Σας αρεσει αποψε;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:50 Πολύ καλύτερη η Άρσεναλ, αν και με πίεση η άμυνά της είναι της πλάκας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρσεναλ-Γαύρος(πάλι)
- Οργισμένος
Re: Άρσεναλ-Γαύρος(πάλι)
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτην ακριβως την απορία την έχω κι εγω, και για Μαστούρα και για Μπαχαμπουχαλάκη. Αλλα πιο γενικευμένη: Σε φάση, τί μέσο έχουν για να παίζουν γενικώς σε οποιαδήποτε ομάδα α' εθνικης.
Ο μασουρας ειναι ταγαρι ο Μπουχαλακης εχει γινει κανονικο χαφ ελληνικου επιπεδου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν κάποιους Έλληνες στο ροστερvantono έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:11Αυτην ακριβως την απορία την έχω κι εγω, και για Μαστούρα και για Μπαχαμπουχαλάκη. Αλλα πιο γενικευμένη: Σε φάση, τί μέσο έχουν για να παίζουν γενικώς σε οποιαδήποτε ομάδα α' εθνικης.
Τι μαλακες ειναι αυτοι ρε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Mονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω.
- wooded glade
Παιξε το σαν να κλεβεις εκλησια ειναι.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αμέ. Παίζουμε και ξεμουδιαζουμε. Όπως και να το κάνεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη είναι καλύτερο από οικογενειακό διπλό το πρωί και το βράδυ να βλέπεις τους αντιπάλους στην tvΟργισμένος έγραψε: 11 Μαρ 2021, 23:09Σας αρεσει αποψε;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 22:50 Πολύ καλύτερη η Άρσεναλ, αν και με πίεση η άμυνά της είναι της πλάκας.![]()
![]()
![]()
![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σαν να αρχιζει να μιλαει η φανελα τωρα προς το τελος,βαραινουν τα ποδια των παικτων της αρσεναλιτσας
Ας μην είναι ο προσαγωγος στον Μπουχαλακη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Άντε μωρη δυσκοιλια Εγγλεζα, ενεργηθηκες επιτέλους
1-2
1-2
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων