foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:16
foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:10
Guess what, μια ομαδική (ή και πολλές ατομικές) ενυπόγραφες και εν πάση περιπτώσει γραπτές καταγγελίες στο οικείο αστυνομικό τμήμα ή τη διεύθυνση ασφαλειας CC γραφείο υπουργού θα είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την "έκφραση δίκαιης αγανάκτησης".
Ποιο αστυνομικό τμήμα βρε φόσι; Εδώ τα ούγκανα έριχναν μολότωφ μέσα στο χώρο του Ιωσηφόγλειου και ευτυχώς έπιασαν φωτιά λίγα μόνον δέντρα. Με το χαμό που υπήρχε ακόμα και αν άδειαζε το κτήριο δεν θα υπήρχε χώρος διαφυγής εν μέσω δακρυγόνων. Και δεν είδα ούτε μια γραμμή ούτε μία λέξη γι' αυτό, πουθενά.
Μιλάμε για την πλήρη αποκτήνωση.
Εγώ λέω αν υπάρχει πρόβλημα κακής συμπεριφοράς από αστυνομικούς στην περιοχή εδώ και ένα χρόνο. Τι έπρεπε να κάνουν οι κάτοικοι.
Δεν υπάρχει υπηρεσία που θα αγνοούσε γραπτά παράπονα από δεκάδες κατοίκους.
Εγώ πάω όποιο στοίχημα θέλετε ότι δεν υπήρξε καταγγελία ή παράπονο ούτε από έναν.
Και θα συμπληρώσω και κάτι μέχρι προχθές έβλεπα ως θετικό.
Ακόμη και στις περιοχές που δεν είχαν κίνηση, όλοι -μικροί και μεγάλοι- κυκλοφορούσαν με μάσκες.
Και υπήρχε τήρηση των όρων ακόμη και στα μαγαζιά της γειτονιάς που ήταν ανοικτά δηλαδή φούρνους, σ/μ και μίνι μάρκετς.
Από που προέκυψε όλη αυτή η αγανάκτηση ήταν όντως μεγάλο ερώτημα.
Σαφώς και έχει πάψει να είναι.
Προσωπικώς πάντως, πριν μια βδομάδα είχα περάσει από το αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω μια διευκρίνηση για κάποιον κωδικό και είχα εμφανέστατα ειρωνική διάθεση τύπου "πείτε μου εσείς για να μην τρέχουμε" και ο φρουρός έβαλε τα γέλια.