνιολογιας και ο γονεας νο2 ήταν καθηγήτρια πιλατες. Μια φορά με καθήσαν με το ζόρι στο πατριαρχικό τους οικογενειακό τραπέζι, για να φάμε -και καλά- σαν «οικογένεια»!
Ενώ εγώ ήθελα απλά να φάω χάμπουργκερ από τα γουεντης.
Ακόμη μου ‘ρχεται η αναγούλα που ένιωσα καθώς προσπαθούσα με λυγμούς να καταπιώ το σιχαμερό βρομοψαρο με την αηδιαστική σάλτσα από σκόρδο. Θυμάμαι μέσα από το δακρυσμένο βλέμμα μου να φαίνεται στο βάθος έξω από την μπαλκονόπορτα, η σημαία που κυμάτιζε στο μπαλκόνι μας -στον όγδοο όροφο με θέα τον ανατριχιαστικά ήσυχο και συμμαζεμένο μεγαλοαστικό τους «παράδεισο».

Η σημαία.

Το αιώνιο σύμβολο της ταξικής καταπίεσης μου.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Οπότε λογικά, πρέπει όλοι,να απορρίπτουμε το σύμβολο μετά βδελυγμίας, επειδή τυγχάνει κάποιοι να έχετε υπαρξιακά προβλήματα. Και θεωρείτε πως υπαίτιο για την μαύρη μοίρα σας, είναι αυτό και όχι οι εκάστοτε επιλογές σας. Μάλιστα.
Ξαπλώστε παρακαλώ ΄στον καναπέ και μιλήστε μου για τα παιδικά σας χρόνια.
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα. Έλεος. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 19:49
Μετάφραση από τα μπλακικα:
Όταν ήμουν μικρός οι γονείς μου με καταπίεζαν και με βασάνιζαν. Ήταν εύκολο γι αυτούς, καθώς ο γονεας νο1 ήταν καθηγητης κοινωνιολογιας και ο γονεας νο2 ήταν καθηγήτρια πιλατες. Μια φορά με καθήσαν με το ζόρι στο πατριαρχικό τους οικογενειακό τραπέζι, για να φάμε -και καλά- σαν «οικογένεια»!
Ενώ εγώ ήθελα απλά να φάω χάμπουργκερ από τα γουεντης.
Ακόμη μου ‘ρχεται η αναγούλα που ένιωσα καθώς προσπαθούσα με λυγμούς να καταπιώ το σιχαμερό βρομοψαρο με την αηδιαστική σάλτσα από σκόρδο. Θυμάμαι μέσα από το δακρυσμένο βλέμμα μου να φαίνεται στο βάθος έξω από την μπαλκονόπορτα, η σημαία που κυμάτιζε στο μπαλκόνι μας -στον όγδοο όροφο με θέα τον ανατριχιαστικά ήσυχο και συμμαζεμένο μεγαλοαστικό τους «παράδεισο».

Η σημαία.

Το αιώνιο σύμβολο της ταξικής καταπίεσης μου.
Εσύ είσαι καλή πένα. :smt023
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:33
nrg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:30
Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:28

Σωστό. Όταν το έχεις ανενεργό, δεν δείχνει τίποτα.
"Δεν δείχνει" δεν σημαίνει ότι "δεν καταγράφει".

Εικόνα

:xena:
Η Google μπορεί να αλιεύσει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει από ένα κινητό με λειτουργικό android.
Αυτό γενικά γίνεται για το καλό μας, δηλαδή για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και το αποδέχεται ο χρήστης όταν ενεργοποιεί για πρώτη φορά το κινητό.

Το χρονολόγιο είναι μία λειτουργία για να βλέπει ο χρήστης μέρος από το στοιχεία που καταγράφει το κινητό, για δικό του όφελος.

Γενικά στα σύγχρονα κινητά όταν απενεργοποιείς κάτι, είναι σαν να λες "δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου".
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

ξερεις ποσες φορες εχει αποτρεψει επεισοδια οργανωμενων η αστυνομια;

δεν ειναι περιεργο να μη θελει να τους αποτρεψει απο το να μαζευτουν σε πορεια προς το ατ μιας περιοχης;
ειλικρινης απορια. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η εικονα των αεκτζηδων να σκανε ανετοι κι ωραιοι στην περιοχη

ο Τσιπρας ανεκαθεν σιγονταριζε καθε διαδηλωση, δεν μπορει να φταιει για τυχον επεισοδια που γινονται, στις περισσοτερες δεν γινεται το παραμικρο. Αναγνωριζω την ευθυνη που εχει λογω πανδημιας, δεν γινεται ομως να περνας νομοσχεδια που ξερεις οτι ειναι φιτιλι εν μεσω της χειροτερης πανδημιας του αιωνα, με ολο τον κοσμο τρελαμενο στα λοκνταουν και την αβεβαιοτητα. Δεν γινεται να μη σταματας εκει, να αναβεις το φιτιλι με αστυνομικη βια και να φταιει ο Τσιπρας.
Άβαταρ μέλους
Ανδρέα ζεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέα ζεις »

Δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά σας τα έγραφα !

