Η αντιπολίτευση δεν έχει καμιά σημασία τί κάνει. Εγώ θυμάμαι γνωστό φασιστόπουλο, παλιά που μου έλεγε "μη νομίζεις, όλη αυτή η ιστορία με τη μαρφίν ευνοεί πολύ το πασοκ", κι εγώ σα χαλβάς τον πίστευαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50δεν ξερω αν το θελουνε στην κυβερνηση παντως η αντιπολητευση τους το προσφερει δωρεαν και σε συσκευασια δωρου ...Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:46Μια χαρά τα θέλουν απ' την κυβέρνηση, για να κουκουλώσουν Λιγναδιάδα, ιό, και οικονομική καταστροφή απ' το λοκντάουν.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:43
να σου πω πως το βλεπω ... μια μεριδα δεξιων κινειται πιο δεξια και μια μεριδα ουδετερων κινειται προς την κυβερνηση ... κανεις δεν θελει επαναληψη ουτε του 2008 ουτε του 2010
Όση αστυνομική βία είχαμε σ' όλες τις προηγούμενες περιόδους, την είδαμε μαζεμένη εδώ.
Πρίν τα επεισόδια βουλευτής της νουδού έλεγε "ας τρέξει και λίγο αιματάκι κι απ' τα παιδιά".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
και δικαιωθηκε ο αγωνας της γειτονιας-κοινοτητας να πινει καφε στην πλατεια μεσα σε γενικο λοκ νταουν ... συγχαρητηριαEKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:55Όχι της διαδήλωσης, που σου υπενθυμίσω ότι δεν ειναι δικιά μας αλλα ασχετων, αλλά της δημόσιας κατακραυγής σε social media κτλ, όπως σου είπα κ στο αλλο ποστfoscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50
Δηλαδή επειδή η διαθεσιμότητα του μπάτσου έπεται χρονικά της ηλίθιας διαδήλωσής σας σημαίνει ότι προκλήθηκε και αιτιακά από αυτήν;
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- EKPLIKTIKOS
Ευχαριστώ. Ελπίζω να έγινε κατανοητό σε επίδοξους μιμητες των αλητηριων με τις μηχανές που επιδίδονται σε τραμπουκισμούς πέριξ της πλατείας οτι εκει παίζουν τα παιδιά μας κ δε θα γίνουν ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Μπορούν να έρθουν οποτε θέλουν να πραγματοποιήσουν τους καθιερωμένους ελέγχους τους σαν ΚΥΡΙΟΙ. Όχι σα συμμορία.
Το "τάκεν" είναι απ' το "Τάκης"?Νon4me έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:55Η ειρωνια ειναι οτι εβαλα το αποσπασμα απ το τακεν επειδη παει για απόπειρα ανθρωποκτονίας. , και μερικα ποστ πιο κατω καποιος βαζει ρεπορταζ οτι τσακωσαν τον βασικο υποπτο και ειναι αλβανος . ( το τακεν το εχεις δει η να συνεχισω τη μεταφραση ? )
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε σεις, ειλικρινά πιστεύετε ότι θα νοιώσει κάποιος θιγμένος από την δημόσια κατακραυγή αυτών που θεωρεί όχλο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:55Όχι της διαδήλωσης, που σου υπενθυμίσω ότι δεν ειναι δικιά μας αλλα ασχετων, αλλά της δημόσιας κατακραυγής σε social media κτλ, όπως σου είπα κ στο αλλο ποστfoscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50
Δηλαδή επειδή η διαθεσιμότητα του μπάτσου έπεται χρονικά της ηλίθιας διαδήλωσής σας σημαίνει ότι προκλήθηκε και αιτιακά από αυτήν;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Μαρ 2021, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- MiGiSukhoI
Ναι μαντάμ, δεν νομίζω ότι έχω κάτι να με ενώνει με έναν δεξιό Καπιταλιστή, ούτε με έναν Σοσιαλδημοκράτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:56 Τελικώς, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα απ' ό,τι νόμιζα.
Εδώ δεν μιλάμε πλέον για διαφορές αλλά για τεράστιο χάσμα.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Ευτυχώς.MiGiSukhoI έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:58Ναι μαντάμ, δεν νομίζω ότι έχω κάτι να με ενώνει με έναν δεξιό Καπιταλιστή, ούτε με έναν Σοσιαλδημοκράτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:56 Τελικώς, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα απ' ό,τι νόμιζα.
Εδώ δεν μιλάμε πλέον για διαφορές αλλά για τεράστιο χάσμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν ειχαμε θεμα εκλογων σε κανενα 6μηνο θα ισχυε αυτο που λες ... τωρα αυτα θα τα αφησει πισω στο χαλαροKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57Η αντιπολίτευση δεν έχει καμιά σημασία τί κάνει. Εγώ θυμάμαι γνωστό φασιστόπουλο, παλιά που μου έλεγε "μη νομίζεις, όλη αυτή η ιστορία με τη μαρφίν ευνοεί πολύ το πασοκ", κι εγώ σα χαλβάς τον πίστευαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50δεν ξερω αν το θελουνε στην κυβερνηση παντως η αντιπολητευση τους το προσφερει δωρεαν και σε συσκευασια δωρου ...Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:46
Μια χαρά τα θέλουν απ' την κυβέρνηση, για να κουκουλώσουν Λιγναδιάδα, ιό, και οικονομική καταστροφή απ' το λοκντάουν.
Όση αστυνομική βία είχαμε σ' όλες τις προηγούμενες περιόδους, την είδαμε μαζεμένη εδώ.
Πρίν τα επεισόδια βουλευτής της νουδού έλεγε "ας τρέξει και λίγο αιματάκι κι απ' τα παιδιά"., και είδαμε τελικά πόσο το οφέλησε. Δεν είναι μόνο τα επεισόδια, είναι και ο συνδυασμός μπάχαλου, ανασφάλειας, και οικονομικής κατάρρευσης, και αυτά τελικά τα χρεώνεται η κυβέρνηση. Δεν σημαίνει οτι τα καρπώνεται η αντιπολίτευση, βέβαια (που δεν τα καρπώνεται, κι αυτό είναι καλό). Βάλε εδώ και το σπάσιμο νεύρων από το κατωκλείδωμα , την ίδια ώρα που όλα τα κυβερνητικά τσουτσέκια κάνουν κορωνοπάρτυ, ε, δε θέλει πολύ.
- EKPLIKTIKOS
Μα δε σε καλέσαμε για καφέ στην πλατείαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57
και δικαιωθηκε ο αγωνας της γειτονιας-κοινοτητας να πινει καφε στην πλατεια μεσα σε γενικο λοκ νταουν ... συγχαρητηρια![]()

- Dwarven Blacksmith
Για πολιτικό μιλάει νομίζω, δεν θα ένιωθε θιγμενος ποτέ έτσι κι αλλιώς. Απειλούμενος μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:58Ρε σεις, ειλικρινά πιστεύετε ότι θα νοιώσει κάποιος θιγμένος από την δημόσια κατακραυγή αυτών που θεωρεί όχλο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:55Όχι της διαδήλωσης, που σου υπενθυμίσω ότι δεν ειναι δικιά μας αλλα ασχετων, αλλά της δημόσιας κατακραυγής σε social media κτλ, όπως σου είπα κ στο αλλο ποστfoscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50
![]()
Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 16:00αν ειχαμε θεμα εκλογων σε κανενα 6μηνο θα ισχυε αυτο που λες ... τωρα αυτα θα τα αφησει πισω στο χαλαροKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57Η αντιπολίτευση δεν έχει καμιά σημασία τί κάνει. Εγώ θυμάμαι γνωστό φασιστόπουλο, παλιά που μου έλεγε "μη νομίζεις, όλη αυτή η ιστορία με τη μαρφίν ευνοεί πολύ το πασοκ", κι εγώ σα χαλβάς τον πίστευαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:50
δεν ξερω αν το θελουνε στην κυβερνηση παντως η αντιπολητευση τους το προσφερει δωρεαν και σε συσκευασια δωρου ..., και είδαμε τελικά πόσο το οφέλησε. Δεν είναι μόνο τα επεισόδια, είναι και ο συνδυασμός μπάχαλου, ανασφάλειας, και οικονομικής κατάρρευσης, και αυτά τελικά τα χρεώνεται η κυβέρνηση. Δεν σημαίνει οτι τα καρπώνεται η αντιπολίτευση, βέβαια (που δεν τα καρπώνεται, κι αυτό είναι καλό). Βάλε εδώ και το σπάσιμο νεύρων από το κατωκλείδωμα , την ίδια ώρα που όλα τα κυβερνητικά τσουτσέκια κάνουν κορωνοπάρτυ, ε, δε θέλει πολύ.
Αλλά και αργότερα να γίνουν, χειρότερα θα είναι, γιατί θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της μπόμπας στην οικονομία. Ακόμα δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι οι νοικοκυραίοι πόσο βαθιά τους έχουν γαμεύσει αυτοί που οι ίδιοι ψήφισαν.
βζιιιιιιιινννννν η οικονομία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 16:02Μα δε σε καλέσαμε για καφέ στην πλατείαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57
και δικαιωθηκε ο αγωνας της γειτονιας-κοινοτητας να πινει καφε στην πλατεια μεσα σε γενικο λοκ νταουν ... συγχαρητηρια![]()
![]()
Ρε μλκ χαλάρωσε λιγο. Τους έχεις γλεντησει από χθες.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό θέμα. Ο περισσότερος κόσμος θα τον πιει παντού.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 16:03Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές.nostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 16:00αν ειχαμε θεμα εκλογων σε κανενα 6μηνο θα ισχυε αυτο που λες ... τωρα αυτα θα τα αφησει πισω στο χαλαροKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57
Η αντιπολίτευση δεν έχει καμιά σημασία τί κάνει. Εγώ θυμάμαι γνωστό φασιστόπουλο, παλιά που μου έλεγε "μη νομίζεις, όλη αυτή η ιστορία με τη μαρφίν ευνοεί πολύ το πασοκ", κι εγώ σα χαλβάς τον πίστευα, και είδαμε τελικά πόσο το οφέλησε. Δεν είναι μόνο τα επεισόδια, είναι και ο συνδυασμός μπάχαλου, ανασφάλειας, και οικονομικής κατάρρευσης, και αυτά τελικά τα χρεώνεται η κυβέρνηση. Δεν σημαίνει οτι τα καρπώνεται η αντιπολίτευση, βέβαια (που δεν τα καρπώνεται, κι αυτό είναι καλό). Βάλε εδώ και το σπάσιμο νεύρων από το κατωκλείδωμα , την ίδια ώρα που όλα τα κυβερνητικά τσουτσέκια κάνουν κορωνοπάρτυ, ε, δε θέλει πολύ.
Αλλά και αργότερα να γίνουν, χειρότερα θα είναι, γιατί θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της μπόμπας στην οικονομία. Ακόμα δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι οι νοικοκυραίοι πόσο βαθιά τους έχουν γαμεύσει αυτοί που οι ίδιοι ψήφισαν.![]()
βζιιιιιιιινννννν η οικονομία.![]()
Ordem e Progresso.
μην σου πω οτι εχω χτισει με τους καφεδες μου καφετερεια στην πλατεια ΣΟΥ αλλα δεν πειραζει μπορεις να νομιζεις οτι θελεις για τη γειτονια ΣΟΥ ...EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 16:02Μα δε σε καλέσαμε για καφέ στην πλατείαnostromos έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:57
![]()
- Παλαιοελλαδίτης
Το Taken το είχα δει στο σινεμά (αγκαλιά με μια κνίτισσα ξαδέλφη φίλου). Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο έπεσε σε ολόκληρη την αίθουσα όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των απαγωγέων της κόρης του πρωταγωνιστή.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:58Το "τάκεν" είναι απ' το "Τάκης"?Νon4me έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:55Η ειρωνια ειναι οτι εβαλα το αποσπασμα απ το τακεν επειδη παει για απόπειρα ανθρωποκτονίας. , και μερικα ποστ πιο κατω καποιος βαζει ρεπορταζ οτι τσακωσαν τον βασικο υποπτο και ειναι αλβανος . ( το τακεν το εχεις δει η να συνεχισω τη μεταφραση ? )![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις