!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:24
νύχτα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:12 απηύθυνα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στη Γαλή, αναφερόμενη
σε μια επίσης πολύ συγκεκριμένη φράση της, δεν μίλησα γενικά
Το είδα αλλά δεν απάντησα γιατί δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω.
το ήξερα [στ αλήθεια], δεν τα έγραψα περιμένοντας απάντηση :wave:

ούτε ο Εκπληκτικός περιμένει απάντηση, υποθέτω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Παρασκευή στη Βουλή
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:52 Παρασκευή στη Βουλή
δεν μπορει να κανει ενα διαγγελμα χωρις οτοκιου, διαβαζει οτι του γραφουν οι ακροδεξιοι συμβουλατορες του, οι ομιλιες στη βουλη σας μαραναν
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:50
Gewponos90 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:42 Το πιο ανησυχητικο από όλα είναι ότι με όσους έχω μιλήσει από χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων, κανείς δεν μου είπε πάλι τα σπάνε τα μαλακισμένα , όπως μου έλεγαν στο παρελθον
Ε ναι, το πράγμα έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Όλοι οι ναι, μεν, αλλά του χθες πήραν πια ξεκάθαρες θέσεις.

Αυτοί που συντάσσονται με τα μαλακισμένα και οι απέναντι.

Με ΣΥΡΙΖΑ ομως γουσταρες ντου στη Βουλη, τωρα σε εφαγε ο πονος για τη νομιμοτητα, βλεπεις που εχει ο καιρος γυρισματα;

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:48
νύχτα έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:12
και η μόνη γενικότητα που εξέφρασα, ήταν ότι ο κόσμος έχει πια εξοργιστεί
[και δεν πρόκειται πλέον για μεμονωμένα περιστατικά απωθημένων, ψυχικών
διαταραχών και μπατσοεμμονής από μπάχαλους πιτσιρικάδες που βράζει
το αίμα τους]
Σωστά, αλλά αυτοί που έκαναν τα επεισόδια εμπίπτουν ολοι στις κατηγορίες του boldαρισμενου σου. Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δε χαρήκαμε προφανώς (απ οσο μπορώ να ξέρω) που ήρθαν εδώ ολοι οι οπαδοί της Αθήνας, μετά από επίσημη πρόσκληση των πανθηρων, να τα κάνουν όλα γης μαδιαμ. Ούτε μας άρεσε η εικόνα με το σαπισμενο στο ξύλο όργανο της τάξης. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΎΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ στο πρόβλημα της κατάχρησης εξουσίας από μερίδα αστυνομικών στη γειτονιά μας και είναι κρίμα αυτο που έγινε. Έσπευσαν ολοι να καπελωσουν το ζήτημα όπως γίνεται πάντα. Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι πραγματικά είναι πληρωμένοι απο το ιδιο το κράτος. Τι δουλειά είχε το παμε εκει; τι δουλειά είχαν οι μικροφωνικες; τι δουλειά είχε ο ρουβικωνας; ολοι αυτοι που μίλησαν ήταν άσχετοι κ με το πρόβλημα κ με εμάς.
Αυτοί σας κάλεσαν χθες.

Και αυτό δεν είναι υπόθεση αλλά κάτι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Οπότε, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ.

Οπότε, κόψτε τις παπαριές για καπελώματα.

Αυτούς στηρίξατε αυτούς φάγατε στη μάπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Καλο το δακρυ Γαλη για τη νομιμοτητα αλλα μια χαρα υποστηριξες το ντου στη Βουλη με ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑι καθολου δεν σε πειραξε που πολλοι από τους αγανακτισμενους που σημερα βριζεις, ειχαν κατεβει τοτε για ντου στη Βουλη.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:55
Gewponos90 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:42 Το πιο ανησυχητικο από όλα είναι ότι με όσους έχω μιλήσει από χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων, κανείς δεν μου είπε πάλι τα σπάνε τα μαλακισμένα , όπως μου έλεγαν στο παρελθον
Ε ναι, το πράγμα έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Όλοι οι ναι, μεν, αλλά του χθες πήραν πια ξεκάθαρες θέσεις.

Με ΣΥΡΙΖΑ ομως γουσταρες ντου στη Βουλη, τωρα σε εφαγε ο πονος για τη νομιμοτητα, βλεπεις που εχει ο καιρος γυρισματα;

.
Τι λες πάλι βρε παπάρα; :lol:

Ήμουν η πρώτη που έφυγε από το κλαμπ των αγανακτισμένων επειδή ακριβώς έπιασα γρήγορα το νόημα της όλης φάσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Μπορείς να τους βάλεις σε όποια κατηγορία γουσταρεις. Δικαίωμα σου ειναι.Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο, δεν θα σε αναγκάσω εγώ.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:58

.