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... -poy-erixe
«Δεν γνωρίζω εάν ήταν ο κουνιάδος μου αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, απλά ο κουνιάδος μου ήταν ανάμεσα στο πλήθος που έτρεξε προς τον αστυνομικό που έπεσε….».

Αυτό φέρεται να έχει καταθέσει, μεταξύ άλλων, στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και την επίθεση σε βάρος του 28χρονου αστυνομικού, ο κουνιάδος του 30χρονου άντρα, αποκαλούμενος και ως «ινδιάνου».

Ο 30χρονος κατηγορείται από τις αρχές ως εκείνος που έριξε «καταδρομικά» τον αστυνομικό από τον μηχανάκι του και αμέσως μετά ξεκίνησε την επίθεση εναντίον του.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πλην όμως αρνείται την κατηγορία και δια του δικηγόρου του Παύλου Σαράκη, υποστηρίζει πως η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε μετά «από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία - κατάθεση προσώπου», με το οποίο έχει διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Άλλο ένα παραμύθι σκορδαλιά της δεξιάς.Αν δε μπει εισαγγελέας στην ΕΥΠ(CIA) δεν θα μάθουμε ποτέ τι γίνεται.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

LETO έγραψε: 13 Μαρ 2021, 02:12
ξερεις ποσες φορες εχει αποτρεψει επεισοδια οργανωμενων η αστυνομια;

δεν ειναι περιεργο να μη θελει να τους αποτρεψει απο το να μαζευτουν σε πορεια προς το ατ μιας περιοχης;
ειλικρινης απορια. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η εικονα των αεκτζηδων να σκανε ανετοι κι ωραιοι στην περιοχη

ο Τσιπρας ανεκαθεν σιγονταριζε καθε διαδηλωση, δεν μπορει να φταιει για τυχον επεισοδια που γινονται, στις περισσοτερες δεν γινεται το παραμικρο. Αναγνωριζω την ευθυνη που εχει λογω πανδημιας, δεν γινεται ομως να περνας νομοσχεδια που ξερεις οτι ειναι φιτιλι εν μεσω της χειροτερης πανδημιας του αιωνα, με ολο τον κοσμο τρελαμενο στα λοκνταουν και την αβεβαιοτητα. Δεν γινεται να μη σταματας εκει, να αναβεις το φιτιλι με αστυνομικη βια και να φταιει ο Τσιπρας.
ειναι ντροπη για την αριστερα να αδειαζει τον κοσμο που η ιδια συγκεντρωσε και φορτισε συναισθηματικα ... ντροπη και τιποτε αλλο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Το in.gr site ιδιοκτησίας κουμπάρου μέλους της κυβέρνησης ιδιοκτήτη μεγάλης ομάδας, κατηγορουμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εμπόριο ναρκωτικών, αυτή τη στιγμή έχει δύο άρθρα υπέρ του αποκαλούμενου ινδιάνου, ελληνοϊρακινού χούλιγκαν του ιδιοκτήτη του in.gr όπου μάλιστα στοχοποιεί και μάρτυρες.

Η βρωμιά όλης της Ελλάδος μέσα από ένα γεγονός. Να τους χαιρόμαστε όλους...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Βγήκε και είπε στην αρχή την υπέρτατη παπαρα πως και τον είδε στη Συγγρού και τον είδε να την πέφτει στον αστυνομικό, δηλαδή ουδεμία σχέση με τοπο και χρόνο, αφού το σκηνικό έγινε αλλού ακι φυσικά δεν λοροουσες να πιάσεις κουβέντα κάτω από χημικά και μολοτωφ, και τώρα λέει πως τον είδε αλλά δεν είδε που την έπεσε στον αστυνομικό .αυτες τις γελοίες μαρτυρίες εμπιστεύεται ως σοβαρές η αστυνομία για να φτιάχνει πλεκτανες για αθώους, μόνο και κονο να δείξει έργο, αλλά εντάξει, δεν υπάρχει κανένα θέμα δημοκρατίας, όλα καλά.
https://www.lifo.gr/now/greece/nea-smyr ... 1615648180
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”