sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:04
Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:01
sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 14:00
Τέχνη κάνει.
Τέχνη είναι μόνο το Πανκ!
Εφόσον αποδέχεσαι την τέχνη ως τέχνη (όπωστομπούτσο κι αν την ορίζεις, είναι αδιάφορο) είσαι υποχρεωμένος να το αποδεχτείς κι αυτό όσο τέχνη, κανονικότατα, απλά και ήρεμα.

Δεν μπορείτε εσείς κύριε μου να ορίζετε τι είναι τέχνη και τι δεν είναι με το τεχνόμετρο σας που φτάνει μέχρι το πανκ.
Η τέχνη είναι κάτι ανούσιο που όμως εντυπωσιάζει τις φοιτήτριες, ειδικά αν προέρχονται από επαρχία, οποτε έχει και την μια κάποια ουσια της στη τελική. Σύμφωνα με τον ορισμό που έδωσε ο Στάθης είναι και κάτι που θελει αναλύσεις επι αναλύσεων για να γίνει αντιληπτό άρα είναι επίσης και κάτι βαρετό. Ευτυχώς δεν συμπεριελαβε την μουσική στις καλές τέχνες (τι απαίσιος όρος αληθεια) ώστε να μπορούν να αφεθουν στον κόσμο των απολαύσεων.
Υπό μια έννοια μπορούμε να πούμε ό,τι καθετί που αφορά έκφραση με δημιουργία αποτελεί τέχνη και είναι έπειτα υποκειμενικό και προσωπικό το κριτήριο αποδοχής η όχι του κάθε δημιουργηματος έκφρασης.Εκτός και αν ο κριτής είμαι εγω ως βιρτουόζος της μεγάλης και μοναδικής τέχνης της ζωής και της ύπαρξης. Εκεί πλέον το πρώην υποκειμενικό και προσωπικό κριτήριο υπακουοντας και στους φυσικούς νόμους μετατρέπεται αυτομάτως σε αντικειμενικο και συλλογικό υπό την μορφή μιας πανανθρωπινης αξίας θα τολμούσα να πω.
Όσο αφορά τη ντουβαροκροουσα της σχολής Καλών Τεχνών που βλέπουμε στο απόσπασμα οτι η τέχνη της αντικειμενικά έχει μια αξία ως κωμικό στοιχείο, πράγμα απαραίτητο και θετικό καθώς προάγει την μακροζωία αλλά και αρνητικό συνάμα καθώς μπορεί να προκαλέσει συχνοουρια. Πράγμα πάλι θετικό αν υπάρχει θέμα με τα νεφρά, αντί να πιει κάποιος νερό βλέπει το βίντεο οπότε και λιγότερη σπατάλη του υδροφόρου ορίζοντα, ναι έχω οικολογικές ανησυχίες! Κατά τα αλλα η τέχνη της ειναι μια υπερεαλιστικη προσομοίωση σαδομαζοχιστικου αυνανισμού το οποίο όμως και πάλι δεν καταδικάζω απολύτως και κατανοώ μερικώς ως το προσωπικό της elan vital.
Για να επανέλθουμε όμως και στον αντικειμενικο και καθολικό παράγοντα (και επαναστατικό θα τολμούσα να πω καθώς η Αλήθεια είναι μια επαναστατική πραξη) ανταλλάσω ως ύψιστη μορφή τέχνης, αληθινής ατόφιας τέχνης και α-τεχνης και αντιτεχνης και μονο ΠΑΟΚ ρε, ένα εκλεπτυσμένο και τεχνικο πολ ντανς με οποιοδήποτε μπαλέτο μπολσοι ή εξτραβαγκαντ πεσιμο σε τοίχο και ένα τραγούδι του Αγιου Ιωαννη Ραμον εξ Υορκης με οποιοδήποτε έντεχνο σκυλάδικο.
Τελεια και παυλα και κομμα και θαυμαστικο
Τι εγραψα τωρα το ατομο ποσο καλλιτεχικο!