Ήμουν η πρώτη που έφυγε από το κλαμπ των αγανακτισμένων επειδή ακριβώς έπιασα γρήγορα το νόημα της όλης φάσης.

Δηλαδη δεν ηρθες μετα στο πχορουμ και δεν τσακωθηκες μαζι μου ακριβως για το ντου και δεν ουρλιαζες για τον κακο ΣΥΡΙΖΑ που ριχνει δακρυγονα;

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Η κρυφή βάση της μαζικοποίησης των αντιδράσεων κατά της αστυνομίας ή όχι και τόσο κρυφή πλέον αλλά που κανείς "σοβαρός" δεν λέει είναι η αντίδραση στην καραντίνα και τα μέτρα,άλλωστε το επεισόδιο από κάτι παρόμοιο ξεκίνησε από πρόστιμα που μπήκαν.
Η αντιπολίτευση προσπαθεί να επωφεληθεί υπόγεια από τη δυσφορία χωρίς να πει σταματήστε την καραντίνα για ευνόητους λόγους.
Αλλά μάλλον η καραντίνα είναι στο τέλος της.Ένας μήνας ακόμη και μετά θα τελειώσει και όποιος ζήσει έζησε.Δεν είναι ούτε θέμα εμβολίων ούτε οικονομικό πια.Θα γίνει κατανοητό στην κυβέρνηση ότι το πολιτικό κόστος από την καραντίνα είναι μεγαλύτερο από το κόστος των θανάτων και θα ανοίξει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:58

.

Δηλαδη δεν ηρθες μετα στο πχορουμ και δεν τσακωθηκες μαζι μου ακριβως για το ντου και δεν ουρλιαζες για τον κακο ΣΥΡΙΖΑ που ριχνει δακρυγονα;

.
μια και το 'φερε η κουβέντα, ήταν ωραία γκόμενα τουλάχιστον η single mother Pal;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:56

Αυτοί σας κάλεσαν χθες.

Μόνοι τους κάλεσαν τους δικούς τους κ πατησαν πάνω στο δικό μας πρόβλημα, όπως εχουν κανει παντού στο παρελθον. Μη μπερδεύεσαι. Εμείς δεν καλέσαμε κανέναν, εκφρασαμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας για το περιστατικό και ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες και να μαζευτούν οι μπατσοι που το έχουν γαμησει το θεμα στην πλατεία εδώ κ ενα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 12:01
μια και το 'φερε η κουβέντα, ήταν ωραία γκόμενα τουλάχιστον η single mother Pal;

Ποτε δεν εμφανιστηκε αυτη.

.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2021, 11:42
Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Μαρ 2021, 10:51
2. Ο τύπος που τον κατέβασε και τον ξάπλωσε θα πρέπει να βρεθεί και να προσληφθεί άμεσα στην αστυνομία και τις ειδικές δυνάμεις ως εκπαιδευτής.
Ακόμη κι αν είναι ντίλερ που διακινεί ναρκωτικά στα γήπεδα;

Έχεις ιδέα τι εσμός έχει μαζευτεί το προηγούμενο 48ωρο στη Νέα Σμύρνη και κάνει τα επεισόδια;
Ποιος σου είπε ότι οι τύποι των ειδικών δυνάμεων που θέλουμε να σφάξουν την Τουρκία θα είναι προσευχή, νηστεία και σφάξε με αγά μου να αγιάσω;

Πάντως, αν ήταν ντίλερ δεν θα είχε τέτοια ενεργό συμμετοχή. Θα άραζε κάπου σε απόσταση ασφαλείας με το κωλοφτιαγμένο σμαρτ του με μισάνοιχτο παράθυρο για να σπρώχνει. Επίσης, γιατί να ήταν αγανακτησμένος; Από τις μετρήσεις στα αστικά λήμματα αλλά και από τα στατιστικά των κατασχέσεων η καραντίνα έχει οδηγήσει σε αύξηση της χρήσης των ναρκωτικών. Οι δουλειές των ντίλερς πάνε κάλά.

Ο τύπος στην χειρότερη τρέχει τρεις ώρες κάθε ημέρα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Στην καλύτερη, έχει κάνει αθλητής στα ερασιτεχνικά τμήματα του Μίλωνα ή του Πανιωνίου. Παίζει ούτε ηλεκτρονικό τσιγάρο να μην έχει κάνει με τέτοιο σπριντ. Για αυτό και δεν πρόκειτα να τον βρουν ποτέ. Ούτε φάκελο δεν θα έχει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”