Δεν θα ξαναβρεί δουλειά ο εξωγήινος predator; Θα του κλείσουνε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:55Λολ οκ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:54Λολ, όχι. Δεν σημαίνει καθόλου αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:51
Ε αυτό σημαίνει. Ασκείτε οικονομικη πίεση για να προωθήσετε την κοινωνική σας ιδεολογία. Σέβομαι και χαιρετίζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Predator 5: Ταινία-γροθιά στην πατριαρχία
- hellegennes
Re: Predator 5: Ταινία-γροθιά στην πατριαρχία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι κάτι σαν το γυναικείο ποδόσφαιρο. Οι φεμινίστριες διαμαρτύρονται που οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο δεν αμοίβονται όσο οι άντρες, πείτε μου όμως μια φεμινίστρια που να βλέπει ποδοσφαιρο.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:04 Χμμμ, είδα την περίληψη του πρέντατορ. Καλή τύχη να βρουν γυναίκα θεατή, ακόμα και όλο το καστ να ναι γυναίκες. Η ταινία είναι μπουμερικός τοξικός ανδρισμός από τη γέννεση της.
- Dwarven Blacksmith
Αν μετανοήσει και γίνει πιο μάτσο, θα βρει.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:07Δεν θα ξαναβρεί δουλειά ο εξωγήινος predator; Θα του κλείσουνε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ;
μερικούς σας βλέπω με χωνί στο κεφάλι σε λίγοColonel Paris έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:53 προσοχη
ακολουθουν σκληρες αληθειες![]()
αν - μου ανεθεταν να εκπαιδευσω σε συντομο χρονικο διαστημα ελευθερους σκοπευτες κ ακροβολιστες για αστικο ιδιως αγωνα θα επελεγα απο την δεξαμενη των διαθεσιμων γυναικων κ κανεναν αντρα
ειναι πολυ πιο καταλληλες με εμφυτα τα χαρακτηριστικα που απαιτουνται - οι καγκουρες θελουν πολυ δουλεια με αμφιβολα αποτελεσματα
Είναι απόφαση του δημιουργού και του marketing team το πως θα πλασαριστεί μία ταινία. Δεν θα μπω στην διαδικασία να δικαιολογήσω τον τρόπο που το κάνουν, γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που πήρε την απόφαση ή είχε λόγο σε αυτή. Αν θέλουν να τονίσουν συγκεκριμένα πράγματα, ας τα τονίσουν. Αν όχι, το ίδιο. Αυτοί γνωρίζουν το κοινό στο οποίο (θέλουν να) απευθύνονται.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:49Θα ήθελα να διαβάσεις το πιο πάνω ποστ μου και να μου πεις πού βλέπεις το λάθος στον συλλογισμό ή αν εσύ προσωπικά απολαμβάνεις τον διδακτισμό στα μέσα ή θεωρείς ότι η ανάγκη αιτιολόγησης ότι έχεις γυναίκα πρωταγωνίστρια ή μαύρο πρωταγωνιστή ή ό,τι τέλος πάντων δεν μειώνει την επιλογή de facto.
Από εκεί και έπειτα, κάθε ταινία, κάθε βιβλίο, κάθε έργο είναι statement του δημιουργού του και αυτών που ο δημιουργός θέλει να πει. Φυσικά και υπάρχει διδακτισμός, φυσικά και υπάρχουν politics. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι υπάρχουν βιβλία και ταινίες που δεν έχουν διδακτισμό ή επειδή δεν σου ξεκαθαρίζεται, δεν σε πειράζει;
Το ότι εσύ δεν θεώρησες διδακτικά τα πρώτα Alien και μπορεί να γούσταρες κιόλας που ήταν πρωταγωνίστρια η άσχημη και άβυζη Sigourney, δεν σημαίνει ότι κανένας άλλος δεν τα είδε έτσι ή ότι δεν υπάρχει και το άκρο που τα είδε ως πίου-πίου τα φάγαμε τα τέρατα αλλά γιατί βάλατε την κακάσχημη με τους άχρηστους μαλάκες στο σκάφος.
Δηλαδή ΟΚ, δεν είδες διδακτισμό τότε και overcome gender norms γιατί δεν ήταν στην κορυφή της ατζέντας της εποχής ή αυτά που σκεφτόσουν, αλλά είδες αυτό στο σίκουελ;
Δεν υπάρχει έργο χωρίς ηθικό δίδαγμα ή χωρίς μήνυμα που ο δημιουργός προσπαθεί να περάσει. Αν ενοχλείσαι από το μήνυμα ή από το γεγονός ότι το marketing team αποφασίζει να σου το δώσει ως μασημένη τροφή, ε τι να κάνουμε, ίσως δεν απευθύνεται σε εσένα το έργο και άρα δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι με όλο αυτό.https://lwlies.com/articles/alien-gende ... n-lambert/
When Ripley is debriefed by her employers at the Weyland-Yutani Corporation over the destruction of the Nostromo in James Cameron’s pitch perfect 1986 sequel Aliens, a vital blink-and-you’ll-miss-it moment occurs. The inhumane capitalist firm is skeptical of Ripley’s claims that an Alien killed the ship’s entire crew in the previous film. As they sarcastically dismiss her, short biographies of each of the deceased flash up on a computer screen. Lambert’s bio reads: “Despite conversion at birth from male to female, so far there are no signs of suppressed trauma from gender reassignment.”
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μην τους βάζεις ιδέες.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:48Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 02:58 https://bloody-disgusting.com/movie/365 ... -revealed/
H καινούργια ταινία του γνωστού φραντσάιζ θα αφορά μια νεαρή Κομάντσι, που αποφασίζει να πάει ενάντια στις νόρμες του φύλου προκειμένου να γίνει πολεμίστρια.
![]()
Ακριβώς εκεί που λέγαμε οτι δε μπορούν να γαμεύσουν το φραντσάιζ παραπάνω απ' όσο το έκαναν με το προηγούμενο σκουπίδι που βγάλανε, καταφέρνουν να σκεφτούν αυτό. Ας ελπίσουμε να μην υλοποιηθεί.
Scouser
Otto Weininger
Πάλι καλά που δεν έκαναν τον Predator τραβελι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μας εχουνε χορτασει στην παπαρια ... σειρες οπου οι γυναικες αστυνομικοι-πυροσβεστες -στρατιωτικοι γαμουνε και δερνουνε γιατι ετσι ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:26hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 04:39Καλά και στα Άλιεν έχουμε γυναίκα πρωταγωνίστρια αλλά με έναν φυσικό τρόπο χωρίς διδακτισμούς και overcome gender norms και πίπες. Κανείς δεν εξέφρασε ποτέ ενόχληση που στα Άλιεν είναι πρωταγωνίστρια μια γυναίκα ή ξέρω 'γω στον Εξολοθρευτή που ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι γυναικείος επειδή έτσι. Δεν χρειάζεσαι ειδικό λόγο για να δώσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε γυναίκα. Όταν το φωνάζεις, αποδυναμώνεις την ουσία της φυσικότητας της ισότητας. Είναι σαν να λες ότι χρειάζεται να το αιτιολογήσεις.
Ακριβώς. Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες. Το πρόβλημα είναι τα χωρίς ενδιαφέρον πρότυπα που θέτει το χόλυγουντ. Θα δείτε πλέον πως και στους άντρες πρωταγωνιστές οι χαρακτήρες είναι προβληματικοί γιατί καλούνται να συνδυάσουν δυναμισμό και ευαισθησία. Ένα κράμα αμήχανο κι μη λειτουργικό. Η εποχή που οι χαρακτήρες διατηρούσαν κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά με ελαττώματα κι εμμονές έχει περάσει. Οι ήρωες μετεξελίχθηκαν σε πολυεργαλεία χωρίς όμως ύψος και βάθος. Χωρίς Βαγκνερικές χίμαιρες. Χωρίς μεγάλες στιγμές.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Ο διδακτισμός δεν αφορά το περιεχόμενο, αφορά την εστίαση από το μέσο σ' αυτό που θέλει να περάσει. Π.χ. ο αγαπημένος μου Φιλ Πλέιτ, στο τέλος κάθε άρθρου του κλείνει με έναν βαρετό διδακτισμό για την αξία της επιστήμης ή της παρατήρησης. Απουσία διδακτισμού είναι να προσλαμβάνεις μηνύματα μέσα από το περιεχόμενο χωρίς κάποιος να σου λέει «και να γιατί η φιλία είναι σπουδαίο πράγμα» κλείνοντας.Λεγεών έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:16 Είναι απόφαση του δημιουργού και του marketing team το πως θα πλασαριστεί μία ταινία. Δεν θα μπω στην διαδικασία να δικαιολογήσω τον τρόπο που το κάνουν, γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που πήρε την απόφαση ή είχε λόγο σε αυτή. Αν θέλουν να τονίσουν συγκεκριμένα πράγματα, ας τα τονίσουν. Αν όχι, το ίδιο. Αυτοί γνωρίζουν το κοινό στο οποίο (θέλουν να) απευθύνονται.
Από εκεί και έπειτα, κάθε ταινία, κάθε βιβλίο, κάθε έργο είναι statement του δημιουργού του και αυτών που ο δημιουργός θέλει να πει. Φυσικά και υπάρχει διδακτισμός, φυσικά και υπάρχουν politics. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι υπάρχουν βιβλία και ταινίες που δεν έχουν διδακτισμό ή επειδή δεν σου ξεκαθαρίζεται, δεν σε πειράζει;
Ναι, δεν νομίζω να είχε αυτά στο μυαλό του ο σκηνοθέτης ή ο δημιουργός. Όλοι οι ηθοποιοί της ταινίας ήταν άσημοι (λογικό, για το είδος της είναι no-budget movie) και άσχημοι. Βασικά κανείς δεν ήταν άσχημος με την φουλ σημασία, απλά κανείς τους δεν είναι κλασικά όμορφος. Η Σιγκούρνι παίζει να ήταν η πιο ωραία του καστ. Προσωπικά μ' αρέσει, γιατί έχει πιο ανθρώπινη ομορφιά, που φαίνεται κυρίως στο βλέμμα της.Λεγεών έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:16Το ότι εσύ δεν θεώρησες διδακτικά τα πρώτα Alien και μπορεί να γούσταρες κιόλας που ήταν πρωταγωνίστρια η άσχημη και άβυζη Sigourney, δεν σημαίνει ότι κανένας άλλος δεν τα είδε έτσι ή ότι δεν υπάρχει και το άκρο που τα είδε ως πίου-πίου τα φάγαμε τα τέρατα αλλά γιατί βάλατε την κακάσχημη με τους άχρηστους μαλάκες στο σκάφος.
Υπάρχουν πράγματα που πετυχαίνει η ταινία χωρίς να τα επισημαίνει κανείς με διάλογο ή με άλλο τρόπο. Το πλήρωμα έχει ρεαλιστικές ηλικίες. Δεν είναι 25χρονα όπως στις ταινίες δράσης και στα θρίλερ που όλοι έχουν υψηλές θέσεις. Δεν σου το χώνει όμως κανείς στην μούρη ότι το πλήρωμα είναι 50χρονοι και 40χρονοι καθημερινοί άνθρωποι, εργάτες και όχι «ήρωες». Το βιώνεις μέσα από την ταινία.
Αυτό είναι γνωστό από την εποχή του Νώε. Όπως και ότι υποτίθεται πως η Ρίπλεϊ είναι λεσβία. Περισσότερο παιχνίδι είναι με το γεγονός ότι στο αρχικό σκριπτ του Άλιεν όλοι οι χαρακτήρες ήταν άντρες, αλλά επειδή δεν υπήρχε κάτι στις δράσεις ή στα λόγια τους που να αποκαλύπτει τι φύλο είναι, ο σεναριογράφος είπε στον Σκοτ ότι είναι εναλλάξιμα τα φύλα. Αυτό που παραθέτεις είναι tongue in cheek του Κάμερον σ' αυτό το γεγονός. Χιουμοριστική αναφορά για τους γνώστες είναι.Λεγεών έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:16 Δηλαδή ΟΚ, δεν είδες διδακτισμό τότε και overcome gender norms γιατί δεν ήταν στην κορυφή της ατζέντας της εποχής ή αυτά που σκεφτόσουν, αλλά είδες αυτό στο σίκουελ;
https://lwlies.com/articles/alien-gende ... n-lambert/
When Ripley is debriefed by her employers at the Weyland-Yutani Corporation over the destruction of the Nostromo in James Cameron’s pitch perfect 1986 sequel Aliens, a vital blink-and-you’ll-miss-it moment occurs. The inhumane capitalist firm is skeptical of Ripley’s claims that an Alien killed the ship’s entire crew in the previous film. As they sarcastically dismiss her, short biographies of each of the deceased flash up on a computer screen. Lambert’s bio reads: “Despite conversion at birth from male to female, so far there are no signs of suppressed trauma from gender reassignment.”
Μα, δεν τρελαίνομαι. Πού με είδες να τρελαίνομαι; Απλά το βρίσκω θλιβερό και τραγικό. Αν θες να κάνεις μια ταινία για μια Κομάντσι πολεμίστρια κάνε μια τέτοια ταινία. Μια χαρά ταινία θα ήταν. Το θλιβερό και τραγικό είναι που προσπαθούν να χώσουν μια συγκεκριμένη πολιτική σε κάθε άλλη ταινία. Βαριέμαι. Το Brokeback Mountain ήταν μια υπέροχη ταινία. Αν το κεντρικό θέμα του ήταν σε μια ταινία Predator, θα ήταν μια ηλίθια ταινία. Δεν είναι το θέμα δηλαδή που φταίει, είναι το forcing μιας πολιτικής παντού. Στο τέλος δεν θα βλέπεται τίποτα.Λεγεών έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:16Δεν υπάρχει έργο χωρίς ηθικό δίδαγμα ή χωρίς μήνυμα που ο δημιουργός προσπαθεί να περάσει. Αν ενοχλείσαι από το μήνυμα ή από το γεγονός ότι το marketing team αποφασίζει να σου το δώσει ως μασημένη τροφή, ε τι να κάνουμε, ίσως δεν απευθύνεται σε εσένα το έργο και άρα δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι με όλο αυτό.
Καταλαβαίνεις; Βαριέμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, συγγνώμη που σου φέρνω τα κακά νέα αλλά ο predator είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:09Αν μετανοήσει και γίνει πιο μάτσο, θα βρει.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:07Δεν θα ξαναβρεί δουλειά ο εξωγήινος predator; Θα του κλείσουνε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχει μέσα ημίγυμνους μυώδεις άνδρες.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:04 Χμμμ, είδα την περίληψη του πρέντατορ. Καλή τύχη να βρουν γυναίκα θεατή, ακόμα και όλο το καστ να ναι γυναίκες. Η ταινία είναι μπουμερικός τοξικός ανδρισμός από τη γέννεση της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:50Ναι, συγγνώμη που σου φέρνω τα κακά νέα αλλά ο predator είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:09Αν μετανοήσει και γίνει πιο μάτσο, θα βρει.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:07
Δεν θα ξαναβρεί δουλειά ο εξωγήινος predator; Θα του κλείσουνε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ;
Ο Pepe Le Pew?
- Καραμελίτσα
Χμμμ, ξέρεις ότι αυτό είναι φετίχ των γκέι; Ίσως και η γενιά της γιαγιάς μου, δεν ξέρω, σίγουρα όχι οι γενιές γυναικών που πάνε γυμναστηριο από τα 18.Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:52Έχει μέσα ημίγυμνους μυώδεις άνδρες.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:04 Χμμμ, είδα την περίληψη του πρέντατορ. Καλή τύχη να βρουν γυναίκα θεατή, ακόμα και όλο το καστ να ναι γυναίκες. Η ταινία είναι μπουμερικός τοξικός ανδρισμός από τη γέννεση της.
Είχα επιχειρήσει να δω τον Κόναν, και δεν άντεξα δέκα λεπτά.
Z
Στο 9 θα ναι γκετσης ο Πρηντατορ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
To σεναριο απλά να μην θέλουμε να πληρώσουμε για να δούμε κάτι που δεν μας αρέσει, σου πέρασε από το μυαλό?Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:51Ε αυτό σημαίνει. Ασκείτε οικονομικη πίεση για να προωθήσετε την κοινωνική σας ιδεολογία. Σέβομαι και χαιρετίζω.George_V έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:47Όχι cancel στο viewing θα κάνουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:42
Θα κάνετε cancel το franchise?
Νόμιζα είστε κατά της cancel culture.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί έτσι; Πάνε γυμναστήριο και βαριούνται να βλέπουν μύες παντού;Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:04Χμμμ, ξέρεις ότι αυτό είναι φετίχ των γκέι; Ίσως και η γενιά της γιαγιάς μου, δεν ξέρω, σίγουρα όχι οι γενιές γυναικών που πάνε γυμναστηριο από τα 18.Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:52Έχει μέσα ημίγυμνους μυώδεις άνδρες.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 15:04 Χμμμ, είδα την περίληψη του πρέντατορ. Καλή τύχη να βρουν γυναίκα θεατή, ακόμα και όλο το καστ να ναι γυναίκες. Η ταινία είναι μπουμερικός τοξικός ανδρισμός από τη γέννεση της.
Είχα επιχειρήσει να δω τον Κόναν, και δεν άντεξα δέκα λεπτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση