!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρο φατουρο στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ
Re: Χοντρο φατουρο στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ
καλα καλα, απο εβδομάδα θα στέλνουμε 7 απο το κινητό για να μπουμε internet, δυο ώρες μόνο, χωρίς adblocker. 
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
Ισως αν χορευατε το χορο της βροχης πτώσης ?
Κούλι κάνε αδδ είμαι πλοκ.
Ε, ναι, αφού τον στηρίζουν ο άντερ, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ο φοσκιλις και ο Λουγκόζι*, τί ανάγκη έχει.Lugozzi έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:42foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:36Ε οχι.Manolis έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:56 στο πρώτο του ποστ μετά τα γεγονότα στο φεισμπουκ που κατηγορούσε τον συριζα επειδή κάλεσε στη διαδήλωση στη νέα σμύρνη πήρε 10.000 γέλια, 6000 έλεος και μόνο 9000 likes
στο δεύτερο του ποστ που κατηγορούσε για διχασμό πήρε 50.000 έλεος, 5.000 γέλια και μόνο 10.000 λαικ
στο πιο πρόσφατο ποστ του που ανακοινώνει δήθεν μέτρα στήριξης μπας και τη σκαπουλαρει πήρε 20.000 έλεος, 2800 γελια και μόνο 4000 λαικ
Ειναι να απορεις με τι θρασος παραμενει στην κυβερνηση μετα την οργισμενη φατσουλα που εβαλε η Πανταχου Παντα Χου και το Χαχα που εβαλε ο Πουτσοσκαμ Μπιλο.
Μιλαμε για παντελως ξεφτιλισμενο δικτατορα.![]()
*οι δυο μεσαίοι πρώην φανατικοί πασόκοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω στηρίζω Τζημερο για τις επόμενες εκλογές.Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:02Ε, ναι, αφού τον στηρίζουν ο άντερ, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ο φοσκιλις και ο Λουγκόζι*, τί ανάγκη έχει.![]()
*οι δυο μεσαίοι πρώην φανατικοί πασόκοι.
Το έχω δηλώσει.
Γελαω όμως με την αντιπολίτευση facebook
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Καλά.Lugozzi έγραψε: 12 Μαρ 2021, 00:05Εγω στηρίζω Τζημερο για τις επόμενες εκλογές.
Το έχω δηλώσει.
Γελαω όμως με την αντιπολίτευση facebook
Προφανώς το fb είναι ο μόνος τρόπος να εκφράσεις αρνητική γνώμη για το Κούλη χωρίς να φάς ξύλο από τους ένστολους τραμπούκους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολλές φορές το είπα, Κασιδιάρη.
Ποντίκι, με το που σ' ανέφερα αμέσως ήρθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 12 Μαρ 2021, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τρέχτε να κάνετε κάνα λάικ στον άνθρωπο κι αφήστε τα χαζά εδώ.
Ευτυχώς να λέμε που ο οργίλος Φοσκίλις βάζει τα πράγματα, για άλλη μια φορά, στην θέση τους.foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:36 Ε οχι.
Ειναι να απορεις με τι θρασος παραμενει στην κυβερνηση μετα την οργισμενη φατσουλα που εβαλε η Πανταχου Παντα Χου και το Χαχα που εβαλε ο Πουτσοσκαμ Μπιλο.
Μιλαμε για παντελως ξεφτιλισμενο δικτατορα.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-