!!! DEVELOPMENT MODE !!!

3ο κύμα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

3ο κύμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Εικόνα

Μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά πραγματικά έχω την απορία. Σε τί οφείλεται το τρίτο κύμα;

Δε χαλάρωσε το λοκντάουν, όπου κοιτάω ο κόσμος φοράει μάσκες συστηματικά και μου το λένε από όλες τις πόλεις. Δεν είναι των γιορτών, είναι συνεχής η άνοδος από μέσα Ιανουαρίου. Πώς δικαιολογείται; Ακόμα και όσοι έχουν σαλτάρει με την κλεισούρα 5 μηνών, πώς το εκδηλώνουν και ανεβαίνει πάλι εκθετικά;

Μόνο δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ ως μαζικούς φορείς, μμμ και εταιρίες που δεν κάνουν τηλεεργασία.
Z
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: 3ο κύμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Και διάφορες διαδηλώσεις αριστεριστων
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:27 Και διάφορες διαδηλώσεις αριστεριστων
Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.
Z
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

πρωτίστως ψεκ και καθυστεριά αριστερών (με ικανό οβερλαπ μεταξύ των δύο)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Καραμελίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:25 [img]https://i.postimg.cc/JhJfT0fQ/Scre ... .png[/img]

Μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά πραγματικά έχω την απορία. Σε τί οφείλεται το τρίτο κύμα;
Στον επαίσχυντο καπιταλισμό!
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Καραμελίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:28
Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.
Σοβαρότατη απάντηση ήταν babe, δεν είναι δα και παράλογο ότι η οποία μαζική συγκέντρωση και μάλιστα χωρίς αποστάσεις λειτουργεί σαν υπερμεταδοτης.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δε χαλάρωσε το λοκντάουν, όπου κοιτάω ο κόσμος φοράει μάσκες συστηματικά και μου το λένε από όλες τις πόλεις
Αυτά που λες ισχύουν για μια μερίδα κόσμου. Υπάρχει κ η άλλη μερίδα κόσμου που δε δίνει δεκάρα για τον κοβιντ.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Καραμελίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:25 [img]https://i.postimg.cc/JhJfT0fQ/Scre ... .png[/img]

Δε χαλάρωσε το λοκντάουν, όπου κοιτάω ο κόσμος φοράει μάσκες συστηματικά και μου το λένε από όλες τις πόλεις. Δεν είναι των γιορτών, είναι συνεχής η άνοδος από μέσα Ιανουαρίου. Πώς δικαιολογείται; Ακόμα και όσοι έχουν σαλτάρει με την κλεισούρα 5 μηνών, πώς το εκδηλώνουν και ανεβαίνει πάλι εκθετικά;

Μόνο δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ ως μαζικούς φορείς, μμμ και εταιρίες που δεν κάνουν τηλεεργασία.

.

Στα ΜΜΜ ο κόσμος δεν μιλάει για να διασπείρει ικανα φορτία.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Δεν υπάρχει τρίτο κύμα. Είναι όλα ψέμματα. Τώρα βγείτε να διαδηλώσετε να δω κάτι :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

ΜΜΜ και η συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών και ειδικών. Αν μπροστά σε ανοιχτές κάμερες παρταρουν με άλλα 40 άτομα, γλωσσοφιλιουνται με παπάδες, χαζοχαιρονται με αγνώστους μηχανοβιους, κυκλοφορούν χωρίς μάσκες σε οικισμούς Ρομά με δεκάδες άτομα να τους πηγαίνουν πρέσα τότε μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Εάν αγόραζες ένα γαμημένο βιβλίο ιολογίας θα καταλάβαινες γιατί...
Αλλά δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ, γιατί από εκεί θα έβλεπες πόσο σε κοροϊδεύουν - και έχεις μάθει να ζεις με τα ψέματα και δεν μπορείς χωρίς αυτά!!!

ΥΓ
Αυτά που σκέφτεσαι δεν είναι...

Awesomatic έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:33 Δεν υπάρχει τρίτο κύμα. Είναι όλα ψέμματα. Τώρα βγείτε να διαδηλώσετε να δω κάτι :lol:
:smt005: :smt005: :smt005:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Οι βρωμοεκκλησιές σας πάντως δεν έκλεισαν. Στο Μαρούσι π.χ. κάθε Κυριακή γινότανε λειτουργία, όπως και στο Χαλάνδρι και στα Μελίσσια σε ναούς παράνομα.

Έχω έναν θρησκόληπτο ξάδελφο που μου τα λέει. Β.Π. μένει.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:32
Δε χαλάρωσε το λοκντάουν, όπου κοιτάω ο κόσμος φοράει μάσκες συστηματικά και μου το λένε από όλες τις πόλεις
Αυτά που λες ισχύουν για μια μερίδα κόσμου. Υπάρχει κ η άλλη μερίδα κόσμου που δε δίνει δεκάρα για τον κοβιντ.
Αυτοί υπήρχαν και στην περίοδο Νοέμβρη-Δεκέμβρη όπου είχες σαφή πτώση. Πρέπει να αυξήθηκαν δραματικά σε αριθμό.
Z
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

OANNHSEA έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:35

Εάν αγόραζες ένα γαμημένο βιβλίο ιολογίας θα καταλάβαινες γιατί...
Αλλά δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ, γιατί από εκεί θα έβλεπες πόσο σε κοροϊδεύουν - και έχεις μάθει να ζεις με τα ψέματα και δεν μπορείς χωρίς αυτά!!!

ΥΓ
Αυτά που σκέφτεσαι δεν είναι...

Γαμημενο βιβλίο ιολογίας κατεβάζω από το libgen. Και εσύ μικρό σεξιστικό μου πόνυ δε σου περνά από το νου ότι γυναίκα μπορεί να έχει πάρει εκπαίδευση σε επιδημιολογία και να ξέρει να αναγνωρίζει τους παπαρολόγους.

Για λέγε λοιπόν, σε τι με κοροϊδεύουν;
Z
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Καραμελίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 15:44 Για λέγε λοιπόν, σε τι με κοροϊδεύουν;
Δεν χρειάζεται να σου πω, γιατί είμαι παπαρολόγος και οι άλλοι θα σου τα πουν καλύτερα και πιο σωστά...

ΥΓ
:vp11: :vp11: :vp11:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”