Για να φτάσει να στραφεί κατά της οικογένειας του είναι προφανές ότι αυτή η αχλαδω ειναι από πίσω. Πριν παντρςυτει οκ ήταν έξαλλος νέος αλλά ποτέ δεν στράφηκε εναντίον τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:44Αυτό ρωτάω, πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:43Γιατί αυτή η αχλαδω τον σέρνει από τη μύτη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:42
Εσύ ρε Τζωρτζ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζετε ότι ο Χάρι κάνει κάτι που δεν θέλει;
Μη μου απαντήσεις "επειδή τον κάνει ότι θέλει", να χαρείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέγκαν ή Παλάτι;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Μέγκαν ή Παλάτι;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
ε μα και συ τωρα, κανεις πως δεν καταλαβαινεις. ΠΑΝΤΑ φταιει η γυναικα /ςDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:42Εσύ ρε Τζωρτζ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζετε ότι ο Χάρι κάνει κάτι που δεν θέλει;George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:41 Και η Ισαβέλλα της Γαλλίας είχε βάλει στο βρακι της τον Εδουάρδο Β αλλά τουλάχιστον αυτή ήταν η "Λύκαινα της Γαλλίας". Η ή Μαργαρίτα ντ Ανζου που είχε στο βρακι της τον Ερρίκο ΣΤ. Αλλά και αυτή ήταν βασίλισσα με @@.
Δεν ήταν μια αποτυχημένη κομπαρσα που μόλις πάτησε τσόκαρο στο παλάτι την άκουσε στερεοφωνικά.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
μηπως τι της προσφερε ο αχαιρευτος ...? πριγκιπισσα την εκανε την αχλαδω που σιγα μην ηταν και παιδικο της ονειροGeorge_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52Για να φτάσει να στραφεί κατά της οικογένειας του είναι προφανές ότι αυτή η αχλαδω ειναι από πίσω. Πριν παντρςυτει οκ ήταν έξαλλος νέος αλλά ποτέ δεν στράφηκε εναντίον τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:44Αυτό ρωτάω, πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αρχισαμε τις γνωστες παπαριτσες ... μαλλον τελειωσανε τα επιχειρηματαJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52ε μα και συ τωρα, κανεις πως δεν καταλαβαινεις. ΠΑΝΤΑ φταιει η γυναικα /ςDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:42Εσύ ρε Τζωρτζ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζετε ότι ο Χάρι κάνει κάτι που δεν θέλει;George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:41 Και η Ισαβέλλα της Γαλλίας είχε βάλει στο βρακι της τον Εδουάρδο Β αλλά τουλάχιστον αυτή ήταν η "Λύκαινα της Γαλλίας". Η ή Μαργαρίτα ντ Ανζου που είχε στο βρακι της τον Ερρίκο ΣΤ. Αλλά και αυτή ήταν βασίλισσα με @@.
Δεν ήταν μια αποτυχημένη κομπαρσα που μόλις πάτησε τσόκαρο στο παλάτι την άκουσε στερεοφωνικά.
hades έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:31 Τους έχει κόψει η γρία και την χορηγεία αλλά και την προστασία που πρόσφερε το Βρετανικό κράτος σε μέλη της Βασιλικής οικογένειας. ΣΤην ουσία του είπε θες να μην κάνεις την δουλειά σου οκ αλλά προνόμια γιοκ
Να σας πω μήπως είναι ευκαρία της βασιλικής οικογένειας να εξοβελίσει τον Χάρη μια και υπάρχουν πολλές υπόνοιες ότι δεν είναι του Κάρολου. Φυσιογνωμικά τουλάχιστον είναι ίδιος με τον σωματοφύλακα που πηδούσε την Νταιάνα . Πχ ο αδερφός του έχει πάρει από τον πατέρα του Αν το δεις φέρνει πολύ τον δικό μας τον Κωνσταντίνο τον Α .Ειδικά το κούτελο και η φαλάκρα ίδιοι είναι .

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα που έχει δική του οικογένεια νιώθει πιο ελεύθερος.George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52Για να φτάσει να στραφεί κατά της οικογένειας του είναι προφανές ότι αυτή η αχλαδω ειναι από πίσω. Πριν παντρςυτει οκ ήταν έξαλλος νέος αλλά ποτέ δεν στράφηκε εναντίον τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:44Αυτό ρωτάω, πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
Οπότε θέλετε και το βλέπετε έτσι.
Α ναι, ξέχασα και αυτό.
Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Χάρης γιατί δεν έκαναν τον γιο του πρίγκηπα. Τώρα γιατί θέλει να παγιδεύσει τον γιο του στην οικογένεια των ρατσιστων που επνιγε τον ιδιο, κανεις δεν ξέρει.
Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Χάρης γιατί δεν έκαναν τον γιο του πρίγκηπα. Τώρα γιατί θέλει να παγιδεύσει τον γιο του στην οικογένεια των ρατσιστων που επνιγε τον ιδιο, κανεις δεν ξέρει.
- John Brown Gun Club
γιατι, ποτε σταματησε ο μονιμος οζων οχετος του μισογυνισμου εδω μεσα;nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:56αρχισαμε τις γνωστες παπαριτσες ... μαλλον τελειωσανε τα επιχειρηματαJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52ε μα και συ τωρα, κανεις πως δεν καταλαβαινεις. ΠΑΝΤΑ φταιει η γυναικα /ςDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:42
Εσύ ρε Τζωρτζ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί νομίζετε ότι ο Χάρι κάνει κάτι που δεν θέλει;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- George_V
Δεν νομίζω. Το ότι παντρεύτηκε δε σημαίνει ότι κάνω και ότι γουστάρω. Δεν είναι σαν κι εμάς. Ανήκει σε μια ειδική κατηγορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:58Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα που έχει δική του οικογένεια νιώθει πιο ελεύθερος.George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52Για να φτάσει να στραφεί κατά της οικογένειας του είναι προφανές ότι αυτή η αχλαδω ειναι από πίσω. Πριν παντρςυτει οκ ήταν έξαλλος νέος αλλά ποτέ δεν στράφηκε εναντίον τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:44
Αυτό ρωτάω, πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
μουφα μεγατονων, οπως πανταScouser έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:56hades έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:31 Τους έχει κόψει η γρία και την χορηγεία αλλά και την προστασία που πρόσφερε το Βρετανικό κράτος σε μέλη της Βασιλικής οικογένειας. ΣΤην ουσία του είπε θες να μην κάνεις την δουλειά σου οκ αλλά προνόμια γιοκ
Να σας πω μήπως είναι ευκαρία της βασιλικής οικογένειας να εξοβελίσει τον Χάρη μια και υπάρχουν πολλές υπόνοιες ότι δεν είναι του Κάρολου. Φυσιογνωμικά τουλάχιστον είναι ίδιος με τον σωματοφύλακα που πηδούσε την Νταιάνα . Πχ ο αδερφός του έχει πάρει από τον πατέρα του Αν το δεις φέρνει πολύ τον δικό μας τον Κωνσταντίνο τον Α .Ειδικά το κούτελο και η φαλάκρα ίδιοι είναι .![]()
Nα γαμησει θελει ο ανθρωπος και η τυπισσα τον εχει τρελανει.panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:29Ο Χάρης θέλει λεφτά, αφού βγήκε και το είπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:25Παπάρια καταλάβατε, ο Χάρι είναι σε ένα επικό quest για να κάνει avenge το θάνατο της μάνας του.panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:16 Ενταξει ο Χάρης είναι beta male και η άλλη τον έχει σήκω κάτσε. Αυτό το καταλάβαμε.
Once you go black, you never go back.
Ο ανθρωπος εχει χασει την μπαλα, αλλα εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινει.
Θα πουλαγα σε 1 δευτερολεπτο ολοκληρη τη χωρα προκειμενου να σπρωξω 2-3 ΜΟΥΝΑΡΕΣ που εχω στις πανω θεσεις τις λιστας μου...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Dwarven Blacksmith
Οι επιλογές ερμηνείας της πραγματικότητας αυτές είναι όμως, κάνει ότι γουστάρει ή κάνει ότι γουστάρει η Μεγκαν.George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:06Δεν νομίζω. Το ότι παντρεύτηκε δε σημαίνει ότι κάνω και ότι γουστάρω. Δεν είναι σαν κι εμάς. Ανήκει σε μια ειδική κατηγορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:58Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα που έχει δική του οικογένεια νιώθει πιο ελεύθερος.George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:52
Για να φτάσει να στραφεί κατά της οικογένειας του είναι προφανές ότι αυτή η αχλαδω ειναι από πίσω. Πριν παντρςυτει οκ ήταν έξαλλος νέος αλλά ποτέ δεν στράφηκε εναντίον τους.
Πιο απλό και λογικό να κάνει ότι γουστάρει.
Αν ήσουν πρίγκηπας της Αγγλίας, δεν θα χρειαζόταν να πουλήσεις την χώρα για να σπρώξεις τις 2-3 μουνάρες.Daje έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:11Nα γαμησει θελει ο ανθρωπος και η τυπισσα τον εχει τρελανει.panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:29Ο Χάρης θέλει λεφτά, αφού βγήκε και το είπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:25
Παπάρια καταλάβατε, ο Χάρι είναι σε ένα επικό quest για να κάνει avenge το θάνατο της μάνας του.
Θα πουλαγα σε 1 δευτερολεπτο ολοκληρη τη χωρα προκειμενου να σπρωξω 2-3 ΜΟΥΝΑΡΕΣ που εχω στις πανω θεσεις τις λιστας μου...
- George_V
Aυτο το κάνε πριν παντρευτεί. Αφού παντρεύτηκε κάνει ότι γουστάρει αυτή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:14Οι επιλογές ερμηνείας της πραγματικότητας αυτές είναι όμως, κάνει ότι γουστάρει ή κάνει ότι γουστάρει η Μεγκαν.George_V έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:06Δεν νομίζω. Το ότι παντρεύτηκε δε σημαίνει ότι κάνω και ότι γουστάρω. Δεν είναι σαν κι εμάς. Ανήκει σε μια ειδική κατηγορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:58
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα που έχει δική του οικογένεια νιώθει πιο ελεύθερος.
Πιο απλό και λογικό να κάνει ότι γουστάρει.
τι να γαμησει θελει μωρε που επρεπε να ειχε ενα συνταγμα ΜΟΥΝΑΡΕΣ που να μην τις θυμαται οχι μικρα αλλα ουτε στα επιθετα ... ειναι μπετοστοκος ο τυπος κοιμαται ορθιοςDaje έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:11Nα γαμησει θελει ο ανθρωπος και η τυπισσα τον εχει τρελανει.panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:29Ο Χάρης θέλει λεφτά, αφού βγήκε και το είπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2021, 21:25
Παπάρια καταλάβατε, ο Χάρι είναι σε ένα επικό quest για να κάνει avenge το θάνατο της μάνας του.