Πίσω είναι μια μηχανή κίτρινη. Πιθανόν του ΕΚΑΒ. Δίπλα από τον λιποθυμο υπάρχει βαλιτσάκι. Πιθανόν πρώτων βοηθειών και το γιλέκο του δεν γράφει police. Μπορεί και να είναι αστυνομικός δεν αντιλέγω. Απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να είναι και εκαβιτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα παιδια με τα μηχανακια
Re: Τα παιδια με τα μηχανακια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι βασικό σχολείο οι πρώτες βοήθειες στην ελας αλλά και στις ΕΔ.
Θα ήταν τρομερά χρήσιμο να γίνονται μαθήματα πρώτων βοηθειών στους στρατεύσιμους, χωρίς κόστος μαθήματα ζωής
Θα ήταν τρομερά χρήσιμο να γίνονται μαθήματα πρώτων βοηθειών στους στρατεύσιμους, χωρίς κόστος μαθήματα ζωής
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Von Mackensen
Στο λύκειο. Να ξέρουν όλοι.τεν τεν έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:10 Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι βασικό σχολείο οι πρώτες βοήθειες στην ελας αλλά και στις ΕΔ.
Ακομα καλυτεραVon Mackensen έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:16Στο λύκειο. Να ξέρουν όλοι.τεν τεν έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:10 Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι βασικό σχολείο οι πρώτες βοήθειες στην ελας αλλά και στις ΕΔ.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Sid Vicious
Εξαιρετική ιδέα αυτό, από τα πιο χρήσιμα εφόδια που θα μπορούσαν να αποκτηθουν μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος.Von Mackensen έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:16Στο λύκειο. Να ξέρουν όλοι.τεν τεν έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:10 Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι βασικό σχολείο οι πρώτες βοήθειες στην ελας αλλά και στις ΕΔ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτό.Von Mackensen έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:16Στο λύκειο. Να ξέρουν όλοι.τεν τεν έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:10 Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι βασικό σχολείο οι πρώτες βοήθειες στην ελας αλλά και στις ΕΔ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
στην ξεφτιλα για 0,60 ευρω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Μαυροβασίλης
επέστρεψε τα έγγραφα από το λάχανο που φέρμαρε;Prepon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:31 Εντάξει. Για να είμαστε όμως δίκαιοι να πω εδώ ότι προσωπικά έχω ακούσει ιστορία και για Αλβανό που έκανε ανιδιοτελή πράξη.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:06Πίσω είναι μια μηχανή κίτρινη. Πιθανόν του ΕΚΑΒ. Δίπλα από τον λιποθυμο υπάρχει βαλιτσάκι. Πιθανόν πρώτων βοηθειών και το γιλέκο του δεν γράφει police. Μπορεί και να είναι αστυνομικός δεν αντιλέγω. Απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να είναι και εκαβιτης.
Γνωστό άλλωστε ότι όλοι του ΕΚΑΒ φοράνε αλεξίσφαιρα και έχουν γκλοπ και πιστόλι.
Ίσως στην Καμπούλ. Λογικό να μπερδευτείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είπα μπορεί. Δεν είπα σίγουρα. Του ΕΚΑΒ δεν είναι πίσω η μηχανή;Otto Weininger έγραψε: 10 Μαρ 2021, 23:54Naida έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:06Πίσω είναι μια μηχανή κίτρινη. Πιθανόν του ΕΚΑΒ. Δίπλα από τον λιποθυμο υπάρχει βαλιτσάκι. Πιθανόν πρώτων βοηθειών και το γιλέκο του δεν γράφει police. Μπορεί και να είναι αστυνομικός δεν αντιλέγω. Απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να είναι και εκαβιτης.![]()
Γνωστό άλλωστε ότι όλοι του ΕΚΑΒ φοράνε αλεξίσφαιρα και έχουν γκλοπ και πιστόλι.
Ίσως στην Καμπούλ. Λογικό να μπερδευτείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειναι σίγουρα μηχανή; Ταξί πρεπει να ειναι, κίτρινο το βλέπω.
Πέρασε και ταξί. Ελεύθερο νομίζω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ίσως του είχε κάνει και τεστ κοπώσεως πριν
μετά την γουρούνα λες; Δεν ηταν το εκάβ αυτό; κίτρινο ήταν.
Τα παιδιά με τα μηχανάκια εγκατέλειψαν τον συνάδελφό τους επί 2,5 λεπτά. Κι άντε ας πούμε δεν κατάλαβαν οι άλλοι. Ο παπάρας που οδηγούσε το μηχανάκι από το οποίο τράβηξαν τον αστυνομικό, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; Αντί να ρίξει το μηχανάκι κάτω κι όποιον πάρει ο χάρος, την έκανε σαν λαγός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 53 Απαντήσεις