Αμα δεν θες κυβερνηση Ενωμενης Αριστερας στην Ελλαδα ας ψηφιζες Τραμπ. Με Μπαιντεν εχουν αρχισει ηδη οι συνεννοησεις για συνενωση των αριστερων δυναμεων, πρωτα απο το Βαρουφακη ο οποιος ειναι σε ανοιχτη γραμμη με τους Δημοκρατικους των ΗΠΑ και στη συνεχεια απο τον Κοτζια.
.
Δεν θα μπορούσα να ψηφίσω Τραμπ αλλά είπα στους φίλους μου τους αγγλοσάξονοι να μην ψηφίσουν.
Οπωσδήποτε επειδή είμαι μεγαλύτερος public influencer από σένα ένα 5% το έδωσα.
Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση. Βρες μου ένα δημοσίευμα από "τα νέα του ράγκμπυ" έστω της κάτω Λουϊζιάνας που να αναφέρεται σε συνεννόηση.
Ο Κοτζιας εχει δηλωσει πως επιβαλλεται να συνεργαστει η αριστερα και ο Βαρουφακης πως η αριστερα πρεπει να κατεβαινει ολη μαζι σε διαδηλωσεις μεχρι να σταματησουν οι αυταρχικες πολιτικες του Κουλη. Εξαρχης εξαλλου το Πραττω του ΚΟτζια, απο την πρωτη μερα της ιδρυσης του εβαλε σαν στοχο τη συνεργασια με ΟΛΗ την Αριστερα.
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:28
Σε αυτο το αφηγημα που εδω και χρονια αναπαραγεις διαφωνω καθετα. Η ασυλληπτη εκτοξευση του δημοσιου χρεους εγινε με Ανδρεα (το δειχνουν ολα τα γραφηματα) και συνεχιστηκε με Σημιτη.
Εγώ το αναπαράγω;Δεν έχω γράψει εγώ για το ΠΑΣΟΚ και όσα έκανε;απλά η πραγματικότητα είναι ότι για να αποφευχθεί η χρεωκοπία θα έπρεπε ο Καραμανλής να αρχίσει με λιτότητα από το 2004 ακόμη.Δεν ήθελε διότι ο Μητσοτάκης που το έκανε το 1990-93 έπεσε και το ΠΑΣΟΚ έμεινε στην κυβέρνηση 11 χρόνια.
Απλά οι απόψεις που κυριαρχούσαν στην Ελλάδα τη μεταπολίτευση δεν ήσαν βιώσιμες στο νέο ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.Το πως αυτό θα έσκαγε και ποιός θα το χρεωνόταν είναι άλλο θέμα αλλά η βιωσιμότητα του σοσιαλισμού αλά ελληνικά είχε εκμετρήσει το ζειν.
Οι Τράγκες όμως και οι Κοττάκηδες που προβάλλεις αναπαράγουν παρεμφερείς απόψεις με γαλάζιο περιτύλιγμα.
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:35
Ο Κοτζιας εχει δηλωσει πως επιβαλλεται να συνεργαστει η αριστερα και ο Βαρουφακης πως η αριστερα πρεπει να κατεβαινει ολη μαζι σε διαδηλωσεις μεχρι να σταματησουν οι αυταρχικες πολιτικες του Κουλη. Εξαρχης εξαλλου το Πραττω του ΚΟτζια, απο την πρωτη μερα της ιδρυσης του εβαλε σαν στοχο τη συνεργασια με ΟΛΗ την Αριστερα.
.
Να κατεβαίνουν να μεταδίδουν τον ιό όλοι μαζί.Ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ταλλευράνδο της Μακεδονίας.
wooded glade έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:31
Δεν θα μπορούσα να ψηφίσω Τραμπ αλλά είπα στους φίλους μου τους αγγλοσάξονοι να μην ψηφίσουν.
Οπωσδήποτε επειδή είμαι μεγαλύτερος public influencer από σένα ένα 5% το έδωσα.
Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση. Βρες μου ένα δημοσίευμα από "τα νέα του ράγκμπυ" έστω της κάτω Λουϊζιάνας που να αναφέρεται σε συνεννόηση.
κορνφλέικς με τσίπουρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:28
Σε αυτο το αφηγημα που εδω και χρονια αναπαραγεις διαφωνω καθετα. Η ασυλληπτη εκτοξευση του δημοσιου χρεους εγινε με Ανδρεα (το δειχνουν ολα τα γραφηματα) και συνεχιστηκε με Σημιτη.
Εγώ το αναπαράγω;Δεν έχω γράψει εγώ για το ΠΑΣΟΚ και όσα έκανε;απλά η πραγματικότητα είναι ότι για να αποφευχθεί η χρεωκοπία θα έπρεπε ο Καραμανλής να αρχίσει με λιτότητα από το 2004 ακόμη.Δεν ήθελε διότι ο Μητσοτάκης που το έκανε το 1990-93 έπεσε και το ΠΑΣΟΚ έμεινε στην κυβέρνηση 11 χρόνια.
Απλά οι απόψεις που κυριαρχούσαν στην Ελλάδα τη μεταπολίτευση δεν ήσαν βιώσιμες στο νέο ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.Το πως αυτό θα έσκαγε και ποιός θα το χρεωνόταν είναι άλλο θέμα αλλά η βιωσιμότητα του σοσιαλισμού αλά ελληνικά είχε εκμετρήσει το ζειν.
Οι Τράγκες όμως και οι Κοττάκηδες που προβάλλεις αναπαράγουν παρεμφερείς απόψεις με γαλάζιο περιτύλιγμα.
Ο Καραμανλης δεν ειχε τη δυνατοτητα να συγκρουστει με το βαθυ κρατος ΠΑΣΟΚ-Αριστερας στο δημοσιο, στα πανεπιστημια, στις συνδικαλιστικες οργανωσεις και κυριως στον τυπο. Αν ξεκιναγε τετοια πολιτικη απο το 2004 θα τον εριχναν σε ενα χρονο. Εδω μιλαμε πως γινοταν της πουτανας καθε φορα που ο Αλογοσκουφης εκανε απλη κουβεντα να κοψει καποιο επιδομα. Φταιει βεβαια και η ιδια η ΝΔ που μελη της ειχαν προνομιακες σχεσεις με βαρωνους των μιντια και του τυπου, αυτοι σαμποταραν τον Καραμανλη οταν ειχε παει πιχι να επιβαλει το νομο περι Βασικου Μετοχου που θα ηταν η πρωτη πραξη κοντρας με τους βαρωνους των μμε.
Σε τελικη εγω να παραδεχθω πως ο Καραμανλης θα επρεπε να ειναι πιο δυναμικος (αν και το προσπαθησε) αλλα μεχρι εκει. Δεν θα τον βγαλω και υπευθυνο για τη χρεωκοπια της χωρας. Δεν εκοψε συνταξεις αντιστασιακων ο Καραμανλης στη μιση Ελλαδα οπως εκανε ο Αντρεας, ουτε ανεχτηκε να απογειωθουν ως και 1000% οι κοστολογησεις των ολυμπιακων εργων που επετρεψε ο Σημιτης προκειμενου να εχει παντα με το μερος του, τους ολιγαρχες των μιντια που παραλληλα ηταν και μεγαλοεργολαβοι.
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:46
Ο Καραμανλης δεν ειχε τη δυνατοτητα να συγκρουστει με το βαθυ κρατος ΠΑΣΟΚ-Αριστερας στο δημοσιο, στα πανεπιστημια, στις συνδικαλιστικες οργανωσεις και κυριως στον τυπο. Αν ξεκιναγε τετοια πολιτικη απο το 2004 θα τον εριχναν σε ενα χρονο. Εδω μιλαμε πως γινοταν της πουτανας καθε φορα που ο Αλογοσκουφης εκανε απλη κουβεντα να κοψει καποιο επιδομα.
Αρα αυτό που είδες μετά προυπήρχε καλυμμένο πίσω από το ΠΑΣΟΚ και απλά ήλθε στην επιφάνεια με την κρίση.Ε,αφού δεν είχε ο Καραμανλής τη δυνατότητα να συγκρουσθεί ανέλαβε ο Σόιμπλε και ο Τόμσεν το έργο.
Διότι εκείνο που δεν είχε γίνει αντιληπτό είναι ότι το "λαικό κίνημα" ζήταγε λεφτά που ΔΕΝ υπήρχαν στη χώρα.Δεν γινόταν με μια πολιτικη αλλαγή να τα φάνε επειδή ήσαν ΕΚΤΟΣ χώρας.Και αυτό σε όλη τη μεγαλοπρέπειά του φάνηκε με τον Βαρουφάκη που απειλούσε να χρεωκοπήσει για να του δώσουν λεφτά οι ξένοι.Αναγκαστικά προσγειώθηκε.
"
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 07:46
Ο Καραμανλης δεν ειχε τη δυνατοτητα να συγκρουστει με το βαθυ κρατος ΠΑΣΟΚ-Αριστερας στο δημοσιο, στα πανεπιστημια, στις συνδικαλιστικες οργανωσεις και κυριως στον τυπο. Αν ξεκιναγε τετοια πολιτικη απο το 2004 θα τον εριχναν σε ενα χρονο. Εδω μιλαμε πως γινοταν της πουτανας καθε φορα που ο Αλογοσκουφης εκανε απλη κουβεντα να κοψει καποιο επιδομα.
Αρα αυτό που είδες μετά προυπήρχε καλυμμένο πίσω από το ΠΑΣΟΚ και απλά ήλθε στην επιφάνεια με την κρίση.Ε,αφού δεν είχε ο Καραμανλής τη δυνατότητα να συγκρουσθεί ανέλαβε ο Σόιμπλε και ο Τόμσεν το έργο.
Διότι εκείνο που δεν είχε γίνει αντιληπτό είναι ότι το "λαικό κίνημα" ζήταγε λεφτά που ΔΕΝ υπήρχαν στη χώρα.Δεν γινόταν με μια πολιτικη αλλαγή να τα φάνε επειδή ήσαν ΕΚΤΟΣ χώρας.Και αυτό σε όλη τη μεγαλοπρέπειά του φάνηκε με τον Βαρουφάκη που απειλούσε να χρεωκοπήσει για να του δώσουν λεφτά οι ξένοι.Αναγκαστικά προσγειώθηκε.
"
Οπως γραφει πλεον και ο Μπαμιας στο βιβλιο του οι Σοιμπλε και Τομσον δεν ενδιαφερθηκαν για τη σωτηρια της Ελλαδας αλλα των γερμανογαλλικων τραπεζων. Σε καθε περιπτωση αν ο Γιωργακης δεν εκανε τις τρελλιτσες του με τα σπρεντ και αν δεν ειχε προσπαθησει στους δυομιση μηνες του 2009 που κυβερνησε να ανεβασει καθετα τις δημοσιες δαπανες, το μνημονιο της Ελλαδας θα ηταν κατα πολυ ηπιοτερο και δεν θα χρειαζοντουσαν τρια συνολικα μνημονια.
Από που προκύπτει ότι έχει λεφτά; Στο Μεταξουργείο έμενε και ένα Citroen οδηγούσε.
Προκύπτει από το ότι δεν είναι χουλιγκανος με εθνοτικό παρατσούκλι. Και λεφτά έχει και κονέ έχει αν χρειαστεί περισσότερα.
Ο άλλος τι κονέ έχει;
Λεφτά δεν προέκυψε από πουθενά ότι είχε, εκτός και αν είχε τόσο καλές αποδοχές στο Εθνικό.
Ο χουλιγκάνος θα μπορούσε να μαζέψει λεφτά και μέσω των συνδέσμων, δεν θα ήταν η πρώτη φορά.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι ο Σαράκης είναι πολύ πιο οικονομικός από τον Κούγια.
Εντάξει. Ο χουλιγκανος έχει μεγαλύτερη πρόσβαση σε φράγκα από τον διαπλεκόμενο της κωλτούρας και του σόου μπίζνες. Αφού κυκλοφορεί με Σιτροέν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ανδρέα ζεις έγραψε: 11 Μαρ 2021, 21:57
Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS)κατά τους επίδικους χρόνους.
Εντάξει, ψιλοάσχετο, αλλά το GPS πού κολλάει; Απο τις κεραίες της κινητής θα φανεί η όποια τοποθεσία φανεί. Το GPS τι ρόλο παίζει;
για οσους δεν το ξερετε. πατε στο google maps στο κινητο σας, και δειτε στο account το timeline σας.
ειναι καταγεγραμμενο το που βρισκεστε, ανα πασα στιγμη.και για τις προηγουμενες μερες, μηνες....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS)κατά τους επίδικους χρόνους.
Εντάξει, ψιλοάσχετο, αλλά το GPS πού κολλάει; Απο τις κεραίες της κινητής θα φανεί η όποια τοποθεσία φανεί. Το GPS τι ρόλο παίζει;
για οσους δεν το ξερετε. πατε στο google maps στο κινητο σας, και δειτε στο account το timeline σας.
ειναι καταγεγραμμενο το που βρισκεστε, ανα πασα στιγμη.και για τις προηγουμενες μερες, μηνες....
Το σήμα του κινητού δεν είναι απλό στοχείο !
Δεν είναι καν στοιχείο. Το τηλέφωνο μπορεί να το αφήσεις οπουδήποτε ή να το δώσεις σε άλλον να κυκλοφορεί.
αν ο τυπος εχει κανει συνδιαλεξη την ωρα των επεισοδιων μια χαρα στοιχειο ειναι
Δεν αρκεί για άλλοθι. Δίνεις το τηλέφωνο σε κάποιον και του λες να κάνει κλήση. Ειδικά αν ξέρεις ότι σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι στην αστυνομία...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."