Ο φασίστας ο Obi Wan γιατί δεν είναι μαζί με τους συνοπαδούς του;Vasilis_Kotsampasis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:07 Χρυσαυγίτες ντύθηκαν ή πήγαιναν σε μνημόσυνο οι της ορίτζιναλ?
https://mobile.twitter.com/radiourgos_d ... 1107284998
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
- MiGiSukhoI
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Ναι ρε, το έγραψα και νωρίτερα. Κάποιοι σύνδεσμοι δίνουν γραμμή, αλλά οι περισσότεροι είναι απολιτίκ. Μπυρες, μπάφο και ξυλικι. Γάμησαν ιδεολογίες και κουραφέξαλαNostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:23Παντως τα χειροτερα Χουλιγκανια που εχω γνωρισει ηταν λιγο πολυ απολιτικ φαση.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Οσους της Οριτζιναλ ξερω που πλεον ειναι 50αρηδες και επαιρναν οντως μερος σε καλο ξυλικι, ηταν αριστερων καταβολων μεν, αλλα περισσοτερο σε απολιτικ φαση επαιζε, δεν ειχαν καμμια καψα με τα κομματα.kameron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:21Είναι πολλά χρόνια, δεκαετίες, που η Ορίτζιναλ αναρχοκρατείται και γενικότερα αριστεροκρατείται. Απλά, δεν έχει την ίδια δύναμη και μαζικότητα που είχε μέχρι τα μέσα των '00'ς.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:06Ντάξει ρε μαν, δεν μου έκοψε αμέσως πως είναι συνδεσμίτης.Gewponos90 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 17:40
Τι εννοείς; Αν δηλαδή το βαφτιστικό του ήταν καθιστός βούβαλος;![]()
Δικός μας είναι;
Χαχα πλάκα σου κάνω ρε.
Ιδέα δεν έχω. Δεν τα είχα ποτέ σχέση με συνδεσμο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Συμφωνω, απλα εριχνε για να ριξει την ψηφο και γενικα δεν καιγοταν για κοματα.τεν τεν έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:24Ναι ρε, το έγραψα και νωρίτερα. Κάποιοι σύνδεσμοι δίνουν γραμμή, αλλά οι περισσότεροι είναι απολιτίκ. Μπυρες, μπάφο και ξυλικι. Γάμησαν ιδεολογίες και κουραφέξαλα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν ειναι μονο η οριτζιναλ.Πχ η 13 βγαζει πανια υπερ του Κουφοντινα.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:26Οσους της Οριτζιναλ ξερω που πλεον ειναι 50αρηδες και επαιρναν οντως μερος σε καλο ξυλικι, ηταν αριστερων καταβολων μεν, αλλα περισσοτερο σε απολιτικ φαση επαιζε, δεν ειχαν καμμια καψα με τα κομματα.kameron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:21Είναι πολλά χρόνια, δεκαετίες, που η Ορίτζιναλ αναρχοκρατείται και γενικότερα αριστεροκρατείται. Απλά, δεν έχει την ίδια δύναμη και μαζικότητα που είχε μέχρι τα μέσα των '00'ς.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:19
Το ειπε και ο Αντερ αυτο, παλια η Οριτζιναλ δεν ηταν ετσι, προφανως κατι εχει αλλαξει.
Ολο το λουμπεναριο ηταν μαζεμενο χθες.
Και εσεις μας πρηζατε τα παπαργια για οικογενειαρχες που αγανακτισαν με την αστυνομικη βια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Το εγραψα παλι . αυτος που πηγε στο τμημα μονος του ειναι αλλος . αλβανος και αυτος οποτε γινεται μπερδεμα . και φυσικα δεν πηγε καλη θεληση αλλα εχασε το πορτοφολι με την ταυτότητά στο σημειο της συμπλοκής και πηγε μετα απο ωρες σφυριζοντας ανεμελα να δηλωσει κλοπηΦρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:01ήθελε να δείξει καλή διαγωγή. Να πέσει στα μαλακάGewponos90 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 17:47Cavaliere έγραψε: 10 Μαρ 2021, 17:44 Καλά έκαναν κι έπιασαν τον Ινδιάνο. Η δουλειά τους είναι. Κι αυτός, ας πρόσεχε, ήθελε να κάνει αντίσταση, να πληρώσει τις συνέπειες. Και ο μπάτσος είναι υπεύθυνος για όσα έπαθε, αφού πήγε να δείρει, και ο Ινδιάνος. Όποιος παίζει ζάρια, να μάθει να χάνει.
Καλά, δεν τον πιάσανε ακριβώς. Μόνο του πήγε στο τμήμα![]()
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
..... Με κατηγορίες που κατά συγχώνευση, πάνε στο ταληράκι έκαστος. Δεν κρατήθηκαν απλώς, έπιασαν τα πέντε νούμερα του τζόκερ. Το τζόκερ το έπιασε μόνος του, ο αλβανός ινδιάνος.Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:13LETO έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:10ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να συνελληφθησαν 11 ατομα και αφεθηκαν ολοι ελευθεροιΑρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:08
Παρεπιπτοντως ο Χρυσοχοιδης αφησε ελευθερους σημερα και τους 11 συλληφθεντες για τα επεισοδια.
δεν εγινε ετσι, απλα απο ολους οσους συνεληφθησαν, 11 αφεθηκαν ελευθεροι
ποιος ξερει βεβαια τι ξυλο εφαγαν χτες χωρις λογο
Εχεις δικιο, τωρα βλεπω οτι αφεθηκαν ελευθεροι 11 αλλα κρατηθηκαν αλλοι 16.
.
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
Μελετούσε το πιστοποιητικό αγνότητας του μπούτιαMiGiSukhoI έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:23Ο φασίστας ο Obi Wan γιατί δεν είναι μαζί με τους συνοπαδούς του;Vasilis_Kotsampasis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:07 Χρυσαυγίτες ντύθηκαν ή πήγαιναν σε μνημόσυνο οι της ορίτζιναλ?
https://mobile.twitter.com/radiourgos_d ... 1107284998
Οι ηγέτες της Ορίτζιναλ είχαν σαφή ιδεολογική αριστερή ταυτότητα από τη δεκαετία του '80.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:26
Οσους της Οριτζιναλ ξερω που πλεον ειναι 50αρηδες και επαιρναν οντως μερος σε καλο ξυλικι, ηταν αριστερων καταβολων μεν, αλλα περισσοτερο σε απολιτικ φαση επαιζε, δεν ειχαν καμμια καψα με τα κομματα.
Μετά το Χατζηχρήστο δεν υπάρχει αρχηγός να τους κουμαντάρει.
Πλέον τα Αλβανακια από τα Εξάρχεια δεν μπορεί να τα ελέγξει κανείς από την ορίτζιναλ.
Και τα πράγματα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.
Σε αντίθεση στον Ολυμπιακό κάθονται όλοι σούζα στην ηγεσία της θύρας 7, ειδικά μετά την εσωτερική κόντρα με τον περιπτερά . Άσχετως που η ηγεσία τους είναι λαμόγια και κάνουν βρωμοδουλειες
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν ισχύει.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εμένα πάντα αυτά με κούραζαν, μια φορά, έφηβος, πήγα στην original και δεν ευχαριστήθηκα ματς. Μόνο μαλακίες, είχαμε έναν αρχηγό έλεγε, Αν ξανακλαδέψουνε τον Σάντμπεργκ, πάμε ντου να μπούμε στο γήπεδο, είπα από μέσα μου, τι μπαγλαμάδες είναι αυτοί, τι γυρεύω γω με αυτούς εδώ... Συν ότι ένας συγγενής μου έμαθε την πρέζα μέσα στα κυκλώματα των χούλιγκαν, σιχαίνομαι όσους παθιάζονται με το γήπεδο. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη με δει ποτέ γιος μου να βρίζω την ώρα που βλέπω μπάλα, είναι ένα δώρο που μπορώ να του κάνω. Βλέπεις ανθρώπους με διδακτορικά και επιστημονική θέση, και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους.
Ordem e Progresso.
Σωστά.kameron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:30Οι ηγέτες της Ορίτζιναλ είχαν σαφή ιδεολογική αριστερή ταυτότητα από τη δεκαετία του '80.Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2021, 18:26
Οσους της Οριτζιναλ ξερω που πλεον ειναι 50αρηδες και επαιρναν οντως μερος σε καλο ξυλικι, ηταν αριστερων καταβολων μεν, αλλα περισσοτερο σε απολιτικ φαση επαιζε, δεν ειχαν καμμια καψα με τα κομματα.
Αλλά ήταν ιδεολόγοι αριστεροι, δεν ήταν μπαχαλακηδες.
Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Εχω ξεκοψει εδώ και χρόνια με τα γηπεδικα και παρακολουθώ μόνο διαδικτυακά τα δεδομένα και από κάποιους παλιους φίλους.
Μέχρι το πέσιμο των μπάτσων στο γκέτο ήταν δύναμη, μαζί με Αιγάλεω, Πάτρα κτλ
Κάνω λάθος;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις