!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι;
Γιατι;
Γιατι οι πολιτικοι, δημοσιογραφοι κλπ ειναι κουρεμενοι/χτενισμενοι/ με νυχια στην πενα, ενω τα κομμωτηρια/νυχαδικα ειναι κλειστα;
Δεν οφειλουν να τηρουν και αυτοι τα ιδια μετρα και να δειχνουν το καλο παραδειγμα; Νοιωθεις κι εσυ ο μαλακας της υποθεσης;
Δεν οφειλουν να τηρουν και αυτοι τα ιδια μετρα και να δειχνουν το καλο παραδειγμα; Νοιωθεις κι εσυ ο μαλακας της υποθεσης;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Re: Γιατι;
Αν είναι να εμφανίζονται έτσι εγώ θα κάνω τα στραβά μάτια

Συμφωνώ μαζί σου

Τους κουρεύει η γυναίκα τους ρε Κορώνα...τι θέλεις τώρα; 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί κάθε κανάλι εχει κομμωτριες, πεντικιουριστριες, μακιγιερ και μασέρ πατουσων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οι δημοσιογράφοι δε χρειάζεται να κάνουν σπίτι. Έχουν μακιγιέζ, κομμωτές κλπ στη δουλειά τους. Τα νυχάδικα είναι ανοιχτά τον τελευταίο καιρό. Δουλεύουν με περιορισμούςNostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:10 Γιατι οι πολιτικοι, δημοσιογραφοι κλπ ειναι κουρεμενοι/χτενισμενοι/ με νυχια στην πενα, ενω τα κομμωτηρια/νυχαδικα ειναι κλειστα;
Μονο εγω δηλαδη ατυχησα και πηρα γυναικα που δεν κατεχει την κομμωτικη τεχνη;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δηλαδη οι βουλευτες που εμφανιζονται απο το σκαιπ κανουν τηλεκουρεμα πριν φανει η φατσα τους; Γιατι ειστε τοσο δουλικα;
Πάρε μια μηχανή. Δεν είναι ακριβές. Άμα τα πάρεις σχετικά κοντά γίνεται δουλειά χωρίς πολλά πολλά.
Mαυρη εργασια λεγεται και σε μικρες δοσεις κανει καλο.
Ειναι το λιπαντικο της οικονομιας.
Ειναι το λιπαντικο της οικονομιας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν επιθυμω να βγω σαν τραγι, αλλα δεν μπορω να βλεπω και ολους αυτους να ειναι στην τηλεοραση σαν μην εχουμε λοκνταουν. Δεν μπορω να παιζω τον μαλακα της υποθεσης διοτι δεν νοιωθω ετσι.ST48410 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:17Πάρε μια μηχανή. Δεν είναι ακριβές. Άμα τα πάρεις σχετικά κοντά γίνεται δουλειά χωρίς πολλά πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 12 Μαρ 2021, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως κουρευω τη γυναίκα μου και τα παιδια μου. Παλιά κούρευα και τις πρώην μου. Εχω σπουδάσει κομμωτική στο μαντρί του πάππου μου, κουρεύοντας προβατα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:20Εγώ πάντως κουρευω τη γυναίκα μου και τα παιδια μου. Παλιά κούρευα και τις πρώην μου. Εχω σπουδάσει κομμωτική στο μαντρί του πάππου μου, κουρεύοντας προβατα.
Επισης να αιτιολογησω οτι το εβαλα στην εσωτερικη πολιτικη διοτι ειναι κατα πολυ και πολιτικο θεμα, δειχνει ξεκαθαρα μια πολιτικη Αντουανετισμου που διακατεχει τους πολιτικους και δημοσιογραφους μας και γενικα τα προβεβλημενα προσωπα στην Ελλαδα. Μας θεωρουν υποδιαιστερους προφανως....
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορώ να σου κάνω και το κουρεμα avalon, σαν τον Zohan.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:22Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:20Εγώ πάντως κουρευω τη γυναίκα μου και τα παιδια μου. Παλιά κούρευα και τις πρώην μου. Εχω σπουδάσει κομμωτική στο μαντρί του πάππου μου, κουρεύοντας προβατα.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2021, 18:16
Μονο εγω δηλαδη ατυχησα και πηρα γυναικα που δεν κατεχει την κομμωτικη τεχνη;
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 4416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios