Πρόκειται περί σοβαρής έλλειψης παιδείας και πλημμελούς οικογενειακής διαπαιδαγώγησης.
Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας (1) παριστάμενος ενήλικας για να βάλει στη θέση τους αυτά τα μαλακιστήρια.
Πρόκειται περί σοβαρής έλλειψης παιδείας και πλημμελούς οικογενειακής διαπαιδαγώγησης.
τυπικά είσαι σωστόςπατησιωτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:54Το γνωστό σφάλμα - άλλο φασισμός και άλλο αναρχοκομμουνισμός.Τα ούγκανα δεν ήσαν φασίστες αλλά αναρχοκομμουνιστές.
Δεν διάβασα 35 σελίδες αλλά υποθέτω ότι όλο και κάποιος θα δικαιολογησε τα αδικαιολογητα.
αφού εκεί όλοι τα ίδια μυαλά κουβαλούσανε, ποιος να βρεθεί;Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:58Πρόκειται περί σοβαρής έλλειψης παιδείας και πλημμελούς οικογενειακής διαπαιδαγώγησης.
Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας (1) παριστάμενος ενήλικας για να βάλει στη θέση τους αυτά τα μαλακιστήρια.
Δεν νομίζω, ρε φίλε. Μάλλον ήταν φάση: "πού να μπλέκω τώρα".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:59αφού εκεί όλοι τα ίδια μυαλά κουβαλούσανε, ποιος να βρεθεί;Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:58Πρόκειται περί σοβαρής έλλειψης παιδείας και πλημμελούς οικογενειακής διαπαιδαγώγησης.
γι'αυτό επαναλαμβάνω, φαντάσου σε τι οικένενειες μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά για να μισούν την οικογένεια τόσο πολύΝαύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:07Δεν νομίζω, ρε φίλε. Μάλλον ήταν φάση: "πού να μπλέκω τώρα".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:59αφού εκεί όλοι τα ίδια μυαλά κουβαλούσανε, ποιος να βρεθεί;Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:58
Πάντως, προσωπικά μιλώντας, όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών αυτών -παρατηρώντας καλύτερα το βίντεο, βλέπω ότι μερικά παιδιά μπορεί να είναι και <15- αν έκανα καμιά τέτοια καφρίλα και το μάθαινε ο πατέρας μου, καλύτερα θα ήταν να έμπαινα λαθρεπιβάτης σε κάνα εμπορικό για την Αυστραλία, παρά να ξαναγυρίσω σπίτι.![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Διάβασε τον Γλαύκο. Ότι έκανε ο σταβμανρ με το μετρό και ο βλακιπαιντ με τους τραπερς.
Ούτε κι αυτό είναι απόλυτο. Δεν ευθύνεται πάντα η οικογένεια για τα καφριλίκια των παιδιών. Μερικές φορές από πολύ καλές οικογένειες βγαίνουν παιδιά τέρατα. Αυτό που λέω είναι ότι φοβάμαι πως μας έχει φάει ο ακραίος πολιτικαλκορεκτισμός. Παρ' όλο που η δικιά μου η γενιά μεγάλωσε -κατά κανόνα- μέσα σε πολύ αυστηρό οικογενειακό πλαίσιο (στη δική μου την παρέα και στον τόπο που μεγάλωσα, ας πούμε, το παράξενο ήταν αν δεν σε είχε κοπανήσει ποτέ γερά ο πατέρας σου επειδή είχες κάνει μαλακία, όχι το αντίθετο) δεν πάθαμε τελικά και τίποτα το ανεπανόρθωτο, μάλλον μάς χρειαζότανε ο φούσκος που και που.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:10γι'αυτό επαναλαμβάνω, φαντάσου σε τι οικένενειες μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά για να μισούν την οικογένεια τόσο πολύΝαύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:07Δεν νομίζω, ρε φίλε. Μάλλον ήταν φάση: "πού να μπλέκω τώρα".
Πάντως, προσωπικά μιλώντας, όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών αυτών -παρατηρώντας καλύτερα το βίντεο, βλέπω ότι μερικά παιδιά μπορεί να είναι και <15- αν έκανα καμιά τέτοια καφρίλα και το μάθαινε ο πατέρας μου, καλύτερα θα ήταν να έμπαινα λαθρεπιβάτης σε κάνα εμπορικό για την Αυστραλία, παρά να ξαναγυρίσω σπίτι.![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 10:40 πάντως για να στέλνει κανείς στο διάολο την οικογένεια, φαντάσου μέσα σε τι οικογένεια θα μεγάλωσε

Με το μέτρο εννοείς.
Αυτόν τραμπουκίσανε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βασικά δεν έχει τρακάρει γιατί μπορεί να κρατάει με το αριστερό το γκάζι αλλά το μηχανάκι το οδηγεί η Δεξιά του Κυρίου.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:40Αυτόν τραμπουκίσανε;
Τι μαλάκες ρε
Αυτός είναι ένα περιστατικό που γυρίζει όλη την Αθήνα με το παπί και κρατάει το γκάζι με το αριστερό χέρι (!) γιατί στο δεξί έχει υψωμένο αυτόν τον σταυρό.
Όλη μέρα και δεν έχει τρακάρει, παρόλο που πάει βάρκα γιαλό
Αυτόν δεν τον έχω πετύχει, τις προάλλες όμως ήταν ένας τυπάκος -άκακος και χαμογελαστός κι αυτός- Πατησίων και Χαλκοκονδύλη γωνία, καταμεσής στο δρόμο, με μια μεγάλη ελληνική σημαία που την κουνούσε πέρα-δώθε και φώναζε ασταμάτητα: "ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ!". Του κορνάρανε τα διερχόμενα αυτοκίνητα και γινότανε πανήγυρις. Τον έχω ξαναπετύχει τέρμα Ακαδημίας, απέναντι από τη Βουλή.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:40Αυτόν τραμπουκίσανε;
Τι μαλάκες ρε
Αυτός είναι ένα περιστατικό που γυρίζει όλη την Αθήνα με το παπί και κρατάει το γκάζι με το αριστερό χέρι (!) γιατί στο δεξί έχει υψωμένο αυτόν τον σταυρό.
εμ τέτοια άτομα ποιον θα τραμπουκίζανε; τον Λαγό; μέχρι κάνα τέτοιο άκακο ανθρωπάκι μπορούνBeria έγραψε: 12 Μαρ 2021, 11:40Αυτόν τραμπουκίσανε;
Τι μαλάκες ρε