Ρε χρυσαύγουλο, τί σχέση έχει αυτό που έφερες με το νήμα για την Δούρου;Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:39Με "ενικό" το βρωμίζεις?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:33 Πείτε μου κάποιος τι λέει το παραπάνω λινκ, γιατί εγώ το history του browser μου ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΩ ΜΕ ΒΛΑΞΕΒΑΝΗ.
http://www.enikos.gr/society/365800/eis ... iderastias
http://www.enikos.gr/politics/365835/pa ... -apo-ti-nd
Φυσικά μούγκα στη στρούγκα για την υπόθεση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρένα Δούρου
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ρένα Δούρου
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:53Ίσα ρε συριζομποτάκι! Στην πουτάνα πουτανιές δεν πάνε! Καί άλλοι προσπάθησαν να με ταμπελιάσουν, πιο έξυπνοι από σένα, αλλά δεν έπιασε.
Στο μεταξύ εγώ σου τα χώνω συνεχώς, σε προσβάλω αποκαλώντας σε μποτ, για πληρωμένο, αλλά εσύ δεν μασάς. Δεν έχεις τσίπα να αντιδράσεις;
Ρε σεις, του/τους έχω σούρει τα μύρια όσα και δεν αντιδρά/ούν ρε!
Μα καλά δεν έχουν περιεχόμενο τα βρακιά τους;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Highlander
Σιγά μην ενδιαφερθώ για τον κάθε άγνωστο που πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του με λέει μποτ. Στα τέτοια μου.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:53Ίσα ρε συριζομποτάκι! Στην πουτάνα πουτανιές δεν πάνε! Καί άλλοι προσπάθησαν να με ταμπελιάσουν, πιο έξυπνοι από σένα, αλλά δεν έπιασε.
Στο μεταξύ εγώ σου τα χώνω συνεχώς, σε προσβάλω αποκαλώντας σε μποτ, για πληρωμένο, αλλά εσύ δεν μασάς. Δεν έχεις τσίπα να αντιδράσεις;
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτή παραιτήθηκε ή είναι ακόμη στην θέση της ?
- Ελβετός Τραπεζίτης
Φυλάει τον κωλο του ο τζανακο.argouen έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 19:26Το ρενάκι στον αφρό πάλι απ όσο καταλαβα από αυτά που είπε και δεν είπε ο Τζανακό πριν λίγοΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:53 Το ρενάκι θα το καταστρεψει η εμφυτη τάση της να λέει πάντα συνέχεια και για όλα την αλήθεια.
Πες ρε κουτό και κανένα μικροψεματάκι για την γλυτωσεις....
Θέλει να τα εχει καλά με την επόμενη Πρόεδρο των Συνιστωσών.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Nandros
Κατάλαβα, το μεροκάματο να πέφτει και χέστην την αξιοπρέπεια!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 19:42Σιγά μην ενδιαφερθώ για τον κάθε άγνωστο που πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του με λέει μποτ. Στα τέτοια μου.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:53Ίσα ρε συριζομποτάκι! Στην πουτάνα πουτανιές δεν πάνε! Καί άλλοι προσπάθησαν να με ταμπελιάσουν, πιο έξυπνοι από σένα, αλλά δεν έπιασε.
.
- Highlander
Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.grNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:24Κατάλαβα, το μεροκάματο να πέφτει και χέστην την αξιοπρέπεια!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 19:42Σιγά μην ενδιαφερθώ για τον κάθε άγνωστο που πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του με λέει μποτ. Στα τέτοια μου.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:53Ίσα ρε συριζομποτάκι! Στην πουτάνα πουτανιές δεν πάνε! Καί άλλοι προσπάθησαν να με ταμπελιάσουν, πιο έξυπνοι από σένα, αλλά δεν έπιασε.
.
Θα το παλεύω μια ζωή
- Nandros
Πίσω από το ψευδώνυμο Nandros είναι ένας άνθρωπος που έχει μια προσωπικότητα και κάποιες αρχές.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:27Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.grNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:24Κατάλαβα, το μεροκάματο να πέφτει και χέστην την αξιοπρέπεια!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 19:42Σιγά μην ενδιαφερθώ για τον κάθε άγνωστο που πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του με λέει μποτ. Στα τέτοια μου.
Θα το παλεύω μια ζωή![]()
Πίσω από το ψευδώνυμο Highlander είναι ένα άψυχο ρομπότ.
.
- Highlander
Για να εκνευρίζεται κάποιος με προσβολές που δέχεται στο ίντερνετ από ανώνυμους, μάλλον δέχεται μεγάλη πίεση στην προσωπική του ζωή.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:36Πίσω από το ψευδώνυμο Nandros είναι ένας άνθρωπος που έχει μια προσωπικότητα και κάποιες αρχές.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:27Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.gr
.
Εγώ δεν δέχομαι πίεση στην προσωπική μου ζωή, γι' αυτό και είμαι χαλαρός στο νετ, όπου μπαίνω απλά για ευχαρίστηση και όχι για να ασχοληθώ με τον καθένα που την καταβρίσκει να πετά προσβολές πίσω από την οθόνη του
- Nandros
Βλέπουμε κάποιον που μπαίνει στο πχόρουμ για ευχαρίστηση, μέσα σε 7 μέρες έχει ποστάρει 377 μηνύματα ή 53,86 δημοσιεύσεις/ημέρα (με ανοδική τάση τρέχει το κοντέρ) και κάνει συνεχώς προπαγάνδα υπέρ σύριζα.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:41Για να εκνευρίζεται κάποιος με προσβολές που δέχεται στο ίντερνετ από ανώνυμους, μάλλον δέχεται μεγάλη πίεση στην προσωπική του ζωή.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:36Πίσω από το ψευδώνυμο Nandros είναι ένας άνθρωπος που έχει μια προσωπικότητα και κάποιες αρχές.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:27Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.gr
Εγώ δεν δέχομαι πίεση στην προσωπική μου ζωή, γι' αυτό και είμαι χαλαρός στο νετ, όπου μπαίνω απλά για ευχαρίστηση και όχι για να ασχοληθώ με τον καθένα που την καταβρίσκει να πετά προσβολές πίσω από την οθόνη του![]()
Το άλλο με τον Μπόμπο είναι καλύτερο!
.
- Highlander
Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να ξεβρακώνεις την αντιπολίτευσηNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:07Βλέπουμε κάποιον που μπαίνει στο πχόρουμ για ευχαρίστηση, μέσα σε 7 μέρες έχει ποστάρει 377 μηνύματα ή 53,86 δημοσιεύσεις/ημέρα (με ανοδική τάση τρέχει το κοντέρ) και κάνει συνεχώς προπαγάνδα υπέρ σύριζα.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:41Για να εκνευρίζεται κάποιος με προσβολές που δέχεται στο ίντερνετ από ανώνυμους, μάλλον δέχεται μεγάλη πίεση στην προσωπική του ζωή.Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:36
Πίσω από το ψευδώνυμο Nandros είναι ένας άνθρωπος που έχει μια προσωπικότητα και κάποιες αρχές.
Εγώ δεν δέχομαι πίεση στην προσωπική μου ζωή, γι' αυτό και είμαι χαλαρός στο νετ, όπου μπαίνω απλά για ευχαρίστηση και όχι για να ασχοληθώ με τον καθένα που την καταβρίσκει να πετά προσβολές πίσω από την οθόνη του![]()
Το άλλο με τον Μπόμπο είναι καλύτερο!
.
- Nandros
Κάποιον άλλον ξεβρακώνω αλλά κάνει πως δεν το καταλαβαίνει!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:13Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να ξεβρακώνεις την αντιπολίτευσηNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:07Βλέπουμε κάποιον που μπαίνει στο πχόρουμ για ευχαρίστηση, μέσα σε 7 μέρες έχει ποστάρει 377 μηνύματα ή 53,86 δημοσιεύσεις/ημέρα (με ανοδική τάση τρέχει το κοντέρ) και κάνει συνεχώς προπαγάνδα υπέρ σύριζα.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:41 Για να εκνευρίζεται κάποιος με προσβολές που δέχεται στο ίντερνετ από ανώνυμους, μάλλον δέχεται μεγάλη πίεση στην προσωπική του ζωή.
Το άλλο με τον Μπόμπο είναι καλύτερο!![]()
.
- Highlander
Μην ξεχνάς να ενημερώνεις την υπογραφή σου όποτε αυξάνει το post rate μουNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:15Κάποιον άλλον ξεβρακώνω αλλά κάνει πως δεν το καταλαβαίνει!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:13Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να ξεβρακώνεις την αντιπολίτευσηNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:07
Βλέπουμε κάποιον που μπαίνει στο πχόρουμ για ευχαρίστηση, μέσα σε 7 μέρες έχει ποστάρει 377 μηνύματα ή 53,86 δημοσιεύσεις/ημέρα (με ανοδική τάση τρέχει το κοντέρ) και κάνει συνεχώς προπαγάνδα υπέρ σύριζα.
Το άλλο με τον Μπόμπο είναι καλύτερο!![]()
![]()
.
Γιατί να προσβληθείς, αφού είναι προφανές ότι είστε πολλοί στον λογαριασμό. Δεν γίνεται να γράφεις και κοιμισμένος.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:27Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.grNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:24Κατάλαβα, το μεροκάματο να πέφτει και χέστην την αξιοπρέπεια!Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 19:42Σιγά μην ενδιαφερθώ για τον κάθε άγνωστο που πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του με λέει μποτ. Στα τέτοια μου.
.
- Highlander
Ναι, από τα υπόγεια της Κουμουνδούρουsharp έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:27Γιατί να προσβληθείς, αφού είναι προφανές ότι είστε πολλοί στον λογαριασμό. Δεν γίνεται να γράφεις και κοιμισμένος.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:27Ξέρεις δε νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ την ανώνυμη προσβολή του ανώνυμου χρήστη Nandros στο νήμα Ρένα Δούρου της Εσωτερικής Πολιτικής του Phorum.com.gr
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-