under έγραψε: 10 Μαρ 2021, 13:10Ξεχνας κατι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 13:07Εδώ και αρκετές μέρες δεν πάω επίσκεψη στον αδερφό μου που μένει σε άλλον δήμο για να αποφύγω ενδεχόμενο πρόστιμο και άλλοι γράφουν τα πάντα στα @@ τους και κινούνται και συμπεριφέρονται λες και δεν υπάρχει πανδημία. Το κράτος άφησε τη Νέα Σμύρνη να γίνει το λούνα παρκ του κάθε χουλιγκάνου και μπάχαλου της Αθήνας και βγαίνουν και αισθάνονται δικαιωμένοι διότι τα μπάχαλα τα έκαναν αυτοί στους οποίους επέτρεψαν να φτάσουν μέχρι εκεί ή μου διαφεύγει κάτι;Scouser έγραψε: 10 Μαρ 2021, 13:02 Μόλις περιέγραψες το modus operandi της ΝΔ έναντι των αριστεροκανίβαλων εδώ και ένα χρόνο. Είναι και αυτός ένας ακόμα λόγος που δεν πρέπει να την ψηφίσουμε παρά μόνο αν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να ξανάρθουν στην εξουσία οι Κουφοντινίστας.
Το κρατος πηγε να κανει ελεγχους στη Νεα Σμυρνη και δεχτηκε επιθεση και απαντησε με 5 γκλοπιες.Ολοι τοτε τραβαγατε τα βυζια σας με εξαιρεση τον Φοσιλι που δεν τα τραβαγε.
Μιλαγατε για αστυνομικη βια.Δωσατε καλυψη στα κουφοντινακια και στους χουλιγκανους και αναγκασατε το κρατος να εχει αμυντικη σταση.
Δεν γινεται ανα περισταση να αλλαζετε αποψη.
Και μη μου πεις οτι ουτε εσυ τα ελεγες ολα αυτα γιατι δεν ειδα πολυ μεγαλη ζεση εδω μεσα να πει οτι η αστυνομια στο αρχικο επεισοδιο της Νεας Σμυρνης εκανε τα αυτονοητα.
Υγ : ξαναλεω οτι ειδικα οι συγκεκριμενοι δεν πηγαν εκει ως μπουλουκι.Ειναι ορκς και στην πουστια πρωτοι,πολυ πιο προχω απο τον μεσο χρηστη του πχορουμ σε αυτες τις τακτικες ακριβως για να μην εντοπιζονται ευκολα.
Μπάστα γιατί πιο κάτω υπάρχει λινκ που λένε ότι έριξε αυτές τις 5 γκλομπιες είναι σε διαθεσιμότητα και υπάρχει το ενδεχόμενο να βγουν και οι υπόλοιποι.
Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο; Έκαναν μαλακιά οι αστυνομικοί; Δεν έκαναν μαλακιά και ηκυβέρνηση τους βγάζει σε διαθεσιμότητα για να μην συγκρουστεί με τους κουκουλοφόρους όπως θα πουν πολλοι στα δεξιά της;