!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεκασμένοι
Re: Ψεκασμένοι
Θρησκευτικός ψεκασμός. Το παρακολουθώ κάπου - κάπου αυτό το κανάλι (πάντα ψεκασμένο) αλλά το συγκεκριμένο βίντεο είναι διαμάντι. Ειδικά το πρώτο ημίωρο τα έχει όλα: προφητείες, Πούτιν, αντιεμβολιασμός κ.λ.π.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γαμαει, πολύ καλόΓάταρος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:29 Δεν το πιστεύω! Βρήκα το βίντεο του θεραπευτή με το γουδοχέρι στο οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω. Εννοείται ότι θα το κατεβάσω στον υπολογιστή μου και προτείνω να κάνει το ίδιο όποιος εθιστεί σε αυτό. Απολαύστε.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Είναι δυνατόν από νήμα ψεκασμενων να λείπουν τα Παιδιά της Νύχτας και ο Παναγιώτης Τουλάτος;
Είναι κοιμήσης ο Τουλάτος. Δεν κάνει να τον έχεις γιά background.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Σε ενδιαφέρουν οι ξένοι ψεκασμενοι που πιστεύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος από τις ρωσικες μυστικές υπηρεσίες;
Στο 1:45 ο γκαντεμοσαυρος λέει ότι ο Τσίπρας δεν διόρθωσε τον Ζαεφ όταν μιλησε για Έλληνες και Μακεδόνες.
Μόνο που και ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός δεν είχε διορθώσει τον Γερμανό καγκελάριο όταν αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία"...
Σπύρος έγραψε: 02 Μαρ 2021, 05:32 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟ = 2358
ΕΙΜΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΟΡΗ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΓΑΜΜΑ ΔΕΛΤΑ ΕΙ FΑΥ ΖΗΤΑ ΗΤΑ = ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ = 2493
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ = 2572
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ = Η ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑΖΑΡΕΤ = 1524
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Οχι, με ενδιαφέρουν οι άλλοι που λένε ότι νίκησε ο Τράμπ και ορκίσθηκε κρυφά.
1.
Γάταρος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:29 Δεν το πιστεύω! Βρήκα το βίντεο του θεραπευτή με το γουδοχέρι στο οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω. Εννοείται ότι θα το κατεβάσω στον υπολογιστή μου και προτείνω να κάνει το ίδιο όποιος εθιστεί σε αυτό. Απολαύστε.
.
Αυτό γιατί μπήκε στα ψεκασμένα ρε γίδια ;;;
Χειροπρακτική κάνει ο παππούς.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Bill Hicks
όχι ρε, μια χαρά είναι, εκπομπές μάλιστα κάνει ο Kent! Streamed live 15 hours agoLeporello έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:47 Ομως γέρασε, μπήκε και φυλακή και δεν βγάζει νέα βίντεο. Αυτά που βρίσκεις στο youtube είναι 20ετίας.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Όχι μόνο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 18:17Γάταρος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:29 Δεν το πιστεύω! Βρήκα το βίντεο του θεραπευτή με το γουδοχέρι στο οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω. Εννοείται ότι θα το κατεβάσω στον υπολογιστή μου και προτείνω να κάνει το ίδιο όποιος εθιστεί σε αυτό. Απολαύστε.
.
Αυτό γιατί μπήκε στα ψεκασμένα ρε γίδια ;;;
Χειροπρακτική κάνει ο παππούς.....
.
Δες πχ μετά το 40 λεπτό που διαισθάνεται τι έχουν άλλοι, ξένοι, άνθρωποι τους οποίους δεν έχει συναντήσει ποτέ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Σε γενικές γραμμές, σε πολλά συμφωνω μαζί του.
Αλλά εσένα θα σου αρέσει.
Πάρε μικρή τζούρα
Αλλά εσένα θα σου αρέσει.
Πάρε μικρή τζούρα
E, τώρα, αναγκαίοι τακτικοί ελιγνοί.Ju-87 έγραψε: 11 Μαρ 2021, 17:34![]()
Στο 1:45 ο γκαντεμοσαυρος λέει ότι ο Τσίπρας δεν διόρθωσε τον Ζαεφ όταν μιλησε για Έλληνες και Μακεδόνες.
Μόνο που και ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός δεν είχε διορθώσει τον Γερμανό καγκελάριο όταν αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία"...
Η πλάκα είναι οτι ο (Βυ)ζάεφ λέει "Χι Φάιτ φορ άς" ο τρελιάρης:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αγνός θρησκευτικός ψεκασμός με την Ιωάννα Κουσκούση:
1.