Ούτε το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές ούτε η επιχειρηματολογία της αριστεράς είναι αυτό που λες. Έχεις ένα φανταστικό πανεπιστήμιο στο κεφάλι σου, με φανταστικούς κακούς, που όλως τυχαίως είναι αυτό που πουλάει ο σκάι.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 13:58Όπως έγραψα, το "δε μας ενδιαφέρει" λέγεται υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται να εξετάσουμε τι έγινε στο ΑΠΘ συγκεκριμένα για να αναγνωρίσουμε ένα πασίγνωστο πρόβλημα. Αλλά έτσι και αλλιώς είδαμε στο ΑΠΘ σοβαρούς βανδαλισμούς στο άγαλμα κτλ.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 13:08 Καταρχάς, όταν έχουμε ένα περιστατικό συγκεκριένο και βγαίνουν φωτό αρχείου δε είναι "δε μας ενδιαφέρει". Δείχνει αν μη τι άλλο ότι αυτοί που τις φέρνουν δεν ενδιαφέρονται για συζήτηση αλλά αποκλειστικά για προπαγάνδα επιπέδου σκάι.
Δεύτεον,η πραγματικότητα δεν είναι 3452455663 φορές χειρότερη από τα μπάχαλα. Οι δυσλειτουργίες των πανεπιστημίων υπάρχουν σε 4485858383 διαφορετικά επίπεδα, που επιβαρύνουν στη ζωή των φοιτητών,που τα μπαχαλα είναι νο 157345 πρόβλημα στη λίστα.
Η επιχειρηματολογία της Αριστεράς είναι ότι μη κοιτάς που τα πρόβατα που μας ψηφίζουν είναι βρωμιάρηδες, σκουπιδοσκατατοφάγοι και γαμάνε τα πάντα προκαλώντας σημαντικές φθορές αλλά κοίτα την πολιτική μας ατζέντα.
Το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές. Αν δεν δούμε πρώτα αυτό ή έστω παράλληλα με όποιο άλλο θέμα τότε επιβεβαιώνομαι για το επίπεδο και τη πολιτική σκοπιμότητα.
Και απλά ζήτησα να συμφωνήσουμε ότι είναι απαράδεκτες τέτοιες εικόνες και να εξηγηθεί γιατί τυγχάνουν υποστήριξης. Είναι εντυπωσιακή η δυσκολία καταδίκης αυτής της αθλιότητας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα
- Καραμελίτσα
Re: Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα
Z
- Καραμελίτσα
Re: Εδώ Πρυτανεία - εδώ Πρυτανεία. Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ. Φοβος για βίαιη επέμβαση μέσα στη νύχτα
joint staff Περισσού-Κουμουνδούρου....πατησιωτης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:20Θέμα τακτικής είναι σε περιβάλλον κοινωνικού πολέμου προπαγάνδας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 15:48 Η σημερινή επιχείρηση έγινε με πρωτοφανή μέτρα για την χώρα (καταγραφή σε βίντεο και παρουσία εισαγγελέα), μελετημένα και προσεκτικά. Το ότι χρειάστηκε δυο εβδομάδες το παράλυτο ελληνικό κράτος να την οργανώσει αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας.Η επέμβαση θα ήταν ριψοκίνδυνη να γίνει μετά τις καφρίλες των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.Η κατάσταση ανετράπη μετά τις καφρίλες των αντιεξουσιαστών χουλιγκάνων στο ίδιο σημείο τρεις μέρες μετά και ειδικά την επίθεση κατά του αστυνομικού on camera.Μάλιστα το γεγονός ότι εν τέλει δεν υπήρξε νεκρός μετατόπισε περαιτέρω τον συναισθηματικό συσχετισμό δυνάμεων εντός της κοινωνίας εις βάρος των ταραχοποιών και αυτός ήταν ο λόγος που το επιτελείο τους ασχέτως εάν ήταν στον Περισσό ή την Κουμουνδούρου ή και joint staff εάν ήταν αποφάσισε τη λήξη της κατάληψης.
Σε ποια δεκαετία ζεις ρε άνθρωπε;
Z
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:29joint staff Περισσού-Κουμουνδούρου....πατησιωτης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:20Θέμα τακτικής είναι σε περιβάλλον κοινωνικού πολέμου προπαγάνδας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 15:48 Η σημερινή επιχείρηση έγινε με πρωτοφανή μέτρα για την χώρα (καταγραφή σε βίντεο και παρουσία εισαγγελέα), μελετημένα και προσεκτικά. Το ότι χρειάστηκε δυο εβδομάδες το παράλυτο ελληνικό κράτος να την οργανώσει αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας.Η επέμβαση θα ήταν ριψοκίνδυνη να γίνει μετά τις καφρίλες των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.Η κατάσταση ανετράπη μετά τις καφρίλες των αντιεξουσιαστών χουλιγκάνων στο ίδιο σημείο τρεις μέρες μετά και ειδικά την επίθεση κατά του αστυνομικού on camera.Μάλιστα το γεγονός ότι εν τέλει δεν υπήρξε νεκρός μετατόπισε περαιτέρω τον συναισθηματικό συσχετισμό δυνάμεων εντός της κοινωνίας εις βάρος των ταραχοποιών και αυτός ήταν ο λόγος που το επιτελείο τους ασχέτως εάν ήταν στον Περισσό ή την Κουμουνδούρου ή και joint staff εάν ήταν αποφάσισε τη λήξη της κατάληψης.
Σε ποια δεκαετία ζεις ρε άνθρωπε;
Tα φαινόμενα απατούν.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είσαι φοιτήτρια;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:28 Ούτε το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές ούτε η επιχειρηματολογία της αριστεράς είναι αυτό που λες. Έχεις ένα φανταστικό πανεπιστήμιο στο κεφάλι σου, με φανταστικούς κακούς, που όλως τυχαίως είναι αυτό που πουλάει ο σκάι.
Επίσης συνεχώς αποφεύγεις να απαντάς. Αυτό μπου λεει ότι είσαι εδώ γιατί έχεις καταναλώσει ή πουλάς σανό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 11 Μαρ 2021, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καραμελίτσα
Όχι πια.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:33Είσαι φοιτήτρια;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:28 Ούτε το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές ούτε η επιχειρηματολογία της αριστεράς είναι αυτό που λες. Έχεις ένα φανταστικό πανεπιστήμιο στο κεφάλι σου, με φανταστικούς κακούς, που όλως τυχαίως είναι αυτό που πουλάει ο σκάι.
Z
- Belisarius
Αγαπητή μου εγω αυτή τη στιγμή έχω μάθημα στο zoom. Αλλά εσύ ξέρεις τα προβλήματα του πανεπιστημίου και εγω τα βλέπω στο σκαι.... ό,τι να ναι.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:35Όχι πια.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:33Είσαι φοιτήτρια;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:28 Ούτε το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές ούτε η επιχειρηματολογία της αριστεράς είναι αυτό που λες. Έχεις ένα φανταστικό πανεπιστήμιο στο κεφάλι σου, με φανταστικούς κακούς, που όλως τυχαίως είναι αυτό που πουλάει ο σκάι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ασφαλώς το πρώτο πρόβλημα είναι η αναξιοκρατία στην επιλογή των καθηγητών και τη διοίκηση του πανεπιστημίου γενικώς.Για το λόγο αυτό πρέπει να επανέλθει ο νόμος Διαμαντοπούλου με συμβούλια διοίκησης από άτομα εκτός ιδρύματος που κατήργησε ο συριζα.Αλλά η φρουρά της αναξιοκρατίας είναι οι ομάδες ταραχοποιών που τα λυμαίνονται.Κανείς νόμος σε οποιοδήποτε έδαφος δεν μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς ο εφαρμόζων αυτόν να έχει την εξουσία επιβολής του.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:28 Ούτε το πρώτο πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι φθορές ούτε η επιχειρηματολογία της αριστεράς είναι αυτό που λες. Έχεις ένα φανταστικό πανεπιστήμιο στο κεφάλι σου, με φανταστικούς κακούς, που όλως τυχαίως είναι αυτό που πουλάει ο σκάι.
- Καραμελίτσα
Είσαι σοβαρός; Τα προβλήματα των φοιτητών σε όλη τη χώρα μαθαίνονται με περιπτωσιολογία; Αχ, εγώ αυτό βλέπω, άρα έτσι ξέρω.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:37Αγαπητή μου εγω αυτή τη στιγμή έχω μάθημα στο zoom. Αλλά εσύ ξέρεις τα προβλήματα του πανεπιστημίου.... ότι να ναι.
Όχι με ενασχόληση με το θέμα; Με τη μελέτη των στατιστικών; Των reports από οργανισμούς; Του νομικού πλαισίου;
Z
- Belisarius
Εσύ δεν είσαι σοβαρή. Εχω κάνει μία ερώτηση.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:40Είσαι σοβαρός; Τα προβλήματα των φοιτητών σε όλη τη χώρα μαθαίνονται με περιπτωσιολογία; Αχ, εγώ αυτό βλέπω, άρα έτσι ξέρω.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 16:37Αγαπητή μου εγω αυτή τη στιγμή έχω μάθημα στο zoom. Αλλά εσύ ξέρεις τα προβλήματα του πανεπιστημίου.... ότι να ναι.
Όχι με ενασχόληση με το θέμα; Με τη μελέτη των στατιστικών; Των reports από οργανισμούς; Του νομικού πλαισίου;
Υπάρχουν δύο απαντήσεις:
A) Καταδικάζουμε τους τυροβρωμίκουλες που καταστρέφουν το πανεπιστήμιο.
Β) Το πανεπιστήμιο έχει προβλήματα, ο καπιταλισμός επιτίθεται, φταίει ο σκαι, να ζει κανείς ή να μη ζει, στρογγυλές ή τετράγωνες τυρόπιτες.
Επιλέγεις το Β. Καταλάβαμε.
- Vasilis_Kotsampasis
Tι ειναι αυτο η τρανς κορη του κοκκοτα?
- Vasilis_Kotsampasis
Όταν σε ξυπνάνε 6 το πρωί μπορεί να πεις κ καμιά μαλακία παραπάνω
https://mobile.twitter.com/archirez/sta ... 2176224257
https://mobile.twitter.com/archirez/sta ... 2176224257
Μεταφέρθηκε το σκηνικό των μπάχαλων στη Θεσσαλονίκη τώρα:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %83%cf%84/
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %83%cf%84/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- NoMoreLice
Σαφώς και με νοιάζει η φθορά και οι βανδαλισμοί, αλλά αυτά γίνονται από 5-10 μπάχαλους. Και να μπει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αλλά σαφώς και με νοιάζει επίσης η μεγάλη εικόνα με την συνεχή υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση.Belisarius έγραψε: 11 Μαρ 2021, 13:47Δε θα με ένοιαζε αν το πρόβλημα ήταν μεμονωμένο και εμφανίζονταν μόνο στη συγκεκριμένη κατάληψη του ΑΠΘ. Αντιθέτως ακόμα και αν άφησαν τη πρυτανεία ανακαινισμένη και πεντακάθαρη το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει.NoMoreLice έγραψε: 11 Μαρ 2021, 13:35 Ξεκινάς ολόκληρη αμπελοφιλοσοφία από δυο φυτευτές φωτογραφίες που δεν δείχνουν τίποτα. Ακριβώς, ξέρουμε τι γίνεται στα Πανεπιστήμια, και αυτό που γίνεται είναι η στοχευμένη υποβάθμιση.
Ποιος ο λόγος λοιπόν να στεκόμαστε στο φυτευτό ή μη των φωτογραφιών;
Αν νοιάζεσαι για την υποβάθμιση των πανεπιστημίων πρώτα θα πρέπει να σε νοιάζει αν δείχνουν σαν σκουπιδότοπος και να καταδικάζεις όποιον προκαλεί ίχνος φθοράς. Οι φθορές, οι βανδαλισμοί και η καθαριότητα είναι αντικειμενική υποβάθμιση ενώ σχεδόν όλα τα άλλα είναι συζητήσιμα. Αν το προσπερνάς αυτό ως ασήμαντο και πας αλλού την κουβέντα, καταλαβαίνει κάθε άνθρωπος ότι δεν σε νοιάζει τι θα γίνει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά απλά κάνεις ιδεολογική προπαγάνδα.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 251 Απαντήσεις
- 6233 Προβολές
-