ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:17
Κατά τα άλλα το ναυτάκι συνεχίζει να ανεβάζει σκηνές από το μιούζικαλ.
Βλάκες.
Καλή μου κυρία, αντιλαμβάνομαι ότι το χόμπι σου είναι η πρηξαρχιδίαση, αλλά καθώς σε παρακάλεσα και άλλοτε πολύ θα το εκτιμούσα αν έβρισκες κάποιον άλλον χρήστη για να του τα κάνεις μπαλόνια.
Ευχαριστώ θερμώς εκ των προτέρων.
Οι υπόλοιποι την έχουμε παρατήσει από καιρό.
You 're the last in line.
Μόνοι τους κάλεσαν τους δικούς τους κ πατησαν πάνω στο δικό μας πρόβλημα, όπως εχουν κανει παντού στο παρελθον. Μη μπερδεύεσαι. Εμείς δεν καλέσαμε κανέναν, εκφρασαμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας για το περιστατικό και ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες και να μαζευτούν οι μπατσοι που το έχουν γαμησει το θεμα στην πλατεία εδώ κ ενα χρόνο.
Guess what, μια ομαδική (ή και πολλές ατομικές) ενυπόγραφες και εν πάση περιπτώσει γραπτές καταγγελίες στο οικείο αστυνομικό τμήμα ή τη διεύθυνση ασφαλειας CC γραφείο υπουργού θα είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την "έκφραση δίκαιης αγανάκτησης". Η έκφραση δίκαιης αγανάκτησης είναι απλά τροφή για τη Χυσανελαυγή.
Ενταξει τωρα σωθηκες κι εγω που για ενα διαστημα εριχνα καταγγελιες για Τρολευ κλπ κλπ εβγαλα τρελη ακρη. Ενα τυποποιημενο μηνυμα σαν απαντηση και τα ιδια χαλια μετα. Δεν λεω οτι η λυση ειναι να κανουμε πουτανα το συμπαν, μην εχουμε ομως και αυταπατες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εσύ είδες όλη τη φάση με την επίθεση στη μοτοσυκλέτα;παίζεται συνέχεια στην τηλεόραση.Ξεκινάει κάποιος τρέχοντας από 50 μέτρα απόσταση και ορμά για να ρίξει τον πίσω αστυνομικό κάτω και να του βγάλει το κράνος για να επιπέσουν μετά δυο ντουζίνες να τον κλωτσούν.Αυτή ήταν δολοφονική επίθεση.Σε άλλες χώρες ο αστυνομικός που δέχεται δολοφονική επίθεση έχει δικαίωμα να κάνει χρήση όπλου.
Δεν υπάρχει η αστυνομία που θέλετε σε κανένα μέρος του κόσμου.
Φυσικά την είδα τη φάση και φυσικά την καταδίκασα απερίφραστα.
Πέρα από τη δολοφονική πρόθεση και πράξη των μπάχαλων, το λιντσάρισμα του αστυφύλακα μαρτυρά 100% αποτυχημένο υπηρεσιακό σχεδιασμό και παντελή έλλειψη εκπαίδευσης των αστυνομικών της ομάδας αυτής.
Προσωπικά θέλω μια αστυνομία με άριστα εκπαιδευμένους, άρτια εξοπλισμένους, ψύχραιμους και πειθαρχημένους αστυνομικούς, που να ακολουθούν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένους υπηρεσιακούς σχεδιασμούς και κανόνες εμπλοκής.
ΦΥΣΙΚΑ μια τέτοια αστυνομία μπορεί και πρέπει να έχει το δικαίωμα χρήσης όπλου σύμφωνα με τους εκάστοτε κανόνες εμπλοκής.
Για μένα ο ευσυνείδητος αστυνομικός επιτελεί λειτούργημα, αμειβόμενος μάλιστα δυσανάλογα προς την υπηρεσία που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Αυτό που δεν θέλω είναι αστυνομικούς-χούλιγκανς κατ' αντιστοιχία των μπάχαλων-χούλιγκανς, για να ικανοποιείται ένα ακροδεξιό κομματικό ακροατήριο.
Πες τα χρυσοστομε. Έχουμε πήξει στα κομματοσκυλα εδώ μέσα και στις αρχοντοπαπαριες τους.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Ε ναι, το πράγμα έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Όλοι οι ναι, μεν, αλλά του χθες πήραν πια ξεκάθαρες θέσεις.
Αυτοί που συντάσσονται με τα μαλακισμένα και οι απέναντι.
Η κρυφή βάση της μαζικοποίησης των αντιδράσεων κατά της αστυνομίας ή όχι και τόσο κρυφή πλέον αλλά που κανείς "σοβαρός" δεν λέει είναι η αντίδραση στην καραντίνα και τα μέτρα,άλλωστε το επεισόδιο από κάτι παρόμοιο ξεκίνησε από πρόστιμα που μπήκαν.
Η αντιπολίτευση προσπαθεί να επωφεληθεί υπόγεια από τη δυσφορία χωρίς να πει σταματήστε την καραντίνα για ευνόητους λόγους.
Αλλά μάλλον η καραντίνα είναι στο τέλος της.Ένας μήνας ακόμη και μετά θα τελειώσει και όποιος ζήσει έζησε.Δεν είναι ούτε θέμα εμβολίων ούτε οικονομικό πια.Θα γίνει κατανοητό στην κυβέρνηση ότι το πολιτικό κόστος από την καραντίνα είναι μεγαλύτερο από το κόστος των θανάτων και θα ανοίξει.
Το οποιο ειναι τερμα για τερμα αποδειξη αποτυχιας ολοκληρης της Δυσης. Βλεπεις ο τροπος που το λυνει η Κινα κλπ μας χαλαει, Ρωσικα εμβολια ή Κινεζικα δεν φερνουμε γιατι οι Δυτικες Φαρμακοβιομηχανιες θα χασουν μερος της πιτας, πεταμε και ενα "πολιτικο κοστος" στιγματιζοντας παλι τους κακους πολιτες και δεν τρεχει καστανο. Μπραβο μας. Απλα να πεσουν οι αυταπατες Πατησιωτη μου, διοτι εαν υπηρχε πραγματικο ενδιαφερον θα εβαζαν και εμβολια απο Κινα/Ρωσια.
Μόνοι τους κάλεσαν τους δικούς τους κ πατησαν πάνω στο δικό μας πρόβλημα, όπως εχουν κανει παντού στο παρελθον. Μη μπερδεύεσαι. Εμείς δεν καλέσαμε κανέναν, εκφρασαμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας για το περιστατικό και ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες και να μαζευτούν οι μπατσοι που το έχουν γαμησει το θεμα στην πλατεία εδώ κ ενα χρόνο.
Guess what, μια ομαδική (ή και πολλές ατομικές) ενυπόγραφες και εν πάση περιπτώσει γραπτές καταγγελίες στο οικείο αστυνομικό τμήμα ή τη διεύθυνση ασφαλειας CC γραφείο υπουργού θα είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την "έκφραση δίκαιης αγανάκτησης". Η έκφραση δίκαιης αγανάκτησης είναι απλά τροφή για τη Χυσανελαυγή.
Ενταξει τωρα σωθηκες κι εγω που για ενα διαστημα εριχνα καταγγελιες για Τρολευ κλπ κλπ εβγαλα τρελη ακρη. Ενα τυποποιημενο μηνυμα σαν απαντηση και τα ιδια χαλια μετα. Δεν λεω οτι η λυση ειναι να κανουμε πουτανα το συμπαν, μην εχουμε ομως και αυταπατες.
Guess what, μια ομαδική (ή και πολλές ατομικές) ενυπόγραφες και εν πάση περιπτώσει γραπτές καταγγελίες στο οικείο αστυνομικό τμήμα ή τη διεύθυνση ασφαλειας CC γραφείο υπουργού θα είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την "έκφραση δίκαιης αγανάκτησης".
Ποιο αστυνομικό τμήμα βρε φόσι; Εδώ τα ούγκανα έριχναν μολότωφ μέσα στο χώρο του Ιωσηφόγλειου και ευτυχώς έπιασαν φωτιά λίγα μόνον δέντρα. Με το χαμό που υπήρχε ακόμα και αν άδειαζε το κτήριο δεν θα υπήρχε χώρος διαφυγής εν μέσω δακρυγόνων. Και δεν είδα ούτε μια γραμμή ούτε μία λέξη γι' αυτό, πουθενά.
Μιλάμε για την πλήρη αποκτήνωση.
Εγώ λέω αν υπάρχει πρόβλημα κακής συμπεριφοράς από αστυνομικούς στην περιοχή εδώ και ένα χρόνο. Τι έπρεπε να κάνουν οι κάτοικοι.
Δεν υπάρχει υπηρεσία που θα αγνοούσε γραπτά παράπονα από δεκάδες κατοίκους.
Dude, το έχουμε καταλάβει και το έχουμε πει εδώ και 50 σελίδες. Υπάρχει η αμφισβήτηση αποτελεσματικότητας που όντως την κάνουν όλοι επειδή είναι αυτονόητο δημοκρατικό δικαιωμα, υπάρχει και η απόπειρα εκτροπής που την κάνουν οι πάλαι ποτέ Χυσανελαυγιτες επειδή δε γουστάρουν το κομμάτι του πολιτεύματος που λέει ότι για την ώρα η καρέκλα δεν τους ανηκει.
Φίλε, αν νομίζεις ότι τα χθεσινά μπάχαλα ήταν "απόπειρα εκτροπής του πολιτεύματος", θα με κάνεις να αμφισβητήσω την ιδέα που έχω για σένα, ότι δηλαδή είσαι ένας έξυπνος και συγκροτημένος άνθρωπος καίτοι διαφέρουν οι απόψεις μας.
Αυτό που συνέβη χθες είναι το απότοκο της μνημειώδους ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδη επάρκεια ακόμη και το πιο μικρό πρόβλημα.
Αν μετά τα γεγονότα του ξυλοδαρμού του νεαρού στην πλατεία και του κρεσέντο της ασύμμετρης αστυνομικής βίας που επακολούθησε, είχε βγει η εκπρόσωπος της κυβέρνησης και είχε δηλώσει το στοιχειώδες και αυτονόητο, ότι δηλαδή η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα κάθε κατάχρηση εξουσίας και άσκηση αδικαιολόγητης και ασύμμετρης βίας από την πλευρά των αστυνομικών οργάνων, και για το θέμα έχει παραγγελθεί η διενέργεια ΕΔΕ, χθες στη Νέα Σμύρνη δεν θα είχαμε κανένα επεισόδιο.
Δεν είναι όλα τόσο δύσκολα πια, ούτε χρειάζεται όλες οι κυβερνητικές αντιδράσεις να γίνονται στη βάση του τι θέλει ν' ακούσει ένα συγκεκριμένο κομματικό ακροατήριο.
Δε γίνεται να εισαι τοσο αφελής φίλε μου...
Δεν ειναι αφελης.Καλιαρντα μιλαει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.