!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σχόλια στο YouTube

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Σχόλια στο YouTube

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:50
Στο νούμερο ένα ελληνικό τραποτραγουδο του 2020 όπου το βιντεοκλίπ απεικονίζει ληστείες, τύπους να ραίνουν μουνιά με λεφτά, πούρα και γενικά la vida loca, ένας ηγέτης σχολιάζει:
Επί ΠΑΣΟΚ αυτό το λέγαμε Τρίτη

:smt005:
τι ειναι αυτη η σαπιλα?? γιατι μιλάει ελληνικα αυτο?? wtf??

επισης το κομμεν του τουρκου που λεει ποσο ομορφη ειναι η ελληνικη γλωσσα

you don't kick a man when's he's down dude!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Yochanan έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:36

Στο μεταξυ αν βαλεις το Παιτεροπουλο να ριξει με αληθινο πιστολι το πιθανοτερο ειναι να πυροβολησει τα μπουτια του :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Yochanan έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:36
elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:50
Στο νούμερο ένα ελληνικό τραποτραγουδο του 2020 όπου το βιντεοκλίπ απεικονίζει ληστείες, τύπους να ραίνουν μουνιά με λεφτά, πούρα και γενικά la vida loca, ένας ηγέτης σχολιάζει:
Επί ΠΑΣΟΚ αυτό το λέγαμε Τρίτη

:smt005:

Εγγύηση ο Light.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:16 Πολλά ήδη τέχνης εδώ και δεκαετίες θέλουν να προκαλέσουν ένα είδος ενόχλησης. Συνεπώς γνωρίζοντας αυτό δεν μπορώ να ενοχληθώ εξαρχής. Δεν το αφήνω να λειτουργήσει κατά κάποιον τρόπο. Ωστόσο μου λείπει πάρα πολύ γνώση στο χώρο αυτό για να επιχειρήσω μια κάποια πρώτη αξιολόγηση. Και επειδή έχω δει πράγματα που νομίζω ότι είναι παρόμοια δεν μπορώ να εντυπωσιαστώ αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα για την ύπαρξη ή όχι κάποιας καλλιτεχνικής αξίας.

Το όλο πρόβλημα των περισσοτέρων εδώ και έξω είναι ότι απαιτείται να σας συγκινήσει γλώσσα/κώδικας τον οποίο δεν μιλάτε. Δεν υπάρχει αυτό. Θα πρέπει να έχετε πολλές προσλαμβάνουσες έστω από παρακείμενους χώρους για να μπορέσει να σας "μιλήσει". Δεν μπορεί να ξυπνήσεις ένα πρωί και να σε συγκινήσει ποίηση σε Αφρικανική γλώσσα που δεν έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου. Μπορεί να σου αρέσουν οι ήχοι που ακούς ή η μελωδικότητα της γλώσσας αλλά το που βρίσκονται και αν βρίσκονται καθόλου καλλιτεχνικά επιτεύγματα σε αυτό θα σου είναι παντελώς άγνωστο.
δεν έχει πολύ λογική αυτό.αν στόχος της τέχνης είναι να προκαλέσει ενόχληση [το πιο εύκολο] θα έπρεπε να σεβαστείς το παιχνίδι και να αφήσεις τον εαυτό σου να ενοχληθεί χωρίς ενοχές
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:04
Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:01
sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:00

Τέχνη κάνει.
Τέχνη είναι μόνο το Πανκ!
Εφόσον αποδέχεσαι την τέχνη ως τέχνη (όπωστομπούτσο κι αν την ορίζεις, είναι αδιάφορο) είσαι υποχρεωμένος να το αποδεχτείς κι αυτό όσο τέχνη, κανονικότατα, απλά και ήρεμα. :D
Δεν μπορείτε εσείς κύριε μου να ορίζετε τι είναι τέχνη και τι δεν είναι με το τεχνόμετρο σας που φτάνει μέχρι το πανκ.
:lol:
Η τέχνη είναι κάτι ανούσιο που όμως εντυπωσιάζει τις φοιτήτριες, ειδικά αν προέρχονται από επαρχία, οποτε έχει και την μια κάποια ουσια της στη τελική. Σύμφωνα με τον ορισμό που έδωσε ο Στάθης είναι και κάτι που θελει αναλύσεις επι αναλύσεων για να γίνει αντιληπτό άρα είναι επίσης και κάτι βαρετό. Ευτυχώς δεν συμπεριελαβε την μουσική στις καλές τέχνες (τι απαίσιος όρος αληθεια) ώστε να μπορούν να αφεθουν στον κόσμο των απολαύσεων.
Υπό μια έννοια μπορούμε να πούμε ό,τι καθετί που αφορά έκφραση με δημιουργία αποτελεί τέχνη και είναι έπειτα υποκειμενικό και προσωπικό το κριτήριο αποδοχής η όχι του κάθε δημιουργηματος έκφρασης.Εκτός και αν ο κριτής είμαι εγω ως βιρτουόζος της μεγάλης και μοναδικής τέχνης της ζωής και της ύπαρξης. Εκεί πλέον το πρώην υποκειμενικό και προσωπικό κριτήριο υπακουοντας και στους φυσικούς νόμους μετατρέπεται αυτομάτως σε αντικειμενικο και συλλογικό υπό την μορφή μιας πανανθρωπινης αξίας θα τολμούσα να πω.
Όσο αφορά τη ντουβαροκροουσα της σχολής Καλών Τεχνών που βλέπουμε στο απόσπασμα οτι η τέχνη της αντικειμενικά έχει μια αξία ως κωμικό στοιχείο, πράγμα απαραίτητο και θετικό καθώς προάγει την μακροζωία αλλά και αρνητικό συνάμα καθώς μπορεί να προκαλέσει συχνοουρια. Πράγμα πάλι θετικό αν υπάρχει θέμα με τα νεφρά, αντί να πιει κάποιος νερό βλέπει το βίντεο οπότε και λιγότερη σπατάλη του υδροφόρου ορίζοντα, ναι έχω οικολογικές ανησυχίες! Κατά τα αλλα η τέχνη της ειναι μια υπερεαλιστικη προσομοίωση σαδομαζοχιστικου αυνανισμού το οποίο όμως και πάλι δεν καταδικάζω απολύτως και κατανοώ μερικώς ως το προσωπικό της elan vital.
Για να επανέλθουμε όμως και στον αντικειμενικο και καθολικό παράγοντα (και επαναστατικό θα τολμούσα να πω καθώς η Αλήθεια είναι μια επαναστατική πραξη) ανταλλάσω ως ύψιστη μορφή τέχνης, αληθινής ατόφιας τέχνης και α-τεχνης και αντιτεχνης και μονο ΠΑΟΚ ρε, ένα εκλεπτυσμένο και τεχνικο πολ ντανς με οποιοδήποτε μπαλέτο μπολσοι ή εξτραβαγκαντ πεσιμο σε τοίχο και ένα τραγούδι του Αγιου Ιωαννη Ραμον εξ Υορκης με οποιοδήποτε έντεχνο σκυλάδικο.
Τελεια και παυλα και κομμα και θαυμαστικο
Τι εγραψα τωρα το ατομο ποσο καλλιτεχικο!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:16
Σε ευχαριστω πολύ για τον κόπο σου να γράψεις όλα αυτά.

Εξακολουθώ όμως να διαφωνώ

Κυρίως στο ότι η ποσότητα κόπου που καταβλήθηκε αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την αξία του έργου.
Μπορεί να χρειάστηκε περισσότερος κόπος να φτιαχτεί μια πυραμίδα σε σχέση με την Ακρόπολη. Δεν μου λέει κάτι.

Πέρα από το πόσος κόπος απαιτήθηκε διαφωνώ και όσον αφορά την πρωτοτυπία.

Σαν συμπέρασμα, εγω θα καταβάλω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ζωγραφίσω ένα σπιτάκι που στο τέλος θα είναι και άθλιο. Ενώ κάποιος άλλος θα παίξει στο πιάνο με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία τη σονάτα του σεληνόφωτος.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως το δικό μου αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη καλλιτεχνική αξία επειδή εγώ κατέβαλα μεγαλύτερη προσπάθεια ή γιατί το δικό μου σπιτάκι δεν θα το έχεις ξαναδεί ενώ τη συγκεκριμένη σονάτα θα την έχεις ακούσει ήδη εκατό φορές.

Κατά τη γνώμη μου το ίδιο το έργο εμπεριέχει όλη την αξία.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:03 Η τέχνη είναι κάτι ανούσιο που όμως εντυπωσιάζει τις φοιτήτριες, ειδικά αν προέρχονται από επαρχία, οποτε έχει και την μια κάποια ουσια της στη τελική.
:lol:
Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:03Σύμφωνα με τον ορισμό που έδωσε ο Στάθης είναι και κάτι που θελει αναλύσεις επι αναλύσεων για να γίνει αντιληπτό άρα είναι επίσης και κάτι βαρετό.
Όχι. Αν μιλάς τον κώδικα/γλώσσα, δεν θέλει τίποτα. Λειτουργούν τα σύμβολα που έχει βάλει ο δημιουργός του έργου και καταλαβαίνεις ενότητες, επαναλήψεις, συγκινησιακά φορτία, αρχή, τέλος κλπ. Μπορεί να σου αρέσει ή όχι σε όλες τις διαβαθμίσεις και αποχρώσεις. Το γιατί αρέσει ή δεν αρέσει σε σένα δεν απαιτεί τίποτα και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Εκεί που ζορίζει το πράγμα είναι αν πρέπει να εκτιμήσεις γιατί ο χ καλλιτέχνης ή το ψ έργο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο βγάζοντας κατά κάποιο τρόπο έξω τις υποκειμενικές προτιμήσεις. Εκεί θέλει κάποιες γνώσεις ή/και μεγάλη εξοικείωση.
Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:03 Ευτυχώς δεν συμπεριελαβε την μουσική στις καλές τέχνες (τι απαίσιος όρος αληθεια) ώστε να μπορούν να αφεθουν στον κόσμο των απολαύσεων.
Προφανώς συμπεριλαμβάνεται. Ο όρος είναι για απλά για να εξηγεί ότι δεν μιλάμε για τέχνες με την έννοια του τεχνικού δημιουργήματος αλλά του καλλιτεχνικού.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:28 Εξακολουθώ όμως να διαφωνώ

Κυρίως στο ότι η ποσότητα κόπου που καταβλήθηκε αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την αξία του έργου.
Μπορεί να χρειάστηκε περισσότερος κόπος να φτιαχτεί μια πυραμίδα σε σχέση με την Ακρόπολη. Δεν μου λέει κάτι.

Πέρα από το πόσος κόπος απαιτήθηκε διαφωνώ και όσον αφορά την πρωτοτυπία.

Σαν συμπέρασμα, εγω θα καταβάλω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ζωγραφίσω ένα σπιτάκι που στο τέλος θα είναι και άθλιο. Ενώ κάποιος άλλος θα παίξει στο πιάνο με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία τη σονάτα του σεληνόφωτος.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως το δικό μου αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη καλλιτεχνική αξία επειδή εγώ κατέβαλα μεγαλύτερη προσπάθεια ή γιατί το δικό μου σπιτάκι δεν θα το έχεις ξαναδεί ενώ τη συγκεκριμένη σονάτα θα την έχεις ακούσει ήδη εκατό φορές.

Κατά τη γνώμη μου το ίδιο το έργο εμπεριέχει όλη την αξία.
Επανέρχομαι γιατί η παρατήρησή σου είναι σωστή και μπορεί εγώ να μην το διατύπωσα ξεκάθαρα. Το πνευματικό επίτευγμα δεν μετράται με εργατοώρες. Αλλιώς κάθε μεγάλων διαστάσεων πίνακας θα ήταν αξιολογότερος από κάθε μικρό, πράγμα άτοπο. Επίσης σωστά παρατηρείς ότι ο χρόνος όλων των ανθρώπων δεν είναι ίδιος. Είναι ασύλληπτο το τι καταφέρνει να κάνει ο Μότσαρτ ή ο Μπαχ σε λίγο χρόνο σε σχέση με άλλους συνθέτες. Το επίτευγμα μετριέται με επένδυση πνεύματος, ευφυίας, φαντασίας. Και ο μόνος τρόπος να γίνει η σχετική αξιολόγηση είναι η σύγκριση με ομοειδή έργα της ίδιας εποχής.

Αν καταφέρεις και ζωγραφίσεις σπιτάκια που δεν θα έχουμε ξαναδεί* (έχοντας περάσει εκατομμύρια ζωγράφων που έχουν ήδη προσπαθήσει) και αν το κάνεις αρκετές φορές με τρόπο που δημιουργείς προσωπικό στυλ, τότε το πράγμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ σοβαρό.

* Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνεις ένα σπίτι του τάδε με 4 παράθυρα και το κάνεις με 5 ή ότι βάζεις 2 καμινάδες αντί για μία. Μιλάμε για ριζικά διαφορετικό τρόπο σχεδίασης συνολικά που να μην θυμίζει κάτι.
lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis »

Ross Munoz
1 year ago
When a serial killer isn’t killing.
crossroader
Phorum.gr user: crossroader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από crossroader »

Παντως αγεληδον σχολια τυπου, να που πανε οι φοροι μας κυριες και κυριοι, διαδικτυακα γιουχαϊσματα κλπ ειναι κατακριτεα, πολυ περισσοτερο οταν προερχονται απο ανθρωπους με θεσμικη θεση. Καποια αλλα σχολια που δεν θελω να αναπαραγω ειναι κατευθειαν για τον αποπατο.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

lagavulis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:03

Ross Munoz
1 year ago
σικ μπερν!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Χειμερινοί Κολυμβητές - Το πολλαπλό σου είδωλο

Εικόνα

:smt005: :g094:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

lagavulis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:03

Ross Munoz
1 year ago
Ο τύπος είναι ένας μικρός θεούλης των λουπαρισμένων όντιο λάηβ ρηκόρντηντ κλιπς, δες το βίντεο με το μουστάκι και το μπουρνούζι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir