εχω δει προσαγωγες στο Μετρο του Παρισιου και τρομαξα ... πετωντας βγαινανε οι Μαροκανοιπατησιωτης έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:44kameron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:15 Όποιος θεωρεί ότι η ελληνική αστυνομία είναι πιο σκληρή ή αυστηρή σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Σε σχέση με Γάλλους (ειδικά), Ισπανούς, Ιταλούς και άλλους, οι Έλληνες αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα κατευναστικοί.
Ήξερε η Ζωή γιατί έκανε τον Πάκη πρόεδρο.Αυτός είναι που απέρριψε την προσφορά Σαρκοζύ να έλθουν το 2008 τα CRS στην Αθήνα.
Άντε μετά να εξηγήσουν μετά από αυτά που θα γίνονταν ότι η Γαλλία δεν είναι και τόσο δημοκρατία.Μπορούν έτσι να συνεχίζουν το τροπάρι τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλα είναι ένα ψέμα....
Re: Όλα είναι ένα ψέμα....
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Awesomatic έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:01Αυτό ισχύει. Αν είσαι ευγενικός και δεν εμπλέκεσαι κανένας "μπάτσος" δεν σου χώνεται. Στην χειρότερη περίπτωση είναι απλά τυπικοί. Προφανώς αν πας με ύφος θαμαςτακλασειςμπατσε πας γυρεύοντας.Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:48 Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε ήδη να ξέρεις όταν πάει η αστυνομία να σε συλλάβει και εσύ χτυπιέσαι και ουρλιάζεις, είναι αντίσταση κατά της αρχής. Στην Αμερική θα φας μερικά volt να στανιαρεις.
Τα ξέρεις αυτά, γι'αυτό και στο εξωτερικό που είσαι κανεις τουμπεκί. Μόνο στην Ελλάδα οι αριστερατζες νομίζετε ότι σας χρωστάει το σύμπαν.
.
Πιθανολογώ οτι είσαι μικρός ακόμα.....
Νομίζω πάντως ότι αν κάνεις καί τεμενά θά σου συμπεριφερθούν καλύτερα..... τόχεις ;;;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 11 Μαρ 2021, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
εννοείται αλλά πάλι δεν θα είναι τα καλύτερα παιδιά.είναι η φύση της δουλειάςST48410 έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:42 Κι αυτό μπορεί να είναι σωστό. Ωστόσο εκπαίδευση να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μην τσιμπάς σε προκλήσεις δεν είναι δύσκολο να λάβεις.
Tουλάχιστον ήταν ενήλικη και συναινούσε.nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:35χαλαρωσε μωρε και εσυ με την Αμερικη και τους προεδρους ... εδω ο Μπιλαρος τσιμπουκωνε την αλλη και βγηκανε και ειπανε οτι η πιπα δεν ειναι σεξKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:24Άντε πάλι οι ΗΠΑ κλπ.Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:36
Πολλοί ξέρουν από ρίψεις και στις ΗΠΑ, αλλά το σκέφτονται δίπλα και τρίδιπλα να το κάνουν.
Στην Ιταλία το 2007 ένας που πήγε να συλληφθεί, έφερε τούμπα τον αστυνομικό και τον έσκασε στο έδαφος.
Στις φωτογραφίες μετά την σύλληψη εκείνο το απόγευμα, δεν αναγνωριζόταν.
Αυτά τα κράτη που λές, είναι ΚΡΑΤΗ και ΕΞΩ και ΜΕΣΑ. Το ΕΛ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ κάνει τον μάγκα σ' εμάς τους Έλληνες, αλλά στους έξω στήνει κώλο.
Πήγαινε να παραβιάσεις τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, να δούμε πώς θα φύγεις. Πήγαινε να βάλεις πλοίο να κάνει έρευνες στην ΑΟΖ των ΗΠΑ, να δούμε πώς θα φύγεις. Kαι στην Αμερική ο νόμος ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Έχει συλληφθεί για υπερβολική ταχύτητα Αμερικανός Πρόεδρος. Ο Νίξον παραλίγο γλύτωσε τη μπουζού, και ο Κλίντον έφαγε ιμπίτσμεντ. Εδώ βαράτε μέτρα στον κόσμο για ψύλλου πήδημα, και ο Κούλης πηγαίνει Πάρνηθες και Ικαρίες, και τα τσουτσέκια του ΕΟΠΥ κάνουν κορωνοπάρτυ γιόλο Τσικνοπέμπτη. Και τα τσάκια σφύριζαν αδιάφορα. Για να μην πώ που μέχρι και ποδοσφαιρικοί παράγοντες τους έχουν για ξεπέτες. Να σου θυμίσω πώς μίλαγε ο Βαρδινογιάννης σε μπάτσο, και ο άλλος στεκότανε προσοχή? Να σου θυμίσω τον Ιβάν που μπούκαρε με το κουμπούρι μέσα και το τσάκι έκανε οτι δεν έβλεπε (και είμαι κι εγώ παοκτσής). Ή μήπως να σου θυμίσω τον μπάτσο με την κοιλιά που στεκότανε προσοχή μπροστά... στο Μαρινάκη?
Ε, λοιπόν, δε μπορεί το σκατοκράτος να είναι μάγκας μόνο στους πολίτες του, και στους ξένους ή στους Πρωθυπουργούς να παίρνει τσιμπούκια, έτσι δεν είναι?
Και μη μου πείς τί σχέση έχει το 'να με τ' άλλο. Ή είσαι Κράτος ΠΑΝΤΟΥ, ή είσαι κωλομπούρδελο ΠΑΝΤΟΥ. Όπως λειτουργεί το ΕΛ κράτος, στέλνει το μήνυμα οτι αν μπορείς να τραμπουκίσεις ή να κάνεις κάτι να τη ξεγλιστρήσεις, θα σου βγεί.
Άντε, η Αμερική μας μάρανε. Όπου μας συμφέρει "Αμερική", όπου δε μας συμφέρει, "ε, ας στήσουμε κωλαράκι".![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
η διαφορα αναμεσα στην Αμερικη και την Ελλαδα ειναι τα ΜΜΕ ... εκει ετσι και σε βγαλανε στη σεντρα τελειωσες ... εδω μπορει να βγει βιντεο με πολιτικο να πηδαει γαιδαρο και αναλογα με το κομματικο συμφερον μπορει να βγαλουμε και βιαστη το γαιδαρο ... εμεις ως λαος δεν εχουμε αξιοπρεπειαKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:57Tουλάχιστον ήταν ενήλικη και συναινούσε.nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:35χαλαρωσε μωρε και εσυ με την Αμερικη και τους προεδρους ... εδω ο Μπιλαρος τσιμπουκωνε την αλλη και βγηκανε και ειπανε οτι η πιπα δεν ειναι σεξKauldron έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:24
Άντε πάλι οι ΗΠΑ κλπ.
Αυτά τα κράτη που λές, είναι ΚΡΑΤΗ και ΕΞΩ και ΜΕΣΑ. Το ΕΛ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ κάνει τον μάγκα σ' εμάς τους Έλληνες, αλλά στους έξω στήνει κώλο.
Πήγαινε να παραβιάσεις τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, να δούμε πώς θα φύγεις. Πήγαινε να βάλεις πλοίο να κάνει έρευνες στην ΑΟΖ των ΗΠΑ, να δούμε πώς θα φύγεις. Kαι στην Αμερική ο νόμος ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Έχει συλληφθεί για υπερβολική ταχύτητα Αμερικανός Πρόεδρος. Ο Νίξον παραλίγο γλύτωσε τη μπουζού, και ο Κλίντον έφαγε ιμπίτσμεντ. Εδώ βαράτε μέτρα στον κόσμο για ψύλλου πήδημα, και ο Κούλης πηγαίνει Πάρνηθες και Ικαρίες, και τα τσουτσέκια του ΕΟΠΥ κάνουν κορωνοπάρτυ γιόλο Τσικνοπέμπτη. Και τα τσάκια σφύριζαν αδιάφορα. Για να μην πώ που μέχρι και ποδοσφαιρικοί παράγοντες τους έχουν για ξεπέτες. Να σου θυμίσω πώς μίλαγε ο Βαρδινογιάννης σε μπάτσο, και ο άλλος στεκότανε προσοχή? Να σου θυμίσω τον Ιβάν που μπούκαρε με το κουμπούρι μέσα και το τσάκι έκανε οτι δεν έβλεπε (και είμαι κι εγώ παοκτσής). Ή μήπως να σου θυμίσω τον μπάτσο με την κοιλιά που στεκότανε προσοχή μπροστά... στο Μαρινάκη?
Ε, λοιπόν, δε μπορεί το σκατοκράτος να είναι μάγκας μόνο στους πολίτες του, και στους ξένους ή στους Πρωθυπουργούς να παίρνει τσιμπούκια, έτσι δεν είναι?
Και μη μου πείς τί σχέση έχει το 'να με τ' άλλο. Ή είσαι Κράτος ΠΑΝΤΟΥ, ή είσαι κωλομπούρδελο ΠΑΝΤΟΥ. Όπως λειτουργεί το ΕΛ κράτος, στέλνει το μήνυμα οτι αν μπορείς να τραμπουκίσεις ή να κάνεις κάτι να τη ξεγλιστρήσεις, θα σου βγεί.
Άντε, η Αμερική μας μάρανε. Όπου μας συμφέρει "Αμερική", όπου δε μας συμφέρει, "ε, ας στήσουμε κωλαράκι".![]()
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Στην περιοχή μου έκαναν μπλόκα συχνά και μάλλον έτυχε να ταίριαζε το αυτοκίνητο με κάποια περιγραφή που είχαν. Πολύ τυπικοί κατά τον έλεγχο αλλά κάτι φίλες που είχα μαζί και δεν είχαν ξαναδεί τύπους οπλισμένους σαν αστακούς σε μπλόκο τα χρειάστηκανGewponos90 έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:36 Η τροχαία και έμενα όταν με σταματησε κύριοι ήταν. Η ΟΠΚΕ γιατί σε σταμάτησε btw?
Το να είσαι ευγενικός με έναν άνθρωπο δεν είναι τεμενάδες. Αυτές είναι νοοτροπίες μπούμερ και θα με κάνεις να κάνω ταγκ το νάνο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:49 Πιθανολογώ οτι είσαι μικρός ακόμα.....![]()
Νομίζω πάντως ότι αν κάνεις καί τεμενά θά σου συμπεριφερθούν καλύτερα..... τόχεις ;;;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:24Στην περιοχή μου έκαναν μπλόκα συχνά και μάλλον έτυχε να ταίριαζε το αυτοκίνητο με κάποια περιγραφή που είχαν. Πολύ τυπικοί κατά τον έλεγχο αλλά κάτι φίλες που είχα μαζί και δεν είχαν ξαναδεί τύπους οπλισμένους σαν αστακούς σε μπλόκο τα χρειάστηκανGewponos90 έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:36 Η τροχαία και έμενα όταν με σταματησε κύριοι ήταν. Η ΟΠΚΕ γιατί σε σταμάτησε btw?
Το να είσαι ευγενικός με έναν άνθρωπο δεν είναι τεμενάδες. Αυτές είναι νοοτροπίες μπούμερ και θα με κάνεις να κάνω ταγκ το νάνο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2021, 00:49 Πιθανολογώ οτι είσαι μικρός ακόμα.....![]()
.
Νά ειμαι ευγενικός μέ κάποιο ημι-ανθρωπο-ρομπότ πού βαράει παιδιά καί συνταξιούχους σε πορείες.....
Τυπικός και ψυχρός μπορώ να είμαι.....
Σίγουρα δεν έχεις δεί πολλά στη ζωή......ουτε πώς λειτουργεί το κόμπλεξ κατωτερότητας ενός βλάχου εξουσιαστη θα ξέρεις.....
Καί δε φταίω εγω γι αυτο.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δεν ξέρω, δε θυμάμαι να είχε πολυπαίξει στα ΜΜΕ η ιστορία με το Νίκο Γεωργιάδη.nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2021, 01:05η διαφορα αναμεσα στην Αμερικη και την Ελλαδα ειναι τα ΜΜΕ ... εκει ετσι και σε βγαλανε στη σεντρα τελειωσες ... εδω μπορει να βγει βιντεο με πολιτικο να πηδαει γαιδαρο και αναλογα με το κομματικο συμφερον μπορει να βγαλουμε και βιαστη το γαιδαρο ... εμεις ως λαος δεν εχουμε αξιοπρεπεια
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron