!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θες κι άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Ψήφισε ΝΔ!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Θες κι άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Ψήφισε ΝΔ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ενώ πρόκειται σύντομα να βγούμε από τα τραγικά για τον λαό μας μνημόνια, κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις τους και θέλουν κι άλλα
http://www.businessnews.gr/article/1088 ... o-mnimonio
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Θες κι άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Ψήφισε ΝΔ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Κι εγω θελω, λεγε με Μητσο οχι καποιοι.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα και πασαλιμανιώτικα τα μνημόνια ήρθαν.
Πιστεύω ότι θα τα χειρίζεται ένας ομογενής επίτροπος στο μέλλον, όπως ήταν ο Φρανκ Κλόπας - πραγματικός ομογενής αυτός και όχι μαϊμού σαν τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Μνημόνια λοιπόν θα έχω.
Αν δεν είχα, θα είχα Γιάνη με το ένα νι και σπαρματσέτα (εδώ σας θέλω κάβουρα να περπατάτε στα κάρβουνα συριζαίοι).
Εγώ λοιπόν πάντα ήθελα ένα καθεστώς μνημονίων αλλά χωρίς γκουλάγκ.
Για μία προκρισούλα στο ΟΥΕΦΑ ήλπιζα, τα τσάμπιονς λήγκια τα άφηνα για άλλους.
Δεν ξέρω αν με Κούλη θα έχω καθεστώς μνημονίου χωρίς γκουλάγκ. Αν το ήξερα μετά βεβαιότητος θα ήμουνα ο γαλάζιος Αρίστος του πχόρουμ, αλλά δεν είμαι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Highlander

wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:12 Έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα και πασαλιμανιώτικα τα μνημόνια ήρθαν.
Πιστεύω ότι θα τα χειρίζεται ένας ομογενής επίτροπος στο μέλλον, όπως ήταν ο Φρανκ Κλόπας - πραγματικός ομογενής αυτός και όχι μαϊμού σαν τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Μνημόνια λοιπόν θα έχω.
Αν δεν είχα, θα είχα Γιάνη με το ένα νι και σπαρματσέτα (εδώ σας θέλω κάβουρα να περπατάτε στα κάρβουνα συριζαίοι).
Δεν ξέρω αν με Κούλη θα έχω καθεστώς μνημονίου χωρίς γκουλάγκ. Αν το ήξερα μετά βεβαιότητος θα ήμουνα ο γαλάζιος Αρίστος του πχόρουμ, αλλά δεν είμαι.
Ο Αλέξης Τσίπρας μας βγάζει από τα μνημόνια, αλλά εσείς λέτε "αφού τα μνημόνια ήρθαν, να συνεχίσουμε μέχρι τελικής πτώσεως" και στήνετε μοιρολόι που στις 21 Αυγούστου η υπόθεση "Μνημόνια" τελειώνει οριστικά για την Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:13
wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:12 Έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα και πασαλιμανιώτικα τα μνημόνια ήρθαν.
Μνημόνια λοιπόν θα έχω.
Ο Αλέξης ο Τσίπρας μας βγάζει από τα μνημόνια, αλλά εσείς λέτε "αφού τα μνημόνια ήρθαν, να συνεχίσουμε μέχρι τελικής πτώσεως" και στήνετε μοιρολόι που στις 21 Αυγούστου η υπόθεση "Μνημόνια" τελειώνει οριστικά για την Ελλάδα.
φιξντ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Τα μνημόνια ήταν και είναι ευλογία για τον τόπο, ο πραγματικός κίνδυνος ξεκινάει με την "υποτιθέμενη" έξοδο από τα προγράμματα,
όπου θα αντιμετωπίζεις αγορές και όχι επίσημους πιστωτές.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Έτσι έλεγαν και οι Ν.Δ προς το τέλος επί Σαμαρά. τα ίδια λέτε και σεις τώρα...να υποθέσω κοντοζυγώνουν εκλογές?
Άβαταρ μέλους
Highlander

taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:16 Έτσι έλεγαν και οι Ν.Δ προς το τέλος επί Σαμαρά. τα ίδια λέτε και σεις τώρα...να υποθέσω κοντοζυγώνουν εκλογές?
Όχι. Κοντοζυγώνει έξοδος από τα μνημόνια.
Δε θυμάμαι επί κυβέρνησης Σαμαρά να υπήρχε καθορισμένη ημέρα εξόδου από τα μνημόνια.
Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε ότι η ΝΔ διαμαρτύρεται που ο Αλέξης μας βγάζει από τα μνημόνια.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ή απλά λόγω των πυρκαγιών/νεροποντών τα πολιτικά σας σχέδια έγιναν στάχτη/μούσκεμα και αρχίζει το γνωστό πολιτικό παιχνίδι αλληλοκατηγοριών.

Και η ερώτηση μου είναι, ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ?
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

ΝΔ δεν θα ψηφίσω αλλά θέλω συνέχιση μνημονίων.Γιατί;Γιατί είμαστε παρτάκηδες.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Αίγαγρος έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:16 Τα μνημόνια ήταν και είναι ευλογία για τον τόπο, ο πραγματικός κίνδυνος ξεκινάει με την "υποτιθέμενη" έξοδο από τα προγράμματα,
Οι γνωστές καταστροφολογίες που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την επιτυχία της κυβέρνησης
Ο σαμαράς π,χ,: μπορούσε τελικά να μας βγάλει από τα μνημόνια, απλά δεν ήθελε; :smt005:
Από το κακό στο χειρότερο το πάτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 31 Ιούλ 2018, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:13
Μνημόνια λοιπόν θα έχω.
Ο Αλέξης Τσίπρας μας βγάζει από τα μνημόνια, αλλά εσείς λέτε "αφού τα μνημόνια ήρθαν, να συνεχίσουμε μέχρι τελικής πτώσεως" και στήνετε μοιρολόι που στις 21 Αυγούστου η υπόθεση "Μνημόνια" τελειώνει οριστικά για την Ελλάδα.
Κοίτα να δεις τι έκανες στο παρελθόν σαν όκιο και τι έκανε και η γαλάζια γενιά βεβαίως.
Δανειζόσουνα λεφτά από δεξιά κι αριστερά και τα έτρωγες.
Η μέθοδος ήταν να πάρεις 1000 ευρώ από τον δανειστή "wooded glade", με τόκο 6% ας πούμε. Ο δανειστής δεν έχασε ποτέ τα λεφτά του με την αυστηρή έννοια (σ.σ. αν συνέβη κάποιο άκρως μεμονωμένο επεισόδιο και αμφισβητήθηκε κάποιο ποσό δεν ξέρω - θα μιλάμε για πενταροδεκάρες σε σχέση με το σύνολο του χρέους αν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο). Αλλά ο δανειστής δεν πληρωνόταν ποτέ από δικούς σου πόρους. Πήγαινες σε έναν άλλον, δανειζόσουνα ένα χιλιάρικο και πλήρωνες τον πρώτο. Αλλά ούτε και τον δεύτερο συν τον πρώτο πλήρωνες εξ ιδίων πόρων, πήγαινες αλλού για το χιλιάρικο.
Δημιουργείτο μία πυραμίδα-ponzi scheme, την οποία δεν ξέρω για πόσο rapidly divergent τη λογάριαζαν οι ημέτεροι τσάροι της οικονομίας αλλά το συνέχιζαν. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό κάποιος με τους θαμώνες του Everest στην πλατεία Συντάγματος, που είναι συνήθως γεμάτα τα τραπεζάκια. Πρακτικά θα τους έκανες να ανταλάσσουν τα λεφτά τους μεταξύ τους, ενώ εσύ κέρδιζες χρόνο και τα έτρωγες σε πίτσες-πεϊνιρλί που διαθέτει το κατάστημα.
Κάποια στιγμή όμως οι δανειστές - θαμώνες του Everest της πλατείας Συντάγματος άρχισαν να εξαντλούνται. Οι δε πονηροί των χρηματοπιστωτικών οίκων τους προειδοποίησαν "hey, εδώ έχουμε να κάνουμε με rapidly diverging process, για συντονισθείτε, πολίτες και tourist".
Κάναμε κάτι κόλπα, να μην μετράει η άμυνα στον κρατικό προϋπολογισμό, προεγγραφές στοιχείων του επομένου οικονομικού έτους σαν έσοδα του τρέχοντος έτους, κάποια άλλα, αλλά δεν φτούρησαν.
Γαι τη δε eurostat o Σημίτης απευθυνόμενος στους υπουργούς του είχε πει το αμίμητο "έλα ρε, με το Match Money του Γεωργίου ασχολείστε ; καμία επισημότητα δεν έχει αυτό !".

Αυτά βέβαια τέλος τώρα.
Έχουμε -υποχρεωτικό- πλεόνασμα και μνημόνιο.
Στις 21 August τώρα -με ή χωρίς ξένους προφέσσορες να επιβλέπουν- επανερχόμαστε στα προηγούμενα ;
Πίτσες από το Everest μας παίρνει να παραγγέλνουμε ;
Ακούει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 31 Ιούλ 2018, 20:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Πάρταλος έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:27 ΝΔ δεν θα ψηφίσω αλλά θέλω συνέχιση μνημονίων.Γιατί;Γιατί είμαστε παρτάκηδες.
Το κόμμα που σου ταιριάζει είναι η ΝΔ
Εκεί μπορείς να βρεις όσα λαοκτόνα μνημόνια θες
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε παπάρα ζαιε, αν πεις άλλη μια φορά ότι με Κυριάκο θα συνεχίσουμε να έχουμε μνημόνια, τον ψήφισα αβλεπι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:35
Αίγαγρος έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:16 Τα μνημόνια ήταν και είναι ευλογία για τον τόπο, ο πραγματικός κίνδυνος ξεκινάει με την "υποτιθέμενη" έξοδο από τα προγράμματα,
Οι γνωστές καταστροφολογίες που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την επιτυχία της κυβέρνησης
Ο σαμαράς π,χ,: μπορούσε τελικά να μας βγάλει από τα μνημόνια, απλά δεν ήθελε; :smt005:
Από το κακό στο χειρότερο το πάτε
Καλά ρε, πόσα account έχεις φτιάξει ; Πληρώνουν και τους νέους λογαριασμούς πέρα από τα ποστς ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”