συζητηση που εχει να κανει με τον διαχρονικα ανθελληνικο χαρακτηρα της ελληνορθοδοξιας
van papag
πριν από 5 ημέρες (τροποποιήθηκε)
Λοχαγε μου, διάλυσε τα περιττώματα της Αντικαθεστωτικής (Χάρη,Καλέντζη κτλ) που υβρίζουν την Αγία μας Ορθοδοξία ! Φτανει πια με αυτόν τον εμετό του εθνικισμού!
Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Μαρ 2021, 02:20
van papag
Λοχαγε μου, διάλυσε τα περιττώματα της Αντικαθεστωτικής (Χάρη,Καλέντζη κτλ) που υβρίζουν την Αγία μας Ορθοδοξία ! Φτανει πια με αυτόν τον εμετό του εθνικισμού!
Ποιος θα το κάνει αυτό, ο στρατηγός που σε ένα παλαιό βίντεο είχε πει πως κάποτε του ήρθε να χαστουκίσει έναν μοναχό διότι
του είπε ευχαριστώ στα ρωσικά και παραπονιόταν πως έχουν γεμίσει σλάβους;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Ποιος θα το κάνει αυτό, ο στρατηγός που σε ένα παλαιό βίντεο είχε πει πως κάποτε του ήρθε να χαστουκίσει έναν μοναχό διότι
Ο λοχαγος λες
ναι λολ
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
συζητηση που εχει να κανει με τον διαχρονικα ανθελληνικο χαρακτηρα της ελληνορθοδοξιας
van papag
υπερχλιδατοι πορφυροι επαναστατες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Σιγά σιγά όλες οι αποχρώσεις του χώρου ανακαλύπτουν τα οφέλη του διαδικτυακού. Μένει να φανεί αν ήρθαν πολύ αργά στο πάρτι... Μάλλον το μοντέλο "βιτρίνα στο γτ, αποθήκη κάπου αλλού" θα επικρατήσει τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.