Gewponos90 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:13
Gewponos90 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:48
Θα έπρεπε αλλά έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε αυτό το θα έπρεπε αλλά δεν τρέχει και κάτι σοβαρό.
Και έχει γίνει παραααα πολλές φορές.
Κι εγώ έχω βαρεθεί να θεωρείται η περιοχή μου ως η σημερινή Καισαριανή. Ένα χαλαρό, ψιλοαραχτό, ήρεμο προάστιο είναι.
Το απομεσήμερο έμοιαζε να στέκει
σαν γουαϊφάι γέρικο στην ανηφοριά
κάθε απομεσήμερο στο γνωστό μας στέκι
μπρος απ’ το εσπρεσάδικο των προχωρομά.
Κι όλα μοιάζαν μάζωξη με φραπέ σπιτίσιο
κι όλα μοιάζαν μάζωξη μ’ έξτρα σαντιγύ.
Δεν ήξερα ότι ζούσα μεταξύ ηρώων, που δίνουν καθημερινές μάχες κατά της αρχής.
Σε τι νομίζες ότι διαφέρει η Καισαριανή, το Παγκράτι, ο Βύρωνας, το Παλαιό Φάληρο και πάει λέγοντας με την γειτονιά σου καλό μου. Όλα ήσυχα μέρη είναι.
Πάμε στο ζουμί. Έχεις εξηγήσει γιατί η ζαια έπρεπε να φάει πρόστιμο που βγήκε να πιει τον καφέ της στο παγκάκι, αλλά το Τζενακι δεν έφαγε που βγήκε βόλτα στον Εθνικό κήπο; Παραλειψη της Αστυνομίας;
Ναι, όλα τα μέρη που αναφέρεις σήμερα είναι όντως ήσυχα.
Εγώ όμως δεν αναφερόμουν στη σημερινή ησυχία και συμβολισμό της Καισαριανής.
Οπότε ή το κατάλαβες και κάνεις το παπάκι στο τσουνάμι σε μπανιέρα ή δεν το κατάλαβες γιατί τον έχεις ξεχάσει κι εσύ.
Αναφορικά με το ζουμί αγαπητέ, όλα στη Νέα Σμύρνη πήγαιναν με τον ίδιο ακριβώς χαλαρό τρόπο τόσο στις πλατείες, όσο και στο άλσος και στα περιφερειακά. Το όνειδος της αστυνόμευσης προέκυψε τελείως συμπτωματικά όταν μια τύπισα αποφάσισε να πιει καφέ στην πλατεία.
Και ναι, ήταν την ίδια μέρα που ακόμα ένα κατατρεγμένο από την αστυνομική μέρα ζεύγος γυρνούσε από το άλσος ενώ είχε πάει να παίξει ρακέτες όπως κάθε μέρα και τους συνέλαβαν όταν βρέθηκαν στην πεζογέφυρα που είχε γεμίσει από κόσμο που -οποία έκπληξη- είχαν πάει να πιουν καφέ.
Όσο έπαιζαν ρακέτες στο πάρκο δεν κουνήθηκε ούτε φύλλο ούτε ματατζής εναντίον τους.
Ούτε την μέρα της Κρίσης ούτε τις προηγούμενες.
Το ότι έχετε πάθει όλοι απόλυτη διακοπή λογικών συνειρμών, είναι άλλο θέμα.